Протести и в Берлин, протести и в Лондон, в Париж, Мадрид, Виена, Брюксел… Сиреч: протестират и българите в чужбина. Само по себе си това е много обнадеждаващо, но тук напира и един въпрос: с това те не приканват ли Европа да се намеси в българските дела?… А има и такива, които приканват Америка, а за приканването на Русия отдавна се знае. А пък и без да са приканени, същите отдавна се чувстват самоприканени, нали? Особено сега, когато сме максимално уязвими за… завладяване и покоряване.

Нима отново си търсим освободители, зер родните „за нищо не стават“. И не можем да се оправим сами. Изглежда твърде много се тези, които мислят точно така, защото почти същото показва и познатата ни вече астрологична карта от последния действащ цикъл Слънце-Сатурн, с координатите на София. На нея повечето най-важни планети са на ДСЦ (външна зависимост): Слънце, Сатурн, Плутон, Меркурий. И в противоположност на АСЦ (енергия за ново начало, лидери, народ).

Ала искам да отправя тук и едно предупреждение: уважаеми сънародници, чуждите управници – и от изток, и от запад, и отвсякъде – и сега няма да ни помогнат. Дори и да искат. Дори и да копираме едно към едно онова, което те искат. Защо? Защото техните модели за оправия произхождат от техните култури, в съответствие с енергията на техните земи, на техните природо-климатични и други условия и на тяхната народо-психология. И защото приложени в наши условия, те не само че стават неефективни, но и вредни. Въпреки, че там са много полезни.

Какъв е изходът тогава? Като насочим вниманието си към онези българи отблизо и далече, чиито глави раждат. И то – уникални и най-ценни неща. И чиито сърца туптят в унисон с туптенето на „сърцето“ на родната ни България. И като обърнем максимално внимание на техните идеи, изказани аргументирано, без излишен патос. Точно такива хора са в състояние да създадат и работещия, уникален и ефективен обществен модел специално за България и българите. И той бързо да даде резултат и да ни изтръгне от хаоса. 30 години сляпо копиране (опити за копиране) идеите на демокрацията и общественото устройство не са ли вече достатъчни? Време е да измислим нещо свое, специално и… работещо.

В същото време твърде добре е да знаем, че в настоящата 2020 година почти всички, които употребяват гръмки слова, изказвани пред голяма аудитория (Меркурий–Слънце), са прикрити ловки манипулатори, преследващи тайни, задкулисни цели (Плутон-Меркурий-Слънце), които нямат нищо общо с онова, което казват. Вероятно в България и Сърбия ще се чупят световни рекорди по явни и тайни манипулации и опити за манипулации на хората! Така, че внимание!

П.П. И още: днес 20.07.2020 година две небесни събития се случват последователно. Най-напред е новолунието в 20:32 часа българско време, а часове по-късно – и опозицията Слънце-Сатурн. А следователно – и навлизането на съответния цикъл във фаза трета четвърт. Което пък означава:  предстои един труден месец, в който не бива да се допускат фатални грешки. Затова твърде добре би било в посочения час и минута да бъдат отправени колкото е възможно повече пожелания и молитви за доброто на България и българите. Имаме ли такава готовност?

Коментари

Остави отговор