Има една сила, много подобна на свръхмощно торнадо. И откъдето мине тя, нищо не остава такова, каквото е било. Дълго време тя действа тайно, подмолно, но щом веднъж се разрази, проявява се и най-явно. Тогава тя безмилостно разрушава всичко престаряло, неустойчиво и негодно, ала много скоро на негово място и от неговите останки зачева и началото на нещо ново, много различно от предходното. И тази сила се нарича Плутон. Та като минава Плутон през един или друг сектор от небето (зодиакален знак) и разчиства терени и пространства, съответните вихри и завихряния от това се проявяват и на земята.

Когато преди около 250 години (1762-1777) Плутон е минавал през Козирог (власт, контрол), по българските земи и на Балканите (Козирог) са се появили страшните разбойнически дружини на кърджалиите. Може би и защото точно тогава властта (Козирог) в Османската империя била в голяма криза, та съвсем били изпуснати юздите на законността, управлението и контрола. Но пак тогава, с появата на Паисиевата История (1762), започва и българското национално Възраждане.

Пак преди около 250 години (1762-1777), при минаването на Плутон през Козирог, властта (Козирог) и в Британската империя била в криза, вследствие на което британските колонии в Северна Америка обявяват бунт, после и революция и като следствие на бял свят се появява и нова държава – САЩ.

При преминаването на Плутон през Рак (1913-1937) се разпада Османската империя (Рак) и от нейните останки се образува нова Турция (Рак) на Кемал Ататюрк, както и още доста нови и възобновени стари държави на Балканите и в Близкия изток.

При преминаването на Плутон през Лъв (1937-1957) най-напред и главно в Европа (Лъв) се разрязява „торнадото“ на Втората световна война, а след нейния край немалко страни от централна и източна Европа претърпяват пълна метаморфоза – тази на комунизма.

При преминаването на Плутон през собствения знак Скорпион (1984-1995) рухва Комунистическата система в централна и източна Европа и от нейните останки се образуват нов тип държави.

При преминаването на Плутон през Стрелец (1995-2008) рухва Югославия (Стрелец) и от нейните останки се образуват седем нови държави.

И при преминаването на Плутон отново през Козирог (2008-2021), властта (Козирог) на Балканите и в България (Козирог) отново е в криза. И отново там бродят явните и тайни дружини на нови кърджалии, този път във вид на партии и групировки. В същото време, обаче, все по-видимо се проявява и ще се проявява и още един важен процес: ново българско Възраждане.

Коментари

2 коментара на “ВЕЛИКИЯТ ТЕРМИНАТОР”

  1. Божидар Божков on май 15th, 2019 9:29

    От колко дълго време чаках този анализ. Макар, че е кратък, все пак е нещо. Понеже световните специалисти по мунданна астрология още от началото на миналата година публикуваха анализи и прогнози какво ще се случи тази, следващата (най-вече) и през 2021 година. Но особено следващата, особено около 13 януари, както математически точно са изчислили. Затова ви моля за още един, вече доста по-пълен и подробен анализ с конкретика, ако е възможно. Би било интересно, поне за хора като мен. Благодаря.

  2. Ани Костова on май 15th, 2019 14:03

    Как се определя дадено населено място под кой зодиакален знак се намира? Градовете в България също са с различни знаци- къде може да се прочете какви са и как се определят? А по времето на Наполеон, който е Лъв, също като Европа, както пишете, Плутон в кой знак е бил?

Остави отговор