Както всички вече знаем, в навечерието на китайската Нова година 2020, в Китай се появи нов и опасен вирус (коронавирус), преминал от диви животни у хора. Ще рече: приспособил се към човешките гени и тяло чрез мутация и причиняващ необичайна пневмония. А защо това става тъкмо сега и тъкмо в Китай? На този и на други подобни въпроси, ще потърсим сега отговори посредством астрологията.

Най-опасните бактерии и вируси, причиняващи епидемии, с хроничен ход на протичане, са свързани с Плутон (проникваща сила). Мутациите също имат отношение към Плутон. А по-малко опасните, но по-бурно протичащи и по-краткотрайни вирусни инфекции, съпроводени с високи температури, са свързани с Марс. Но какво се случи на 12 и 13 януари 2020 година? Тогава почти едновременно стартираха три нови плутонови цикъла: всеизвестният вече Сатурн-Плутон и едногодишните Слънце-Плутон и Меркурий-Плутон. Ако прибавим тук и другите три цикъла, стартирали пак тогава – Слънце-Сатурн, Меркурий-Сатурн и Слънце-Меркурий – получава се такова стълпотворение от планети и цикли, каквото извънредно рядко се случва. А това създава мощни и необичайни вихри и завихряния и обърква ред и порядък в малкото и в голямото, във видимото и в невидимото на цялата ни планета.

Но да видим какво ще ни подскаже един от най-важните тук цикли – Слънце-Плутон – относно текущата 2020 година. При положение, че съответната астро-карта (вляво) е с координати на китайския град Ухан, където първоначално се появи вирусът. Какво виждаме на нея? Марс е в долна кулминация, на IC, в противоположност на МС (контрол, защита). А IC е точката на най-голяма уязвимост, най-пряко свързана и с флора и фауна, с природата и природните процеси. При това, Марс управлява дом 3 (пътуване) и дом 8 (опасности), намира се в Стрелец (далечни пътувания). Ще рече: вирусът може да се разпространява наблизо и надалече чрез пътуващи хора. Най-уязвим, обаче, си остава Китай, по меридиана, минаващ през Ухан, както и през страните и териториите на север и на юг по него. Точно там той ще намира най-подходящи условия за развитие. Освен това, поради по-пряката си връзка с Марс, той едва ли е толкова опасен. Но… при положение, че не продължи да мутира. В противен случай нещата стават други, тогава той ще мине изцяло под егидата и характеристиките на Плутон.

Но тук има и още нещо: на няколкостотин километра западно от посочения меридиан, пак през Китай, минава още един меридиан (108° Е), този път свързан с големия цикъл Сатурн-Плутон. Та там на съответната карта (виж вляво), пак в долна кулминация, попада не една планета, а цялото планетно войнство (Сатурн, Плутон, Слънце и Меркурий). Сатурн – имунитет, защитна сила; Плутон – проникване, вируси; Слънце – жизнена сила, център; Меркурий – свързване, дишане. Ще рече: по този меридиан са хванати онези диви животни и там пак е осъществена първата мутация към човек. После този човек е отишъл на пазара в Ухан и… нататък е ясно.

И още: част от територията на Китай – към 200 км. полоса около меридиан 108° Е,  с принадлежащото й население за повече от три десетилетия може да се превърне в най-подходяща „почва“ за развитие на вируси и бактерии (Плутон), атакуващи имунитета (Сатурн) и жизнената сила (Слънце). Подобно ще е и на север и на юг по същия меридиан, извън територията на Китай. Добре е тук да си спомним, че точно около старта на предишния цикъл Сатурн-Плутон в 1982 година, се появи подобен вирус – този на СПИН. Но при положение, че не се намерят ефективни противодействия. За успокоение не само на китайците, обаче, може да се каже, че ефективно противодействие (Сатурн на трон) този път ще бъде намерено. Но то ще изисква големи и различни ограничения и самоограничения (Сатурн) – и на индивидуално, и на местно, и на държавно, и на планетарно ниво.

А как изглежда всичко това за останалия свят? И главно за Европа, за Балканите и за България? На картата от цикъла Слънце-Плутон, за почти цяла Европа, включително за Балканите и България, Марс неизменно попада в дом 6, а четворното съединение Слънце-Плутон-Сатурн-Меркурий – в дом 8. Докато при цикъла Сатурн-Плутон, голямото четворно съединение е в дом 6. Иначе казано, Европа, Балканите и България ще са доста уязвими от този, както и от други вируси. Има едно нещо, обаче, което скоро ще се разбере: този вирус ще е най-болестотворен в големите градове, където хората са принудени да дишат най-нечист въздух. В същото време в малките населени места, особено в планинските и полупланински райони, където въздухът е кристално чист, той или няма да предизвиква болестни прояви изобщо, или те ще са незначителни. И същото ще се повтаря и с други нововъзникващи вируси.

И когато горната истина започне да се се разбира от повече хора, това ще породи една голяма, световна вълна за връщане назад към природата. А точно това ще даде голям шанс на много села и градчета да се възродят за нов живот. И същото най-напред и най-видимо ще започне да се проявява на Балканите.

Ала предстои да бъде разбрано и още нещо: че съвременните свободни сексуални (Плутон) връзки и контакти много ще спомагат за предаването и разпространението на вируса (вирусите). И като резултат, не малко хора ще започнат сами да си налагат ограничения в тази област, понякога доста драстични и много приличащи на онези, от отдавна отминали епохи.

Има два ключови момента през настоящата 2020 година: първият и най-интензивен е месецът след 19 март, а вторият – през последните три месеца на годината. Каквото се направи тогава, то ще има дългосрочни ефекти и ще е твърде показателно за бъдещето. Не само у нас – на света.

И още нещо: няма да е далече денят, когато балканските народи и в частност българите, ще покажат трайни примери, достойни за подражание, чрез рестарт на древни езотерични и традиционни практики за справяне с различни, нововъзникващи предизвикателства.

А ето и няколко бързи и изпитани рецепти за бързо и ефективно противодействие на вируси от всякакво естество:

1) Шуслерови соли 3 и 4, по една таб. заедно в устата – до тяхното стапяне. Това може да се повтаря многократно в денонощието, при остри състояния. Добре е да се започне още при първите симптоми.

2) Шуслерови соли 3 и 6, пак по 1 таб. заедно – до тяхното стапяне. Това е при подостри състояния.

3) Чай от джинджифил + мащерка

4) Продължително държане в устата (с часове) на няколко парченца от подправката карамфил, с непрекъснато преглъщане на слюнката. Спрат ли да пускат парченцата, сменят се с нови. Това действа и профилактично.

5) Насищане на всекидневната или работното помещение с изпарения от етерични масла. Действа и профилактично.

6) Сауна или изпотяване вследствие интензивни физически натоварвания. Или пък вследствие изпиване на чаша топло червено вино, заедно с малко черен пипер и завиване през глава.

7) За постоянна профилактика: редовно пиене на по-голямо количество топла вода сутрин.

П.П. ВНИМАНИЕ! Едно кратко допълнение: между 16 февруари и 4 април, с преминаването на Марс през Козирог и малко след това, хората в България ще станат най-податливи към вируси изобщо! От всякакъв вид. И най-препоръчително е да се вземат най-много мерки за противодействие именно тогава!

Коментари

8 коментара на “ЗА КИТАЙСКИЯ ВИРУС И БЪДЕЩЕТО”

 1. наблюдател on януари 30th, 2020 14:18

  Браво,както винаги-брилиянтен анализ.Но в интернет се спекулират твърденията че корона вирусът е „изпуснат“ от други държави с цел да се редуцира китайското население…Има ли астропоказатели за това твърдение,дали е вярно,или е чиста проба спекулации!?

 2. admin on януари 30th, 2020 21:12

  Очевидно китайците са най-гъсто населените на единица площ, а природата си има свои механизми за тяхното разреждане и то на точните места за да се самосъхрани. Другото е политика.

 3. Йордан Йорданов on януари 31st, 2020 13:32

  И аз прочетох, че вирусът е изкуствено създаден в лаборатория. На практика, това е биологично, бактериологично оръжие за масово поразяване. Те имат и противоотровата, и ваксината, но няма да ги пуснат. Целта е намаляване на населението на Китай. Формулата на коронавируса е съобразена с генотипа на китайското население и специфичните им ДНК белтъци. Затова масово ще порази тях. Останалите хора, които починат, не е сигурно, че ще умрат точно от този вирус. Може и от друг щам или от съвсем различно заболяване.

 4. Лиляна Стаева on февруари 2nd, 2020 0:32

  Огромно БЛАГОДАРИМ за предупреждението и съветите.Следвайте Учителя и не се страхувайте!

 5. ИлмороПаНи on февруари 16th, 2020 9:24

  Във всяка мисловна дейност има и истина за която се пише. Това което се случва сега по планетата се открива и от астрологията. Това за което не се говори е преходния път и период от петото съществуване на планетата към шестото. Това което не се знае от мислещите на планетата е какво е планетната аура памет, за какво е планетното ядро, защо мислещите имат толкова много аурични слоеве. Всички катаклизми проявявани сега на планетата са само предупреждение към мислещите за пренаселването и от тях. Не се пише, че и планетата има свои творци, които са първи а се търсят нейните спасители. Не с пише, че творците като са творили планетата са имали това, че нормално на нея може да съществуват не по много от 2 800 000 000 мислещи. За да съществуват се ползва част от планетната аура. Ползваното се възстановява от планетното ядро. Сега за да съществуваме около 8 000 000 000 мислещи отнемаме част от аурите на растителноста. Науката не знае това както и нейното възстановяване. 30% от растителната аура вече е преобразувана в такава на мислещи и планетното ядро е претоварено по много от два пъти за нейното възстановяване. Налице са големите вибрации които съществуват на планетата. Много скоро планетното ядро не има да издържи на постигнатото претоварване. Постигнатото от него само разрушение ще унищожи живота на планетата, самата планета, по подобие на това постигнато на някогашната планета Фаетон от други нашественици НЛО. А сега ние мислещите вместо да постигнем потребните знания и да обединим своите усилия за спасяване живота на планетата, нашия живот, се губим във никому непотребни гадания. Свършека на прехода към шестото съществуване и близко, около 60 – 80 г. или преминаване предела на размножаването на мислещите, който е около 9 000 000 000. На слука с гаданията мислещи. ИлмороПаНи.

 6. Стойчо on март 11th, 2020 9:51

  а Италия?

 7. admin on март 12th, 2020 23:04

  Не е само Италия, цяла Европа, светът ще пламне. Но то ще доведе и до поумняване.

 8. Ивелина on март 15th, 2020 9:46

  След това извънредно положение, какво очаква България?Ще се справи ли държавата ни в тази ситуация ?Колко време ще продължи и какво да очакваме?
  Моля, ако имате време да ни споделите.
  Благодаря

Остави отговор