Отмина една от най-драматичните и необикновени години от историята на България. А вчера – 5.08.2020, в 7 часа сутринта – със слънчевия възврат (солар) в астро-картата на България от 681 година, стартира и новата слънчева година.

А какво се случи досега, през последната една година? Най-напред на небето, а после и на земята? След многократни транзити на Плутон, напред и назад през Луна (народът, обикновените хора), за дълго време бяха вкарани в стрес много българи. А същото докара и коронавируса (Плутон-Луна) у нас, както и всички негови последици. Макар и за значително по-кратко време, своите транзити върху Луна направи и Сатурн, за да постигне своите забрани и ограничения с цел защита, а понякога – и за подтискане. И разбира се, и Юпитер, със своите поощрения и големи нови надежди за праведност, духовно възраждане, доверие и истина. И всичко това – на фона на бунта на онеправданите, както и на нестихващи политически борби, в които най-дейно участие вземат и олигархически и други задкулистни (Плутон) кръгове.

И на фона на една мащабна, явна и тайна война за Балканите, вече навлязла в решителна фаза, заради тяхното стратегическо разположение. Война между велики сили, но използващи и голям брой местни наемници, някои от тях и от най-висок ранг. И при едно глобално и небивало „сгъстяване на много и неочаквани облаци“. Та всичко това отлично се вижда на същата тази карта (от 681 година), със солар за 2019 година. Само че действието на този солар вече приключи.

И така от вчера имаме нов солар. Ще рече: направен е нещо като нов годишен ъпдейт на небесния софтуер, който ще предизвика значими промени. Какви? Какво ще промени той през следващата една година? Да видим:

Соларният асцендент попада в дом 10 на натала, а точно върху соларния МС е Уран. Следователно предстои значителна, почти революционна промяна (Уран) по политическите върхове у нас. Ще дойдат нови хора и те ще направят революция в политическата ни система и в начините на нейното функциониране. Повечето от тях ще са млади, образовани, креативни и необременени, с нови, оригинални и изпълними идеи. И те убедително ще спечелят доверието на българите и ще задвижат промяна след промяна. Най-вероятно е голяма част от тях да дойдат от чужбина и да са постигнали вече значителни успехи там.

Как ще дойдат тези хора? Чрез натиск отвън и чрез избори, но проведени по съвсем нов начин. Най-вероятно по електронен път, онлайн. Като цялата електронна система за гласуване ще се контролира от чужди специалисти, от партньорски страни, с цел избягване на фалшификации. И чрез много други значителни промени в методите на гласуване. Изобщо eлектрониката, IT технологиите, както и нови научни теории, открития и практики ще играят значителна роля в предстоящата една година, те ще имат основен приоритет. Вероятно ще има и електронно правителство с цел максимална видимост и избягване на всякакви съмнения за задкулисни решения, които да облагодетелстват едни, за сметка на други.

До февруари 2021 година ще има напрежение, а след това ще стане много по-спокойно. А напрежението дотогава ще се поддържа главно от сблъсъка между правосъдието и някои мащабни корупционни схеми, като през цялото това време ще има и натиск от протестиращи. Дотогава и цялата ни икономика ще е в стрес.

И едно предупреждение: тъй като много хора у нас вече са във финансови затруднения, те са принудени масово да продават притежаваната от тях недвижима собственост – жилища, сгради, земя. А някои големи, наши и чужди акули отдавна чакат това: да изкупят на безценица цяла България. Така че същото е обща опасност номер едно у нас, нужна е стратегия, специални закони и подпомагане тук.

И още едно предупреждение: през следващата половин година не се отнасяйте с пренебрежение към коронавируса!

Коментари

4 коментара на “БЪЛГАРИЯ 2020 – 2021”

 1. Antares on август 6th, 2020 9:16

  Докато чакаме да ни оправят „от вън…чужди специалисти, от партньорски страни“ ще затъваме все по-дълбоко.

 2. admin on август 7th, 2020 9:56

  За съжаление, нямаме много възможности за избор, притиснати сме много силно отвсякъде. Но добре е все пак, че по политическите върхове ще се установят интелигентни хора, чиито глави раждат, а не копират сляпо. И че на задкулисието лека полека ще се слага юзда.

 3. Стефка Георгиева on август 7th, 2020 20:28

  Звучи добре… Дай Боже да стане, България да се възроди!

 4. Мария on август 9th, 2020 6:20

  Като чуя мантрата за младите хора от чужбина, които щели да ни оправят, ме изпълва крайно недоверие. Тоя филм вече сме го гледали при правителството на Симеон и видяхме как добре се накрадоха. Моите уважения, но това е като легендата за оная русата жена, дето щяла да ни оправи.

Остави отговор