През последните 3-4 дни, с един връх на 16.06.2016 г.(петък), както забелязваме, се случват все странни, внезапни, драматични, а понякога и трагични събития. И у нас, и по света. По-долу е показана малка част от заглавията за случилото се на 16.06.2017 (петък), според новинарите от Дир.бг. Но и те са достатъчни, за да се съгласим, че отминалият петък е бил ужасен ден за мнозина. Ден, наситен с голяма нервност и взривоопасност. Между впрочем, не малко вече усетиха това и на собствен гръб. Защо, какво се случва на небето?

Мъж нападна безпричинно възрастна жена в София
20:26
Бойко Борисов е опериран по спешност
19:14
Паднали жици на трамвай предизвикаха пожар
18:12
Застреляха едно от кучетата на Катерина Евро
17:12
Нападнаха с нож ученик пред столично училище
16:09
Арестуваха мъж с нож до британския парламент
15:48
”Порше” се удари в скала, жена загина, деца са ранени
11:44
Млад мъж скочи от 7-ия етаж и загина
11:19

За да разберем, нека разгледаме сега една карта – от старта (раждането) на цикъла Марс-Юпитер на 18.10.2015 година, в 00:29 (01:29 лятно часово време). Защо точно този цикъл? Защото точно той „отговаря“ за бързата загуба на мярка (прекаляване), засегнатото честолюбие, ядосването, гнева и избухването, вследствие на които възникват много конфликти, както и споменатите по-горе ситуации и събития. Марс (агресия, острота) + Юпитер (изобилие) = изобилие от агресия и острота.

Там, върху тази стартова матрица (вътрешен кръг) на все още действащия (до 7.01.2018 г.) цикъл Марс-Юпитер, във външния кръг са наложени лунарните прогресии (сидеричен лунар) за 16.06.2017 (петък) и то за момент , когато прогресна Луна прави точна опозиция (екзакт 16:17 часа) на Уран в Овен и дом 9. А точно това е аспектът на внезапното изключване на разума под действието на силна, разрушителна емоция. Тук може да се добави и това, че този вид прогресна Луна се проявява подобно на пусков бутон за много конкретни събития. Със скоростта си на придвижване и с действието си, тя обхваща около 3-4 дни. И ако се вгледаме в природата на представените събития, няма да е трудно да открием, че почти всички те наистина съответстват на опозицията Луна-Уран в Овен.

А още по-ясно става, когато проследим и транзитите за същия ден и час (16.06.2016 в 16:17ч.) – вляво. Точно тогава транзитна Луна минава през дом 8 (разрушителни действия) и се съединява там с транзитен Нептун, който пък управлява дом 8 (Риби). Та тогава те заедно са хвърляли точна опозиция към съединението Марс-Юпитер. Като имаме предвид, че от почти месец насам Нептун е стационарен, при това .- в точна опозиция на съединението Марс-Юпитер, така ще бъде бъде и приблизително още толкова. Като прибавим тук и транзитния квадрат на Плутон към Уран, на Юпитер към Плутон и още няколко напрегнати аспекта, „картината“ става още по-пълна и по-съответстваща на земните реалности.

Тъй като стационарен Нептун – от дом 8, владетел на дом 8 – ще продължи да прави опозиция към съединението Марс-Юпитер поне още около месец (най-малко), нужно е да се вземат следните предпазни мерки. И то спешно:

1) Напълно спри употребата на алкохол за около месец – иначе той ще има пагубно действие върху психическата и телесната ти устойчивост!
2) Напълно спри всякакви упойващи вещества!
3) Напълно спри чалгата и всякаква друга развращаваща „музика“! Слушай само музика, която възвисява и зарежда, танцувай под нейните звуци!
4) Внимавай с храната: не употребявай развалена или отровна храна!
5) Не изпадай в паника, ако не ти достигат пари! Мине ли периодът, всичко ще изглежда по друг начин!

6) Избягвай ситуации и хора, които те ядосват и те карат да избухваш!
7) Ако имаш здравословни проблеми, редовно детоксикирай тялото си чрез силно ограничаване на трудно смилаемите храни, пиене на повече вода и фрешове, приемане на медицински въглен, повече движение, избягване на пряко слънчево греене след обед, приемане на билкови чайове, хранителни добавки и прочее от този порядък.
8) Избягвай да пътуваш с кола надалече, особено ако е горещо или пътя е мокър и хлъзгав!
9) Добре е да плуваш (да се плискаш) в морето, но не и да влизаш навътре – ще има не малко удавени сред надценилите своите възможности, както и поради мъртво вълнение!
10) Не се поддавай на пропаганда – и от изток, и от запад! Тя тъкмо това цели – да те подлуди и да те завладее отвътре! И да те превърне в безмозъчно същество – нещо като талибан, в служба на чужди интереси.

Коментари

2 коментара на “Не полудявай, вземи се в ръцете си!!!”

  1. Надя on юни 18th, 2017 15:57

    На 14.06.2017.,в потвърждение на Вашите думи…влак смазва моята мила приятелка

  2. EVGENIA on юни 19th, 2017 0:21

    недуховните хора не издържат на високата вибрация на земята

Остави отговор