Ето още една астрологическа карта на България. И тя продължава да си работи твърде добре и днес. Времето беше доуточнено астрологически, след като беше предварително ясно, че Манифеста за независимост е прочетен скоро след 11 часа преди обяд на 22 септември 1908 година, в старата църква „Св. 40 Мъченици“, в старата българска столица Търново. Честита 109 годишнина от този исторически момент за България и за българите!

„…Малко по-късно, чрез градския барабанчик се поканваха гражданите на посрещане Княза и министрите. След това, с невъобразима бързина се разнесе слухът, че в тоя ден от старата българска столица ще се провъзгласи независимостта на България. Това се посрещаше с ентусиазъм и навалици, в празнично облекло, при най-оживено настроение, търновци се трупаха на гарата. С особен трен се очакваха Княгинята, княжеските деца и председателя на Народното събрание. След дълго чакане на гарата, в 11 часа се съобщи на силно възбудения народ, че Князът е спрял на спирката при Трапезица и от там, наедно с министрите, се отправил за старата полусрутена църква „Св. 40 Мъченици“…“

Коментари

Един отговор на “1908 – НЕЗАВИСИМОСТТА”

  1. Libra on ноември 1st, 2017 11:31

    Да, работеща е била за времето си- управителят на асцендента- Юпитер и Луната, като естествен у-л на 4-ти дом (територията и народа)са в 9-ти дом, което показва на по-късен етап откъсването на територии, заедно с населението, и преминаването им в чуждите, съседни нам държави.
    А имате ли карта за времето, когато е била променена последно конституцията и НРБ България стана РБ България? Датата я има, но точен час?

Остави отговор