Една нова и висока приливна вълна наближава България. Тя носи със себе си нови надежди и очаквания, нова вяра и нов дух, както и изобилие от нови възможности. Движена е от планетата Юпитер, създаваща стратегиите и големите перспективи за бъдещето. А на 2.12.2019 година Юпитер ще навлезе в небесния сектор, който управлява България, наречен Козирог. И после цяла година ще минава през него. Ала не е само това: началният момент, когато пресича 0° на Козирог (ингресия), ще остави трайна следа в „небесния софтуер“ и ще оказва влияние през всичките следващи 12 години. Както вече се е е случвало много пъти досега. Как?

Нека най-напред да се върнем малко повече време назад. На 26.10.1877г., в 1:30 часа след полунощ, Юпитер пак е пресякъл 0° на Козирог. И какво се вижда на картата от онзи момент, с координатите на София – вляво? Уран (свобода) е на самия АСЦ, в тригон с Юпитер (вяра, надежди) и в съвпад с Южен възел (минало). А както всички знаем, на 3 март следващата 1878 идва краят на Руско-турската освободителна война и България става свободна (Уран). А през следващите 12 години (1877-1889) българите се връщат към елементи от своето по-далечно минало (Южен възел) и с много вяра и надежди тръгват към своето бъдеще (Юпитер). Сиреч, на тази карта може да се види почти всичко най-важно. Както за Освобождението, така и за начина, по който е станало, а и за много още неща след него. Като на длан.

Но да се преместим пак в 21-ви век. Преди 12 години, на 18.12.2007 година, в 22:12 часа българско време, Юпитер пак е прекрачил в Козирог. Да погледнем сега и астро-картата от този момент – вляво! Какво виждаме на нея? Юпитер е на 0° от Козирог, в съвпад със Слънце (свръх-големи очаквания) и с Меркурий (свръх много говорене) идващи главно с влизането на България в Европейския съюз. Но така също – и съвпад с Плутон (свръх-много тайни дела). А свръх-многото тайни дела (Плутон-Юпитер) притежават свойството да унищожават свръх-големите надежди и очаквания. Особено ако има и опозиция на Марс, както е в случая. Така след първоначалната еуфория и много говорене (Слънце, Меркурий, Юпитер), дойде ред и на Плутон, който още продължава да минава през Козирог. И големите надежди и очаквания (Юпитер) лека полека започнаха да окапват като есенни листа.

Всичко това обхвана целия свят, главно в сферите на властта и управлението (Козирог) на всички нива, на духовните и морални устои и съдебни системи (Юпитер). Така обществено-политическите и бизнес върховете (Козирог, Юпитер) по света разочароваха милиарди. Защото бяха обхванати от корупция и от тайни, задкулисни и ожесточени битки за власт, пари и надмощие (стелиум Плутон-Юпитер-Слънце-Меркурий срещу Марс в опозиция). Големите пари (Плутон) се превърнаха в новия Бог (Плутон-Юпитер) на човечеството. Тези битки скоро се разпростряха и между държавите. Понякога те прерастваха в жестоки войни (Марс-Плутон). Случваше се войните да имат религиозни (Юпитер-Марс-Плутон) мотиви, но най-често миришеха на нефт и газ (Плутон), на много пари (Плутон) и бяха продиктувани от нова и бясна надпревара във въоръжаването (Марс-Плутон).

В по-голямата част на Балканите, обаче, включително и България, понеже тези територии се управляват пряко от Козирог, те засегнаха не само върховете, но и низините, т.е. повечето хора. Особено онези, които вдъхват най-голямо доверие и предизвикват най-много нови надежди (Юпитер). Така много качествени хора от Балканите и по света, силно разочаровани, напуснаха своите родни страни и тръгнаха да си търсят късмета надалече.

Да погледнем сега и най-новата карта от предстоящата ингресия на Юпитер в Козирог – вляво, което означава, че сега ще става обратното – точно такива хора (носители на юпитерианското) ще започнат да се връщат. На картата Юпитер отново е на 0° от Козирог. Само, че заедно с него (съвпад) този път е само Венера. Ще рече: очертава се доста по-различен 12 годишен период от предходния. В него много планове и надежди за бъдещето по света и у нас имат голям шанс да се осъществят благодарение на вярата и на волята за градивност на хората. Предстои и връщане към позабравен морал и традиционни ценности (Венера и Юпитер в Козирог, съвпад с Южен възел) засилване на духовните устои въз основа на тези ценности. Например, по отношение любовта и брака (Венера-Юпитер).

И още: Уран (свобода) в Телец тригон към Юпитер (вяра, дух). Или: духът, който твори и носи много нови надежди и нова вяра ще бъде, така да се каже, освободен и много хора ще се почувстват крилати. Ще има и засилване на планинския (Юпитер-Уран) туризъм. Ще бъдат направени открития в природни и други науки, те ще дадат нов тласък на икономиките. Особено в IT сектора и там, където хората са по-тясно свързани с природата и природното, особено на Балканите. Нова вълна за изява на праведност, на чувство за чест и достойнство. Широко използване на IT технологиите при провеждане на избори и за обществен контрол дейността на тези, които управляват. Голямо обновление в закони и съдебни системи. Обединяване на стари и нови духовни учения, засилване на духовни интереси. Сътрудничество между нови и стари науки за точно прогнозиране и за постигане на пределна яснота. Развитие на общодостъпен и частен въздушно-земен транспорт. Нова парадигма за сътрудничество и единство между свободата (Уран) и духа (Юпитер).

Сатурн, диспозитор на Юпитер и Венера – на трон в Козирог, съвпад с Плутон. Големи задкулисни играчи ще бъдат трайно изолирани в тесни, ограничени пространства. Контрол над ниските страсти. Засилен контрол над тайните служби, армията и други силови структури. Тенденции към нов, глобален контрол над въоръженията. Законови забрани за генни експерименти върху хора и за хирургични интервенции за промяна на пола… И прочие. Засилване респекта към Природата и естествения ред. Стремеж към природосъобразен живот.

Транзит на Юпитер през Козирог – Голямо обновление по управленските структури на всички нива – и по света, и у нас – с добре образовани, позитивно настроени и креативни хора. Много от тези хора ще идват отдалече – връщащи се емигранти или чужденци, които обичат страната, в която отиват. Всички те бързо ще печелят доверие и ще бъдат генератори на ценни идеи. Засилен интерес на такива хора към работа, инвестиция, предприемаческа дейност, туризъм у нас. Много търсени ще станат някои имоти в планински и полупланински райони. Рязко увеличаване на чуждестранните инвестиции в България и на Балканите. Нови перспективи и пред земеделието и селския бизнес. Законодателно улесняване и финансово подпомагане на най-ценните и оригинални проекти.

Но освен ингресията на Юпитер в Козирог, за по-малко от година предстои да стартират още три важни цикъла на най-високо ниво. През януари 2020 година – Сатурн-Плутон с продължителност 33 години. През април 2020-та – Юпитер-Плутон, с продължителност 13 години. И през декември 2020-та – Юпитер-Сатурн, с продължителност 20 години. Като първите два ще са от Козирог (България, Балканите) Или: в периферията, наречена Балкани, ще има стълпотворение на хора отдалече. Там ще бъде показан важен пример, който ще постави в центъра този регион. В същото време всеки от тези цикли има отношение към някаква сфера от живота, а заедно всички, плюс стартиралия преди две години цикъл от ингресията на Сатурн в Козирог, както и още няколко цикъла сглобяват „пъзела“ на голямата истина. За тях, обаче – друг път.

Като обобщение: такава голяма наситеност на основни небесни влияния, каквато предстои, рядко се случва. А това предполага и приближаване към най-важни и исторически повратни земни събития, в които Балканите и България ще имат основна роля.

П.П. И накрая едно краткосрочно предупреждение: наближава нов пик на едно продължително, напрегнато влияние (Плутон-Луна), което вече предизвика доста катастрофи по пътищата у нас (и не само), въздействаше върху психиката, имунитета и здравето на хора и животни. Например епидемиите по кози и свине у нас две поредни години идваха главно от него. Така, че в предстоящия сезон есен-зима има опасност в страната ни да избухне нова опасна епидемия, този път по хората. Да речем – от нов щам грип. Кога тази опасност е най-голяма? При всяко по-рязко застудяване в предстоящите есен и зима. И най-вече – през втората половина на декември 2019-та и януари 2020-та. Ето защо отрано е нужно да се вземат изпреварващи мерки за засилване на имунитета. Например чрез редовна употреба на билкови чайове, фрешове и витамин С. И още: за същото време препоръчително е да се избягва шофиране при негативни външни условия и напрегнато психическо състояние! И още: тогава да се избягва и пътуване до страни и региони около Персийския залив. Така че всичко ще бъде наред, ако се действа умно, отговорно и с вяра! Успех!

Коментари

13 коментара на “ИДВА НОВА ПРИЛИВНА ВЪЛНА”

 1. Катя Гроргиева on октомври 25th, 2019 17:16

  zадълбочен и точен астрологичен анализ-дай Боже така да се развуят събитията

 2. mariya on октомври 26th, 2019 4:02

  Vashitena sam!! Vie ste Maistor na slovoto!Prekras Astrolog!Vashitena sam Maistore!Blagodaria vi mnogo za Aldebaran!Chaeta s goliamo Udovolstvie!Pishavi otdale4e,no shte se zavarna skoro v Bg I shte vi sreshtna vav Varna na niakoi seminar-obeshtah si ve4e! I taka shte stane!Pogelavam vi Polzotvorna Rabota!I radost vseki mig ot givota vi!Mariya.

 3. Петра Димитрова on октомври 28th, 2019 0:58

  По-точен, изчерателен и смислен хороскоп не бях чела до сега !Комплименти !!!И аз с нетърпение чакам момента, в който ще се промени ситуацията и ще се прибера завинаги в България, дай Боже да се случи по-скоро !Бъдете здрава !!!

 4. Попов on октомври 28th, 2019 12:23

  Благодаря! 🙂

 5. Кристиан on октомври 29th, 2019 11:40

  Сполай ви за добрата прогноза, от години следя публикациите на сайта, при все това надеждите от Декември 2017 г. (по Игнажден) за реално проявено / осезаемо начало на нов цикъл за страната ни не бяха оправдани.
  Цели две години (немалка част от новия цикъл) дори елементарни промени не се проявиха, не говорим за чудеса, но пълната липса на елементарни признаци на поне начеващи нови тенденции е дълбоко фрустрираща.
  Да се надяваме занапред да е различно, а и да е скоро, иначе си оставаме с добрите пожелания, а цели поколения не са същите, времето ни на тази планета тече.
  Късмет и добри новости за споделяне!

 6. Даниела Цонева on октомври 29th, 2019 11:55

  Вярвам в това! Чакам това време. Притеснява ме само твърдението за болестите при животните, което всъщност не се доказа! Нямаше чума!

 7. emiliya on октомври 29th, 2019 20:17

  Благодаря!

 8. admin on ноември 1st, 2019 9:54

  до Кристиан: Всеки Сатурнов цикъл (в случая от декември 2017 г.(Игнажден) принципно не носи нови промени, а връщане към себе си. Към забравени ценности и стойности, към най-доброто от отдавна отминали епохи, което отново идва на дневен ред. Към преустановяване на папагалската практика за сляпо копиране на идващото отвън – от Изток, Запад, Север или Юг. Докато новото идва чрез Юпитер и неговите цикли. И от Уран и неговите цикли.

 9. Мая on ноември 2nd, 2019 1:32

  Много подробна и важна информация! Благодаря!

 10. Кристиан on ноември 5th, 2019 17:36

  До Алдебаран: От сърце ви благодаря за пояснението, дай Боже така и да стане, гледаме новите цикли с надежда за пробуждане на градивната енергия по тези древни земи!
  Впрочем, бидейки роден на 3-ти Декември (и далеч от астрологията като познания) силно се надявам на добра посока с оглед предстоящото от 2-ри Декември 2019 насетне и така добре обяснено от вас навлизане на страната ни под знака на Козирога. Спокойна вечер и добра седмица!
  Кристиан

 11. Димитър on ноември 15th, 2019 18:16

  Или: в периферията, наречена Балкани, ще има стълпотворение на хора отдалече. Там ще бъде показан важен пример, който ще постави в центъра този регион.

  Не Ви ли прилича на мигрантска приливна вълна?

 12. Иванка on март 15th, 2020 22:35

  Вълната ни удари. Юпитер май не успя да ни направи богати и щастливи, а болни.

 13. admin on март 17th, 2020 11:47

  Богатството няма нищо общо с Юпитер. Някой ви е излъгал. Юпитер отговаря за вярата, за силата на духа и за морала, за връзката с Бог. Оттам в отделни случаи може да дойде и материалното благополучие, но то задължително ще е поради големи заслуги.

Остави отговор