Небесният софтуер отново се пренарежда. На 13 ноември 2017 година (понеделник), в 10:15 часа преди обяд, Юпитер и Венера, традиционно смятани за двете най-добротворни (и най-ярки) планети, отново ще се съединят по дължина, този път – в знака на Скорпиона. И с този акт ще стартира техният нов цикъл, който ще добави нов, основен щрих в живота на хората до 22 януари 2019 година – за времето, докато той трае. Какво най-общо означава това? Мощно взаимно проникване и съвъкупляване на две мощни космични сили и същности, в резултат на което се ражда трета – ново енергийно същество, обединяващо качествата на своите „родители“. А кои са тези качества? Вяра, дух, изобилие и оптимизъм (Юпитер) + любов, красота, мир и удовлетворение (Венера). А картата по-долу, с координатите на София, показва как основно ще се прояви това „същество“ за същото време (до 22.01.2019) в пределите на България. Като предварително се знае, че този път неговите прояви сред хората ще са съпроводени със силни страсти, тъй като съединението е в знака на Скорпиона.

И тъй като на картата (вляво) се вижда още, че съединението е в дом 10, същото означава, че работното място у нас, в противоречие с известна българска поговорка, ще стане главна арена за въртене на страстна любов, която вдъхновява. И тъй като диспозиторът Марс е в дом 9 – особено по време на командировка. А за нещо подобно „говори“ и другият диспозитор Плутон, който е в дом 1 и в Козирог, чийто диспозитор Сатурн на свой ред пък е на самия Асцендент.

А всеки, който в сюблимния миг (13.11.2017 г. понеделник, в 10:15 часа преди обяд българско време) синхронично добави и съответни думи, настроение и поведение, в унисон с посочените по-горе космични процеси, ще има важно предимство за повече от година напред! Тъй, че наслука!

Коментари

Остави отговор