На 10 октомври 2017 година, най-голямата планета в нашата Слънчева система Юпитер навлезе в Скорпион. И през този знак тя ще минава през следващата една година. Какво означава това, имайки предвид, че Юпитер действа подобно на висока приливна вълна? Изобилие (Юпитер) на страсти и пристрастявания (Скорпион)! Но – и облагородяване (Юпитер) на страстите, на инстинктивното и дивото (Скорпион). В световен мащаб значителен тласък ще получи енергетиката (Плутон, Скорпион), главно добивът на газ, но така също – и разширяване употребата на алтернативни източници на енергия. Например водородът като гориво. Ще има осезаемо развитие и на нови ядрени технологии. Изобщо енергетиката ще е ключовата област, която подлежи на най-голямо развитие. Предстои и осезаем тласък в оръжейната индустрия, както и голямо световно превъоръжаване.

В банковият сектор също предстоят значителни промени. На първо място – чрез окрупняване на банки и чрез крупни инвестиции в рискови, размирни места, но с висока концентрация на природни ресурси. Към такива места ще се насочат и не малко световни, „омиротворяващи“ сили, пак поради същото. Ще има и голямо окрупняване (още по-голямо) на гигантски, транснационални корпорации. Но така също – и надникване на Темида (Юпитер) във всичко тайно и скрито (Скорпион).

Окултното и магичното ще завладеят света! Учения, танци и практики на тази база ще се разпространяват навред. Ще се разрасне силно и съответен туризъм. Ще се увеличи и пътуването до отдалечени, диви места за среща с хищни животни и за прочее предизвикателства, с цел екстремни преживявания. Голям стремеж към всякакви екстремни преживявания! Разбира се, от тази тенденция няма да изостане и сексът, където ще се търсят пак екстремни форми, за отключване на повече страст. Но ще има и повече заченати деца. Те ще са значително повече, отколкото в предходни години. Тъй че на целия този фон ще се развиват и някои от най-важните тенденции и събития в предстоящата една година.

Коментари

Остави отговор