Вчера 3 юни 2017 година, в 10:31 часа, Венера и Уран отново се съединиха по дължина и заедно с това започна нов техен цикъл. Този цикъл, както винаги, и сега ще управлява свободните (неангажиращи) и случайни връзки, възникващи мълниеносно, без каквато и да е предварителна подготовка. И после пак така отиващи към своя естествен разпад, но оставящи все пак и едно приятелско чувство. Този цикъл владее още и изневярата, случваща се по същия начин, преди да са се задействали още вътрешните спирачки. А такива случки възникват главно поради естествения стремеж на човека към новото и неизвестното. Както и заради интуитивното му желание за презареждане с нови, непредвидени емоции, но без сълзи и драми.

Ако разгледаме стария цикъл Венера-Уран (вляво), стартирал на 22.04.2016 година и вече приключил, то там – на съответната карта – можем да забележим, че съединението на двете планети е станало в Овен. При това – в трета декада, управлявана от Венера, както и в дом 4. Докато диспозиторът Марс е бил в Стрелец и в дом 12. Преведено на разбираем език, това означава, че за времето от 22 април 2016-та до 3 юни 2017 година, са възниквали не малко нови и краткотрайни връзки и кръшкания по време на групови екскурзии надалече. Особено в случаите, когато маршрутът е минавал по затънтени, но красиви, екзотични и необичайни места, известни като духовни или исторически. И носещи много вдъхновение и нова енергия. А всъщност пътуванията надалече през отминалата една година и малко отгоре, са били подхранвани главно от желанието на мъжете и жените за такива емоции и връзки. Въпреки че от тях, като по правило, до нищо сериозно и трайно не се е стигало.

А какво ще донесе новият цикъл Венера-Уран, стартирал вчера (3.06.2017) и продължаващ до 29 март 2018 година? Съединението на двете планети отново е в Овен и в неговата трета декада (управлявана от Венера), но този път то е в дом 9 (далечни пътувания, духовност). То е в тригон със Северния лунен възел, както и със Сатурн в дом 5, владетел на дом 7. Сега има и нещо специално, обаче: съединението е в точен съвпад (по дължина) със звездата Алфарг, която е с природа на Марс, Нептун, Плутон и Сатурн – виж картата! Диспозиторът Марс пък е в дом 11 (свобода, приятели, група), в Близнаци, в секстил със съединението (Венера-Уран) и в опозиция на Сатурн в дом 5, владетел на дом 7. А всичко това означава, че новите и неочаквани емоции, подклаждани от Венера, отново ще движат далечните пътувания и туризма като цяло. Поне що се отнася до източна Европа, включително България и по-голямата част от Балканите, източното Средиземноморие, Черноморието, Русия, Украйна, Грузия, Армения, Турция и Близкия изток.

Тези пътувания този път ще са свързани и със сериозни духовни търсения и на тази база ще възникват нови, искрени и най-продуктивни приятелства. Те, обаче, ще провокират и разводи и раздели, особено там където отношенията и без това са изчерпани. Но също така ще провокират и много трайни и плодотворни съюзи, основани на творческо сътрудничество, така че на много хора ще им излезе късмета някъде там надалече и това ще се отрази в много други сфери от живота им. Има, обаче и нещо притеснително, което изисква задълбочено внимание: по време на пътуванията и преди тях е нужно да се мисли много сериозно, за да не се налети на религиозни и други фанатици и екстремисти някъде по пътя! Кога? През голяма част от лятото, с няколко пика: 13–20 юни, 15-30 юли, 20-27 септември 2017 година. Тъй, че умната!

П.П. А всъщност и по принцип връзките по Венера и Уран могат да са много трайни и плодотворни, само ако са базирани не само на интимни отношения, но и на някаква обща, творческа дейност!

Коментари

2 коментара на “ЦИКЪЛ ЛЮБОВ, СВОБОДА И ОБНОВЛЕНИЕ”

  1. Bety Pant on юни 4th, 2017 16:47

    mnogo dobra statij. Blagodarj!

  2. Снежана on юни 5th, 2017 12:14

    Перфектни обяснения както винаги.

Остави отговор