Днес – 9.01.2018 година – почти едновременно ще се съединят по дължина три планети: Слънце, Венера и Плутон. Или: енергия, обединяване, система, забавления и танци (Слънце) + любов, красота, жени, музика, договори, пари (Венера) + страст, секс, екстремност, много пари, задкулисие (Плутон). А всъщност ще стартират почти едновременно три цикъла: Слънце – Венера, Слънце – Плутон и Венера – Плутон.

Само по себе си това е рядко и необикновено събитие, което ще отприщи много още и най-разнообразни събития по цялата земя. И на индивидуално, и на обществено ниво. Но още по интересно става, след като наложим картата от този момент върху картата на новия Сатурнов цикъл, стартирал неотдавна – на 20.12.2017 година, с координатите на българската столица. Тогава веднага можем да забележим, че цялото това стълпотворение (Слънце, Венера, Плутон) едновременно се „стоварва“ върху Луна (обикновените хора) от вътрешния натален кръг. При това – на куспидата на дом 2 (пари, финансова система, храна, музика, удоволствия) – виж картата по-долу.

Но какво главно да очакваме през годината вследствие тези небесни събития? Ето какво. Много скоро – до края на януари 2018 година – в България ще се случат събития, които рязко ще ускорят процеса по нейното приемане в зоната на Еврото и в Шенген. Но още преди да е станало това и само в очакване да стане, значително ще се увеличи търсенето на недвижими имоти у нас и то главно от чужденци. Това ще доведе до бързо покачване на цените. Голям интерес ще има, например, към земеделските ни земи, цените на които могат да пораснат двойно, тройно, че и четворно.

За съжаление, обаче, най-напред ще се появят спекулантите (прекупвачите) – наши и чужди. И хиляди слабо информирани дребни собственици у нас ще бъдат просто прекарани. За да не стане това, нужно е спешно да се променят закони, за да бъдат тези хора защитени. Нужна е и повече общодостъпна информация и просвета относно процесите. И най-вече ще са нужни умни, далновидни и безкористни хора, които да обмислят всичко в дълбочина, в интерес на държавата и на хората в нея. И едва тогава да се пристъпя към решителни действия.

Друго: ще навлязат у нас във вид на външни инвестиции и не малко тайни пари с още по неясни и тайни цели, което може да постави под заплаха националната ни сигурност. При това – за дълго време. Ето защо и тук са нужни сериозно разузнаване и проумяване, както и ответни мерки. Значителен риск ще носят, особено за слабо информираните, и новите криптовалути. А най-много ще са рисковете и неприятностите за всичко споменато и неспоменато за периода от август (включително) до края на 2018 година.

Разбира се, редовните и най-полезни външни инвестиции у нас, които ще задвижат икономиката ни, ще преобладават.

Много хора по целия свят, включително и у нас, ще бъдат обхванати от манията за печелене на пари. Мнозина ще се отворят към повече музика, танци и бурни забавления. Ще има любов, секс, екстремни удоволствия. В цяла Европа, започвайки от Балканите, музиката и танците ще минат през трансформация и връщане към традиционни мотиви. Ще се появят и някои стари и полузабравени видове хазарт, на който ще се противопоставя засилващият се самоконтрол. И пак от август, та до края на 2018 година ще е ключовото време.

Коментари

Един отговор на “ПАРИ, СОБСТВЕНОСТ, УДОВОЛСТВИЯ!”

  1. Мария Апостолова on януари 15th, 2018 0:37

    Този съвпад е на моя имум цели…Олеле

Остави отговор