„Мене ме, мамо, змей либи.
Вечер се таи под лозата,
среща ме долу при чешмата…
Отдалеко ме гледа ли гледа.
Очи му жолти, големи,
като да влизат във мене…“

Българска народна песен

През последните месеци у нас се забелязва един повсеместен, нов-стар копнеж по всичко магично посредством връщане към онези далечни, митични времена, когато то гъсто е населявало околния свят. Но откъде е този стар-нов копнеж? Как и защо се появи той отново? Кой небесен знак го отпуши?

Небесният знак се казва Плутон – владетел на подземното царство, небесен покровител на големите страсти, на омагьосването, урочасването, обсебването и сексуалното обладаване. В народните песни неговите земни превъплъщения най-често се именуват Змейове. Много по-рядко – и Змеици.

Той броди в тъмното, идва като стихия и прониква дълбоко. В мислите и чувствата, в сърцето и душата, а така също – и в тялото. И предизвиква мощно разтърсване – до корен. Това е негов специалитет. Много трудно може да бъде спрян. Проявява хипнотично въздействие. И обсебва. Тогава обсебените не знаят какво вършат, те действат като в полусън. Та това е Плутон, възпят и като Змеят.

Но да видим сега къде е Плутон и на астрологичната карта от последното лятно слънцестоене за 2017 година, с координатите на София. Точно на ДСЦ – на куспидата на дом 7. Ако разгледаме и другата астрологична карта – от пролетното равноденствие за 2017 година, пак с координатите на София, ще открием почти същата гледка – Плутон пак е на същото място. Виж двете карти една под друга! Подобно ще е и с координатите на много още български градове – Перник, Кюстендил, Дупница, Благоевград, Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Хасково, Кърджали, както и всички останали по тази полоса, минаваща по диагонал. А това означава какво? Че много българи и най-вече българки копнеят да бъдат омагьосани и дори – отвлечени от Нещо крилато. И точно те усилено търсят Змея насреща, предизвикват го, провокират го, призовават го. За целта те усилено ползват и магически (плутониански) ритуали и средства, за да се сдобият с търсения съпруг (любим) от змейски порядък. А тези, които вече имат съпрузи (любими) – да ги превърнат във Змейове. И всичко това тече с най-голяма интензивност между 21 март и 22 септември 2017 година!

Уважаеми български мъже, реагирайте с нова енергия и страст на повика на своите нежни половинки! Иначе ще се наложи да се преобразявате твърде много! А това може да ви дойде твърде нанагорно, тъй че вземайте се в ръце!

П.П. Змеят може да е и юнак, достоен за възхищение, ако срещне нужната облагородяваща любов отсреща.

Коментари

Остави отговор