На мнозина вече стана ясно, че на Небето се е задвижило най-мощно влияние (Сатурн-Плутон), което няма да подмине нито един човек на Земята. По какъвто и да е начин. А когато неговата бурна фаза отмине, хората ще станат по-стабилни. И по-осъзнати и мъдри. Или: започнал е най-нужен и мащабен процес, и същевременно – урок за живота, но той задължително ще предложи и преодоляване на трудности и препятствия. Особено през настоящата 2020 година и най-вече – до края на зимата. А ето как най-общо става и ще стане това за отделните хора, според положението на тяхното рождено Слънце, Асцендент и Северен възел в знаците на зодиака.

ОВЕН (Слънце, Асцендент или Северен възел): Притиснат сте от обстоятелства около работата и сте на път да вземете кардинално решение. Само, че прибързаните решения и поемането на големи професионални рискове точно сега, може да има лоши последици. Внимавайте и с банковите сметки и заеми, или пък с наследство! Във всички случаи е нужно да мислите спокойно и трезво. Ясно е, че търпението ви е изчерпано и не е във ваш стил да чакате, но само хладнокръвието ще ви помогне!

ТЕЛЕЦ (Слънце, Асцендент или Северен възел): Изпитвате силен външен натиск на професионалното поприще от страна на напористи хора, някои от тях ви притесняват. Дръжте ги на дистанция, карайте ги да чакат! Плановете ви за бъдещето са в период на реконструкция. В личните ви отношения цари застой поради недостиг на страст и изобилие от професионални ангажименти. Но изтърпете още малко и всичко ще си дойде на мястото!

БЛИЗНАЦИ (Слънце, Асцендент или Северен възел): Вероятно сте в цайтнот, особено ако имате дългове към банки или към други хора. Но напънете се още малко! Някои ваши колеги са открили определени тайни, касаещи работата ви, опитайте се и вие да откриете техни тайни – към какво те се стремят! Нужно е да рискувате професионално, но обмислено и не извън правилата! Обърнете внимание и на здравето си!

РАК (Слънце, Асцендент или Северен възел): Отношенията ви с брачния или с друг партньор са във фаза на задълбочаващо се недоверие. Предстои ви да вземете кардинално решение, но преди това е добре да помислите трезво. Иначе ще допуснете трудно поправима грешка, която ще навреди и на хората около вас, които най-много обичате! Така, че най-много ще ви помогне самообладанието, направете усилие и то ще ви изведе към правилното решение и съответни действия!

ЛЪВ (Слънце, Асцендент или Северен възел): На път сте да направите остър завой и пълна професионална преориентация, поради влошени условия на труд в настоящето и поради нови възможности занапред. Това съдържа, обаче и рискове. Мислете трезво и спокойно, преди да направите каквото и да е! Обърнете внимание и на здравето си, както и това на родителите си!

ДЕВА (Слънце, Асцендент или Северен възел): Най-много внимавайте с децата си, ако имате такива! Особено ако са на пубертетна възраст! Тревожи ви прокрадващото се у вас недоверие към тях, както и към любимия човек до вас. Отдайте се на творчески труд, това ще ви уравновеси и стабилизира! Проверете автомобила си, за да не закъсате някъде! Избягвайте пътуване при сняг!

ВЕЗНИ (Слънце, Асцендент или Северен възел): Имате проблеми с жилище, с отопление и с условията на живот изобщо. Не си почивате достатъчно през свободното време! Направете нещо по въпроса, въпреки, че могат да ви притеснят и парични проблеми. Имате и непоносимост към някои храни, което ви пречи да спите добре и да се презареждате енергийно. Открийте ги и ги изключете от своето меню! Погрижете се и за здравето на родителите си!

СКОРПИОН (Слънце, Асцендент или Северен възел): Притиснат сте от много проблеми едновременно, включително жилищни и семейни. Напоследък се чувствате и силно ограничен и емоционално подтиснат. За сметка на това мисълта ви работи като часовник, а това ще ви помогне да преодолеете всичко насрещно. Само внимавайте при шофиране и при всякакъв род придвижване, особено при зимни условия! Вървите към голямо, революционно развитие на вашите знания.

СТРЕЛЕЦ (Слънце, Асцендент или Северен възел): Обърнете внимание на своето здраве, пазете се най-много от генно модифицирани и от всякакви други нечисти храни! Нужно е и да постите в нужното време, според възприетата от вас традиция. Стойте далече и от всякаква пошла „музика“! Намалете времето за печелене на пари, за сметка на времето, нужно за укрепване и поддържане на здравето ви!

КОЗИРОГ (Слънце, Асцендент или Северен възел): Вашият пословичен консерватизъм е поставен на изпитание. Вие и всичко около вас ври, кипи и се променя. На път сте да изоставите някои временно стабилизиращи фактори, за сметка на други, идващи от по-далечното минало, където дълбаете от години. В крайна сметка, ще станете по-стабилен, но сега минавате през етап на свръхнапрежение и сътресения. Пазете се и от „приятели“! Ще се справите.

ВОДОЛЕЙ (Слънце, Асцендент или Северен възел): Намирате се в някаква изолация, физическа или ментална, най-често далече от родното място. Така изисква вашата работа, но същото ви действа не особено благоприятно, дори и влошава здравето ви. Напоследък започвате да го разбирате все по-добре. Възникват проблеми и в работата, натоварването там е голямо. Вземете мерки, поне за през зимата, за повдигане на имунитета и на защитната сила на всички нива!

РИБИ (Слънце, Асцендент или Северен възел): Липсва ви достатъчна подкрепа от приятели, сигурно и затова сте в процес на промяна на своето обкръжение, а оттам – и на всичко останало. Напоследък ви липсва и очакване за бъдещето и вяра в него, а това ви депресира. Внимавайте при употреба на алкохол, за да не пострада здравето ви! Потърсете твърдост и сила в духовни стимули и занятия, там резервите ви са най-големи. Ще се получи!

Освен подвластните на Козирог, Водолей и Скорпион (Слънце, Асцендент и Северен възел) от най-крути мерки се нуждаят и родените във вторник и събота. Както и при онези, в чиито лични или фамилни имена изобилстват звуците И, З, Ъ, Р, С, Щ. Особено ако някой от тези звуци е първи в личното или във фамилното име или върху такъв звук пада ударението.

А най-общо за всички: най-много е нужно спокойствие и самообладание, както и мобилизиране на морални и физически качества, на разум и енергия. И на индивидуално, и на обществено ниво. И най-вече – в седмицата около 12 януари 2020 година и през първата половина на февруари същата година. За тези моменти е добре да се вземат превантивни мерки и срещу всевъзможни вируси.

Коментари

2 коментара на “ХОРОСКОП ЗА ВСИЧКИ ХОРА 2”

  1. Велислава Арсова on февруари 16th, 2020 15:59

    благодаря!

  2. Den on февруари 23rd, 2020 18:37

    Благодаря!

Остави отговор