Не е за вярване чак: 30 години от деня, в който в България започна събарянето на една монолитна сграда, строена по чужд проект, но с грешни изчисления. Сигурно защото тя всеки момент заплашваше да падне сама и да затисне хиляди под себе си. 10 ноември 1989 година! Стотици хиляди се тълпяха по площади и улици, дни и месеци наред, обзети от масова еуфория, каквато рядко се вижда. Там оратори се надпреварваха да говорят от набързо скалъпени трибуни, а лицата им грееха от въодушевление и радост. Сякаш някакъв огромен бент, с хиляди нови надежди и очаквания, изведнъж се бе отприщил и това, като че ли, обещаваше да потопи всякакво зло. И да преподреди останките от тази „сграда“, за да възроди България.

Но минаваха годините и от големите очаквания и ентусиазма оставаше все по-малко, за да стигне почти до нулата след 30 лета. Само че всичко това бе заложено още в началото. Как и защо? Нека да видим това, посредством астрологичната карта от онзи момент – 10.11.1989 година.

Големите надежди и очаквания, оптимизмът, вярата и моралът, както знаем, са под Юпитер. А Юпитер тук владее и дом 9, който отговаря за същото, а се намира в дом 4 (опозиция, народ, минало). Само че срещу него от дом 10 (власт, управление) стои какво? Стелиум от четири планети – Уран, Венера, Нептун и Сатурн (на трон). Ще рече: големите надежди и очаквания, праведността и морала непрекъснато са атакувани и мачкани от тези, които дойдат на власт – от 1989-та насам, без изключение. Друго: Луна представя и обикновените хора, а тя е в квадрат със стелиума в дом 10 и с Юпитер в дом 4. Ще рече: обикновените хора са мачкани от правителствата и са лъгани от опозициите. И от собствената си наивност. И общият резултат е РАЗОЧАРОВАНИЕ (Юпитер-Луна квадрат).

А кои са най-облагодетелстваните? Представителите на дом 8 (тайни хора, тайни дела, големи количества тайни пари), представлявани от стелиум от четири планети – Слънце, Меркурий, Плутон и Марс, като последните две са водещи, защото са в собствен знак (на трон). И този стелиум е във взаимно подкрепящи се аспекти с всичко най-важно. Ще рече: тези хора са инициаторите за събарянето на „сградата“, но преди това те хитро се сетили да изнесат всичко най-ценно от нея и да го скрият далече, на тайно и сигурно място. И като минало някое време, започнали да внасят скритото, но запазвайки го само за себе си. И започнали да придобиват, да придобиват… всичко що поискат.

За почти същото твърде красноречиво „говори“ и картата на България от 681 година (вляво) с дирекции за 10.11.1989 г. – във външния кръг. Къде е там дирекционен Плутон (тайни, преобразяваща сила)? В долна кулминация, в точна опозиция на МС (власт). Докато в същото време дирекционен ASC e в съвпад с Плутон в дом 8. Забележително, нали? Нищо, че и дирекционна Луна (народът) е в точен съвпад с Меркурий (интелигенция) в дом 11 (свобода, парламентаризъм). А общият резултат е, че докато едни се наговорели (Меркурий-Луна) за свобода и демокрация, други, тайно чрез делата си, отивали към нещо съвсем различно.

А Соц-системата като цяло рухна главно под влияние на цикъла Плутон-Сатурн, принципно управляващ големите държавни и управленски (Сатурн) трансформации (Плутон). Последният такъв цикъл стартира през 1982 година и оттогава започна серия от събития и главоломни промени. И той ще приключи съвсем скоро – на 12.01.2020 година. А оттогава нататък ще стартира нов цикъл Плутон-Сатурн, сиреч – нови главоломни събития по нова формула. И следователно – и нова ера в трансформирането на държавите и на принципите за управление, които отново, по нов начин ще преобърнат света. Но за всичко това – друг път.

Коментари

2 коментара на “30 ГОДИНИ ОТ ГОЛЯМАТА ПРОМЯНА”

  1. Temenouzhka on ноември 9th, 2020 15:53

    Значи сега сме в новия цикъл 🙂 Дано годината до сега не е показател за целия цикъл.

  2. Борис on ноември 9th, 2020 19:24

    Благодаря за статията. Ще споделите ли с нас конфигурацията на следващия съвпад и как ще повлияе за новия цикъл.

Остави отговор