Глобалният сблъсък между сподвижниците на явното, от една стра и на тайното – от друга, изкара на бял свят неподозирани факти. У нас отново и публично се изричат най-силни, изобличаващи думи като корупция, задкулисие, мафия… Изричат ги хора със силно чувство за чест, за праведност и законност, но така също – и самите мафиоти по отношение на други мафиоти… А това означава, че много хора у нас отново са станали извънредно непримирими към съответните явления, но и не малко други – доста заблудителни. И това е както много обнадеждаващо, така и доста смущаващо. Ето защо сега е най-нужна видимост. И ЯСНОТА.

Така, че за повече ЯСНОТА, нека да погледнем отново основната небесна формула тук, в картата от цикъла на Плутон, при неговата последна ингресия в Козирог, с координатите на българската столица. А защо Плутон? Защото именно Господарят на подземния свят „отговаря“ за посочените по-горе явления. Нали?

И какво виждаме на картата (вляво)? Плутон е на 0° от Козирог и в същото време – в дом 1 (лидери, примери за подражание), в доста точен съвпад с Венера. При което Плутон (задкулисие, големите пари) е корумпиращият фактор, а Венера – подлежащото на корумпиране. Плутон управлява дом 11 (партии, организация, съюзници) и дом 12 (задкулисие), а Венера – дом 10 (управляващи) дом 5 (елит) и дом 6 (икономика, работа). Какво означава всичко това?

Означава, че от 2008 година насам партиите у нас (дом 11) и не само у нас, са били представителства на тайни, олигархични (Плутон) структури и затова са функционирали като основен корумпиращ фактор. Друг корумпиращ фактор у нас са били онези организации (дом 11), наши и чужди, особено тайни (агентурни), които са разполагали със значителен финансов ресурс. Корумпиращ фактор у нас са били и големите суми, идващи от съюзниците на България, както и агентурите на някои големи и мощни страни, считани уж за приятелски (дом 11 – Скорпион).

В същото време обекти на корумпирането са били управляващи на всички нива (дом 10 Везни), включително най-високото, не малко най-видни представители от националния елит, главно финансов (Телец в дом 5), както и такива, които заемат ключови позиции в икономиката (Телец в дом 6). А за „успокоение“ все пак може да се каже, че много подобно ще е и за цялото това пространство, заключено между меридиана Прага-Неапол и планината Урал, при което Везни е все на върха на дом 10, с управител Венера.

Ала съвпадът Плутон-Венера подсказва и за нещо друго. А именно: онези, които изневеряват на своите половинки до себе си и водят таен, двойствен, разгулен живот – един за пред хората и друг насаме – проявяват най-голяма склонност към корумпиране. А след 2008 година те са се увеличили многократно. Същите, които са най-податливи на изкушения и съблазни и стават склонни към компромис със своята съвест, т.е. с Бог в себе си. А това означава какво? Че за да бъде настина преодоляно явлението корупция (разяждането на душата), заедно с нейните многобройни последици, трябва да се започне именно оттам. От дълбокото и вътрешното. И всеки – от самия себе си.

Коментари

3 коментара на “ИЗКУШЕНИЯ И КОРУПЦИЯ”

  1. Temenouzhka on август 18th, 2020 15:16

    И каква е прогнозата?

  2. knikolov on август 19th, 2020 19:40

    А до кога е активна тази матрица?

  3. admin on август 19th, 2020 22:48

    Тази матрица не е само негативна, там има още и Юпитер в Козирог, в тригон със Сатурн в дом 9, което означава че от един момент нататък много хора по света ще преживеят катарзис и възстановяване на духовни норми и традиции, а българите ще бъдат едни от пионерите тук. Но най-напред всички ще страдат някое време, което вече и започна. А катарзисът ще започне след 11 февруари 2021 година и ще достигне своя пик през 2022 година. А един от най-важните и видими резултати ще е обръщане към законност и ред.

Остави отговор