Преди една година, на 20 март 2019 година, когато часовниците в Италия са показвали 22:58 часа, настъпила е новата тогава астрономическа година, сиреч – Пролетно равноденствие 2019. Да видим сега и съответната карта, с координатите на италианския град Флоренция. Какво забелязваме на нея? Асцендентът е в Скорпион – неподвижен знак. А когато това се случи (неподвижен знак на Асц), влиянието на тази карта се запазва цяла година – до следващото Пролетно равноденствие.

И какво още виждаме на картата (вляво)? Марс (агресия, инфекциозен причинител), управител на Асцендента (Скорпион), е „кацнал“ къде? Съвсем точно на противоположната точка – Десцендента и в заточение в Телец. При това той е и в точен квадрат със своя диспозитор Венера. Другият управител Плутон пък е в съвпад със Сатурн (имунитет) и с Южния възел (уязвимост). И двете планети (Марс и Плутон) управляват и дом 12 (здраве, имигранти, пътуване по работа въз основа на професионални отношения), както и всички инфекциозни причинители, докато Венера управлява дом 6 – здраве, работа, икономика. Така, че ето защо точно Италия е най-засегнатата европейска страна в случая?

А за успокоение на италианците, както и на българите и на всички емигранти в Италия, може да се каже още, че съвсем скоро – от 20.03.2020 г. – ще имаме ново Пролетно равноденствие. И тогава старата, досегашна небесна схема (по-горе), провокирала италианската епидемия, просто ще спре да работи.

Коментари

Един отговор на “ИТАЛИЯ И ПАНДЕМИЯТА”

  1. Розалия Миланова on март 18th, 2020 8:52

    Защо вземате Флоренция за точка на картата . В Италия корона вирусът започна и най голям пик има все още в Ломбардия /Милано/.

Остави отговор