Вече стана дума, че има три планетни цикъла, в които стоят закодирани отговорите на основните въпроси относно новия невидим нашественик, предизвикал нечувана суматоха и „маскирането“ на почти целия свят. И серия още непознати действия и събития около всичко това. Като първият от тези цикли е стартиралият на 26 януари 2008 година – ингресия на Плутон в Козирог – чието влияние и днес продължава да е най-осезаемо. А ето я и съответната карта (по-горе), в глобален вариант, където Плутон е най-горе, на 0° в Козирог – върху световния МС.

А какво е Козирог? Място, където се вземат решенията за обществения ред, управлението, контрола, забраните, границите, защитите, там е и начинът по който действа имунитета, който е вид защита…А какво е Плутон? Да погледнем още веднъж ТУК. Освен вирусите, епидемиите и пандемиите, той е и сперматозоидите, секса и зачатието. Той е и големите пари и изкушения, най-богатите хора, транс-националните корпорации, банки и кредити, тайни служби, шпиони и задкулисни играчи, хазарт, сенчест бизнес, тайни организации, нефт и газ, ядрена енергия, оръжия с голяма поразяваща сила, проникваща радиация, масово психологическо въздействие, борбата срещу всичко най-опасно, героите в тази борба. И още: откъдето мине Плутон, там никога нещата не остават такива, каквито са били отпреди.

Иначе казано, на пултовете на управление на човечеството, на отделните страни, региони, общества и колективи от 2008 година насам, по-бързо или по-бавно, в една или друга степен, кое по-напред, кое по-назад, е дошло всичко изредено по-горе, с основни приоритети – големите пари, големите тайни и големите изкушения. За срок от 15 години. Като всяко едно от тях е привличало и останалите, зер всички те са от една порода и трептят на сходни честоти. А как е реагирало човечеството в началото? Това би ни ориентирало, нали?

Да си спомним, че тъкмо в началото – през 2008 и 2009 година – светът бързо навлезе в голяма икономическа рецесия, чиито последици се точеха поне 5 години още. Пак тогава светът беше залят от поредица скандали за сексуално насилие на висши служители над жени – на картата по-горе Плутон е в съвпад с Венера в Козирог – при злоупотреба със служебно положение. Така бяха свалени от ръководни позиции доста хора по целия свят, вероятно поради неподатливост на превъзпитаване, включително и ръководител на световна финансова институция. По-досетливите и осведомените ще се сетят за кого става въпрос. Те могат да си направят и още някои полезни изводи тук, имайки предвид, че Венера, освен хубавите жени, управлява и финансите – на общества, държави и организации. Така голямата алчност (Плутон-Венера съвпад в Козирог) започна да управлява хората по света.

Докато Плутон вършеше всичко това, най-вече тайно, както само той умее, неговият диспозитор Сатурн спокойно си пребиваваше в Дева (дом 6 на света). Значи – в доброволно подчинение, зает с конкретни проблеми на икономиката и нейните отрасли, с професионалната квалификация и пазара на труда. А къде беше крайният диспозитор, където е скрита първопричината за случващото се по цялата верига? Крайните диспозитори тук всъщност са два – Уран и Нептун, защото са във взаимна рецепция. Уран е в Риби, а Нептун – във Водолей. По средата на веригата пък Меркурий във Водолей и Марс в Близнаци са в тригон – задвижило се е най-ускорено развитие на информационните технологии и мрежи, които имат невиждано голям принос за търговските успехи и трупането на богатства (Плутон).

Само че Уран (електронни системи и устройства, информационни вълни и антени) от Риби е в доста точна опозиция към Луна в Дева. А и Дева, и Риби имат най-пряко отношение към здравето. Докато Луна съответства на обикновените хора – народът. Луна още означава и семейството и семейните ценности, природата, условията на живот, националните култури и идентичности и … енергията на възприятията и зареждането (ин). Или: новите информационни технологии и начинът по който се развиват те от 2008 година насам, особено в големите градове, освен че торпилират семейството, семейните ценности и националните култури, силно вредят и на здравето на хората. Как?

Уран е предният, разузнавателен пост на имунитета. Той е този, който най-напред предупреждава: това е приятелско, това не е, а онова там е враждебно. И когато стане пряка причина за здравословен проблем, това значи объркване на разузнаването и разпознаването. Значи алергия или автоимунно заболяване. И когато имунитетът трябва да се изправи срещу истински враг, той не може да го разпознае, не може да реагира, защото в същото време е зает с мним враг – безобидни вещества, храни или собствения организъм. Та това причинява информационно-вълновият, електромагнитен смог, в който са потопени хората днес, особено в големите градове. Още през 2012 година, съдейки от горната карта, редица изследователи са заявили мнението си, подкрепено с факти, за вредата на този смог върху човешкото здраве. После, обаче, това се е потулило някак си. Не случайно точно тогава беше пусната в масово обръщение и тезата за квантовия скок и за многобройните му „подскоци“ – спомняте ли си?… Ала тук има и още нещо. Какво?

На горната карта се вижда още, че и Марс от Близнаци хвърля негативен аспект (квадрат) към Луна (обикновените хора, масата, народът). А Марс в Близнаци съвсем точно означава техника за информация и телекомуникации. Отгоре на това Марс принципно управлява вирусите и бактериите, причиняващи остри инфекции, особено когато е в негативен аспект към Луна. И още – Близнаци е максимално свързан с белите дробове и с нервната система при хората. Заключенията си ги правете сами. И защо се случва онова, което вече започна в такива мащаби.

Така, че истинският проблем не е коронавирусът, а повишената уязвимост от него, вследствие повредата в имунитетите на хората по описаните по-горе начини. За справка: 70 милиона американци днес са с автоимунни заболявания и сред тях са над 80% от жертвите на коронавируса в САЩ.

А сега внимание: на горната карта, в посока движението на планетите, между Сатурн и Луна в Дева разстоянието е 12°10′. Превърнато във време по формулата градус-година, това се равнява на… 12 години и 2 месеца приблизително. Прибавени към 26 януари 2008 година, стигаме до… към края на март 2020 година. Нещо да ви напомня това? За маски, за стопиране от работа и за всякакви други ограничителни мерки по целия свят с цел защита (Сатурн) здравето на хората (Луна в Дева)? А това всъщност е дирекция градус-година и тогава Сатурн съвсем точно е бил върху Луна. А като вземем предвид, че сатурновите ефекти идват с известно закъснение, реалният пик на влиянието е бил към средата на април 2020 година. Ще рече: съвсем леко вече сме го подминали.

А същото – Сатурн през Луна – предизвиква и емоционално подтискане (депресия), особено при по-чувствителните хора. Добре е все пак, че най-трудният момент е вече леко подминат. Но ограниченията и самоограниченията, включително маските и спирането на работата, ще отпадат постепенно, месеци наред. Ала тук има още една добра новина: при затопляне на времето, ефектите от сатурновото подтискане значително намаляват – и на телесно, и на емоционално, и на всякакво друго ниво – докато радостта от живота, оптимизмът и жизнеността се увеличават.

И още нещо съществено: Сатурн е главната планета на имунитета. Луна пък отговаря за всички лигавици, включително за лигавиците на алвеолите в белите дробове, в които навлиза въздуха и оттам – и кислорода в кръвта. И когато Сатурн, посредством имунитета, действа върху тези лигавици, уж с цел да предпази, той блокира навлизането на кислород в кръвта. Най-вероятно чрез образуването на слуз като преграда. И много ангажирани с проблема лекари казват същото. А оттук отново се потвърждава: обърканият имунитет е основна причина за заболяването и за главните негови последици. Объркан от многото и все по-агресивни електромагнитни вълни в жизненото пространство на хората.

А главният стремеж на Плутон и неговите апологети в горната конфигурация, най-вече между годините 2008-2023-та, е неусетно да бъдат премахнати всички граници (Сатурн). Граници между цивилизации, между икономически и политически блокове, между държави, между култури, между езици и националности, между половете… За да настъпи всеобща мешавица, повсеместен микс от всичко по малко, т.е. ГЛОБАЛИЗАЦИЯ! А защо му е на Плутон да събаря тези граници между нещата и хората? За да пътуват най-безпрепятствено парите, стоките и природните ресурси – навсякъде и отвсякъде – и за да се принуждават хората непрекъснато да купуват. И за да се трупат така пари и влияние до безкрай. А тъкмо най-новите, макар и най-опасни  телекомуникационни системи могат да „помогнат“ най-много тук.

От тази карта – ингресията на Плутон в Козирог – може да се изкара много още скрита информация относно миналото, настоящето и бъдещето. Но за по-широка употреба такава засега не е необходима. Затова продължението ще е с картата на следващия важен тук цикъл – ингресията на Сатурн в Козирог.

П.П. Във времена на остри глобални кризи, мунданната астрология и ангажираните с нея имат важна и неотложна мисия: като увеличат видимостта на нещата, от които всички зависят, както и тяхното осъзнаване, да променят индивидуалното и колективно съзнание на хората. И така – да съдействат за предпазването им не само от бъдещи беди, но и за подготовката им в аванс за идването на нови ценности и нова цивилизация.

И за да не бъдат народите и човечеството като слепци, които непрекъснато се лутат и нямат голям шанс да се ориентират и да намират спасителни изходи.

Коментари

2 коментара на “ЗА МАСКИТЕ, ПРЕДИ И СЛЕД ТЯХ”

  1. Temenouzhka on май 2nd, 2020 13:42

    Много интересно! Но същественото – доколко „главният стремеж на Плутон и неговите апологети в горната конфигурация, най-вече между годините 2008-2023-та, е неусетно да бъдат премахнати всички граници (Сатурн)…“ със съответните изброени последици, ще бъде постигнат или евентуално предотвратен? И как и кога?

  2. Магдалена on май 2nd, 2020 22:17

    Благодаря ,много интересно

Остави отговор