През отминалата нощ – в 3:56 часа на 27 юли 2017 – най-после Слънце и Марс се настигнаха на небето. Съединиха се по дължина (конюнкция) в знака на Лъва. Бурното влияние на това небесно събитие се усеща от около седмица насам и ще продължи да се усеща поне още толкова. Как? Младежта масово изтрещява, отдавайки се на бурен секс по паркове, градинки и детски площадки. По цели нощи. Това се случва даже и сред 12-15 годишни и то – пред очите на хората. Не остават назад и по-големите, даже и още по-големите. Други пък включиха на друг род адреналинови преживявания, като нощните гонки с мотори и коли, например. Без да ги е грижа как започва и кога завършва животът. Отпушилата се енергия просто спешно търси отдушник. Защото Слънце + Марс какво всъщност представлява? Енергия + действие + страст + агресия. Но тъй като всичко това се случва в знака на Лъва, търси се предимно купонът, забавлението. Бурното забавление. Макар че от играчката до плачката пътят понякога е твърде кратък.

Само че, освен всичко изредено по-горе, както и много още, новото съединение Слънце-Марс сложи край на стария цикъл на тези две планети, стартирал преди повече от две години. И в същото време породи нов такъв цикъл, с подобна продължителност. А това е несравнимо по-важното. И по-дълготрайното. Но нека видим сега какво се е случило по време на стария, току-що приключил цикъл Слънце-Марс. Да разгледаме за целта и съответната карта от 14 юни 2015, с координатите на Брюксел. А защо Брюксел? Защото Слънце и знакът Лъв, който то управлява, са свързани с християнската цивилизация, сиреч – с Европа. В частност – и с Европейския съюз. А Марс тук означава какво? Драмите, напреженията и стълкновенията, които преживяват те за същия две годишен период.

И какво виждаме на картата? Съединението Слънце – Марс е в дом 8 (дългове, задкулисие, разпад, трансформация). При това Марс владее дом 1 (лидери) и дом 5 (популярни хора, елит). Ще рече: в Европа са се появили нови лидери, които бързо са станали популярни и те са поискали разпада на Европейския съюз заради големи финансови злоупотреби и задкулисие. Ала тук има и още нещо: владетел на дом 8 (разпад, дългове, задкулисие…) и диспозитор на съединението Слънце-Марс е Меркурий. А той се намира къде? В дом 7 (партньори, врагове, зависимост).

Следователно за последните две години страните от Евросъюза са били силно зависими от външна сила и техните проблеми, особено финансови, са били причинени главно от нея. А коя е тази сила, може да се разбере, като се открие столицата, с чийто координати настоящата карта би се завъртяла така, че Меркурий да се озове на МС. Като прибавим тук и опозицията Сатурн-Луна, то ясно е откъде идват депресията и безпаричието за много хора (Луна) – поради липса на средства и работа (Сатурн). И това е важело с най-голяма сила за няколко страни от източна Европа, сред които и България. Само там опозицията Сатурн-Луна попада най-точно на оста Асц-Дсц.

Но нека да видим сега и небесната карта на новия цикъл Слънце-Марс,  този път – с координатите на София. Веднага можем да  забележим, че съединението Слънце-Марс сега е в дом 2 (пари). Следователно през идните две години у нас главните битки ще се водят за пари. Нищо ново под слънцето – би казал някой. Новото е, че този път парите най-вероятно е да са повече и че битките сега, за разлика от преди, ще бъдат много по-видими. Тук могат да се открият още не малко подробности, но това засега не е нужно.

Коментари

Един отговор на “ГЛАВНИТЕ БИТКИ”

  1. Bojanka Deneva on юли 28th, 2017 9:23

    Благодаря Ви!

Остави отговор