Преди няколко дни светът бе шокиран от новината за пожара в катедралния храм Нотр дам в Париж – вековен символ на Франция. А и на Европа и на Християнския свят. А все още не е ясно какво всъщност се случи там и откъде то дойде. И защо? Нека да се опитаме да потърсим някои отговори тук и посредством астрологията. И да поразсъждаваме малко върху картата от ингресията на Сатурн в Козирог през декември 2017 година с координатите на Париж, с наложена върху нея лунарна прогресия. А защо точно тази карта, ще стане ясно по-нататък.

И какво виждаме на картата? Във вътрешния натален кръг Нептун (религия, църква, изкуство, духовно братство, комунизъм) е точно в долна кулминация (на IC) и в опозиция на МС (властта). Във външния кръг пък – на лунарната прогресия – Марс (огън) и Юпитер (вяра, духовност, църква) са в точен съвпад. При това – в дом 12 (изолация, духовност, храмове). Красноречиво, нали? Или: Марс тук е причината (подпалвачът), а Юпитер – следствието. Ще бъде ли разкрита причината (причинителя Марс)?

Едва ли може да бъде разкрит причинителя, предвид онова, което се вижда. Но че тук има таен замисъл, конспирация, не може да има и съмнение (Марс е в дом 12 и на трон в Скорпион). Ще рече: в този замисъл е замесена тайна, екстремистка организация. И тъй като през втората половина и към края на май 2019 година същото небесно положение ще се повтори, но по една друга лунарна прогресия, то онова, което ще се случи тогава може да хвърли обилна светлина върху проблема. А тогава, както всички знаем, са изборите в страните от ЕС за Европейски парламент (26 май 2019).

Иначе казано, случилото се сега и онова, което ще се случи през втората половина на май 2019 година, както и в началото на юни, ще окаже значително влияние върху цяла Европа. И върху бъдещето на ЕС!

П.П. А тази карта е избрана, защото тя главно отговаря за политиката и за стабилността на държавите и регионите. И още – защото, когато е с координатите на Париж, Нептун попада точно в долна кулминация – на IC.

Коментари

4 коментара на “Нотр дам, Франция и Европа”

 1. Донка Василева on април 19th, 2019 10:06

  Много ме радва факта, че и звездите са против лъжите и насилието на религията и властимащите.

 2. Надежда on април 19th, 2019 11:36

  Съжалявам защото не можах да я видя, но когато богатите държави, като Франция си мислят, че те са велики, а другите, като България са нищожни и всячески искат да ги смажат и унищожат,Господ си знае работата.
  Така е в природата, има равновесие, рано или късно всеки плаща, когато се отделиш от земята и започнеш да хвърчиш.

 3. Връбка on април 21st, 2019 8:59

  Много тъпи и злобни коментари. Все едно Франция е виновна, когато нашите храмове и манастири са били опожарявани по времето на Османската империя. Има табели в Троянската и Рилската обител, на които пише кога са били опожарявани и кога възстановени. Леандър Леге е французин. Знаете ли кой е и какво е направил за България? Четете, мислете, пък тогава се изказвайте.

 4. Никанор on април 21st, 2019 10:03

  Преждеизказалите се, не е хубаво да се радвате на чуждото нещастие. И то в навечерието на Великден. А пък и то не е чуждо, то е общохристиянско, общочовешко. Нотр дам е едно от върховните световни достижения на архитектурата и духа. Помислете върху това!

Остави отговор