Вече стана дума, че планетните конфигурации в наталната карта на управника (кандидат-управника), директно се проектират върху обществения организъм и предизвикват съответни обществени нагласи и събития. Като най-важно е положението на неговия натален Сатурн и аспектите му, последвани от тези на наталната му Венера. Като се има предвид, че в тези потайни времена най-важни са аспектите, които те получават от Плутон (големите пари и тайни).

Що се отнася до ефектите върху обикновените хора, обаче, най-пряко влияние оказва Луна, с нейните натални аспекти. Като пак най-разтърсващи са тези от Плутон (големите пари и тайни). Оттук: има ли управника в наталната си карта такъв напрегнат аспект (Плутон-Луна), задава се масов обир. Тогава основната част от населението (Луна), докато се усети, непременно бива „прекарано“. Това дори може да стане и без прякото участие на управника. Тук има и два най-красноречиви примера от недалечното минало у нас: веднъж при фалита на банките и втори път – при масовата приватизация.

А ето и още някои, най-важни, дебнещи опасности за основната маса от населението, произхождащи от напрегнати натални аспекти към Луна (народа), в картата на управника (кандидат-управника):

При напрегнат натален аспект между Луна и Слънце в картата на управника, националният елит (Слънце) е „назначаван“ от външни сили. И във всички случаи – не поради своите качества, а поради недостатъците си. Този елит не е признаван от собствения народ и страната е раздирана от вътрешни противоречия. Липсва обединяваща идея.

При напрегнат аспект между Луна и Марс, възцарява се повсеместно насилие. Възникват екстремизъм и силни националистически страсти. Опасност от война, съпроводена с много жертви. Разруха на семейството и обществото.

При напрегнат аспект между Луна и Сатурн – управленски произвол и тирания. Хората, особено по-младите, се чувстват като в капан и правят всичко възможно да избягат от държавата. Рязък спад на раждаемостта.

При напрегнат аспект между Луна и Меркурий – медиен хаос и ширещо се недоверие към медиите. Образованието и науката са в криза, полуграмотни ученици и студенти.

При напрегнат аспект между Луна и Нептун – масово разочарование, много хора се чувстват излъгани и самоизлъгани. Обществена бъркотия и хаос, масов алкохолизъм, наркомания и психози…

Така че, направи бърза проверка на управника или кандидат-управника и на стоящите зад (около) него по този именно начин! Защото във времена на големи притворства, най-важно е да се проверява. И да не се спира да се търси и да се открива истината.

И накрая: каквито са отношенията на управника (кандидат-управника) към неговата майка (Луна) и към съпругата му (Луна), такива ще са те и към народа (Луна). И каквито са отношенията му към неговия баща, такива ще са те и към държавата и към обществената сигурност. И каквито са те към неговите деца и към всичко, което той най-много обича, такива ще са решенията и действията му и за обществен напредък и перспективите за бъдещето!

Коментари

Остави отговор