Човекът е софтуерен продукт, а основно той бива програмиран два пъти. Веднъж при неговото зачатие и втори път – при неговото раждане. Тези два момента са взаимно свързани (везните на Хермес), те са два етапа от едно и също действие. Но това е само в случаите, когато той се ражда по естествен начин. Ако раждането е принудително, обаче, както тъй често се случва днес, нещата стават други. Тогава не моментът на зачатието определя момента на раждането, а волята, финансовият интерес и безскрупулността на акушер-гинеколога. И най-често – неговото безхаберие. И когато стане така, получава се не една, а две основни „програми“ за един живот. Различни. И те взаимно си пречат. Правете си изводите тогава за по-нататък!

А за да не се получава така и за да има лека бременност и естествено и безпроблемно раждане, най-препоръчително е детето да бъде заченато в най-подходящия възможен момент. Какъв? Във време, когато отношенията между двамата бъдещи родители са в голям и траен, нов подем. Когато и двамата са обзети от нова еуфория, изпълнени с безпределна радост само от това че са заедно! Така в алхимията на създаването се включва не само голата страст, не само сметки и съображения, а и вдъхновението, и любовта! И много още компоненти от най-висш порядък, но най-вече – самият Създател! Така, че след 9 месеца раждането да е най-безпроблемно, а бъдещият човек – обезателно жизнен и щастлив. Така се създават щастливите хора, уважаеми бъдещи родители! Всичко ценно и качествено на този свят, се създава само с любов! Тъй, че ключов е моментът на зачатието! Не само за вас самите, но и за вашите деца! Както и за целия народ, за цялото човечество! Успех!

Коментари

3 коментара на “СЪЗДАВАНЕ НА ЩАСТЛИВИ ХОРА”

 1. Велина on юни 7th, 2017 13:05

  Здравейте г- н Радев. Публикацията Ви силно ме разтърси, исках да споделя моята опитност/мнение, на наличния ел.адрес, посочен в сайта Ви, тъй като е по – дълго от кратък коментар. Но за съжаление писмото ми се върна автоматично и не достигна до Вас. Явно така и трябва да бъде. Запитвам се, защо когато нашите предци се раждаха „естествено “ и се зачеваха в любов , пак имаха войни, нещастия, лишения и болести. И при все родени със софтуеър от една „програма “ пак нещо им пречеше, за да бъдат щастливи и да родят щастливо поколение. И не, съвсем не съм привърженик на секциото, ама хич:-) С уважение.

 2. admin on юни 7th, 2017 19:19

  И тогава не всички са били зачевани с любов. Да не говорим, че далеч не всички са се женили по любов. Ако беше обратното, ако всички хора на земята се зачеваха, отглеждаха и възпитаваха с голяма любов, светът отдавна да бе се превърнал в рай. В България, например, е често разпространено явление и то не отсега, мъжът и жената като се скарат, после да се сдобряват в леглото с бурен секс. При което страстта мачка гордостта и обидата, с елементи на садомазохизъм. Само, че ако бъде заченат човек в такъв момент, върху него завинаги ще се проектира всичко това и един ден той ще се превърне в човек, изтъкан от силни вътрешни противоречия. И точно те ще го направят нещастен.

 3. Велина on юни 8th, 2017 0:48

  Благодаря Ви, г-н Радев, за отговора. Лично аз не познавам хора, които да са правели бурен секс след семейна караница, а още повече така да са зачевали децата си. След като казвате, явно и такива случаи има. Темата е доста обширна и с много нюанси и взаимовръзки. Моето мнение се отличава от Вашето, но не го отрича. Ситуациите, които се подреждат по време на зачеване, бременност и непосредствено преди раждането, и които могат да повлияят на раждането на хората се диктуват не от нас, а от Силите на Съдбата . Или казано по- вярно, от Бог. „Капризите“ на лекарите са по Божие допущение, в строга взаимосвързаност с карми и космически Закони, за да се изпълни Неговата Програма. План. Господ ни дава задания. И всеки един от нас е различен. Със заложени различни таланти, несъвършенства… И не толкова денят на зачеване е решаващ за изпълнението на Волята Божия, нито пък деня на раждане за една човешка съдба, а най- вече чистотата на мислите, на желанията, как претворяваме свободната си воля и до каква степен осъзнато се посвещаваме на Истината – Пътя и Живота. Слава Севрюкова казва, че „Изживяванията на човешката душа от секундата на зачеване и раждане до естествения завършек са строго предначертани.„Всеки от нас се явява на бял свят в определена година, месец, дата, час и секунда със своя мисия, отредена от Висшия разум. Строго кодирана до момента, в който ни се представи. Можем да променим събития, не и съдби. Затова връзката с Бог не трябва да изтънява.“
  Щастието е една изключително относителна категория и самото заглавие – „Създаване на щастливи хора“ е доста предизвикателно.
  Сигурна съм, че разбирате какво имам предвид.
  Последно, бих искала да ви дам един съвсем триизмерен пример. Понеже съм химик, ще бъде свързан с химията. В материален план, ние сме с физически тела и тези наши тела имат нужда на 1-во място от материална храна. Да, обаче тази храна в днешно време няма нищо общо с храната на нашите предци. Нищо общо. Това неминуемо води до своите последствия.
  Ние мутираме, но това не означава, че не можем да сме щастливи.
  В еволюционен план и в нашето цялостно превъплъщение на Земята.
  Е, с напредването на медицината, начините на зачеване и на раждане също се видоизмениха до неузнаваемост.
  Майка ми ме е заченала в споделена любов, в полет от щастие….родила ме е естествено, оградена от грижа и ненасилие. Ха познайте, щастлива съм? А сестра ми? :-), понеже сме близначки?
  Ще си позволя да дам един пример; осъзнатост, до която съм стигнала по емпиричен път. Поради лични изпитания покрай бременността и раждането, с цялата си всеотдайност, опит, мисли и желание, исках да помогна на сестра си – тя да роди „щастливо “ . Какво означава щастливо – ами без отчайващо страдание, без риск за живота на нея и бебето, без стимулации, насилие, с повече информираност.(За най- върховия вариант на оргазмено раждане съвсем не съм и мислела).Нали информацията е половин превенция. Да, ама не. При все цялата подготовка, опит от мен, съвети, внимание и грижи, сестра ми роди в още по – голям стрес, с тотално непредвиден екстремален развой на събитията и с реален зловещ риск за живота както нейния, така и на бебето. Защото така е трябвало. Воля Божия.
  А аспектите само го указваха…
  И знам, че вярата, чистите съкрушителни молитви и силата на Любовта ги спасиха.

Остави отговор