grigorТова тук вляво е наталната карта на Григор Димитров, според някои авторитети. Само преди няколко дни  станахме свидетели на неговия безапелационен триумф на силния тенис-турнир в Бризбейн- Австралия. При това – след блестяща игра, като последователно се разправи с най-силни противници. Така той, освен всичко друго, зарадва и не малко  българи. И както се вижда, ще продължи да ги радва.

Всички знаем, че още от юноша Григор демонстрира невероятен талант, спечели световни отличия, стана световно известен. Само че след неговата 20-та година се случи нещо, което се случва с всички Телци, най-вече мъжете, за периода между тяхната 20-та и 25-та година. Какво? Една важна фокусна точка – Гама – за същото време минава през срещуположния Скорпион, движейки се обратно на движението на планетите. А това означава какво… за същите 5 години? Раздвояване, усещане за разпнатост между две противоположни посоки – собствената и тази на другата (другия). И като резултат – липса на добра концентрация в изявите (Слънце) и на самоконтрол и устойчивост в личния живот (дом 7). Та всичко това се стовари и върху Григор и за същото време се отрази не особено благоприятно върху неговата игра. Нали там точността и концентрацията са решаващи.

И ето че на 16 май 2016 година Григор навърши 25 години, а заедно с това точка Гама в неговата карта навлезе във Везни. И тя ще минава през този знак до края на неговата 30-та  година. А Везни е знак на равновесието между ум, сърце и тяло! Освен това, този знак е в неговия 6-ти слънчев дом (професионално усъвършенстване), броено от Телец (първи слънчев дом). Във Везни екзалтира Сатурн, който ще е твърде важен и определящ през следващите 5 години. Неговото натално Слънце пък е в 3-та декада на Телец, управлявана пак от Сатурн, докато наталният му Сатурн е във Водолей (на трон)! А нали точно Сатурн отговаря за концентрацията и психическата устойчивост, за самодисциплината, за големия труд, тренировките и амбициите за постигането на най-високи цели…

И като имаме още предвид, че в момента транзитен Сатурн вече минава през последната трета декада на Стрелец, пак управлявана от Сатурн… Като имаме и предвид, че после – от декември 2017 -та до март 2023 година – Сатурн ще минава последователно през Козирог и Водолей, където той е на трон, може да се каже и така: почти до края на 32-та си година Григор има картбланш от Небето за преследване и постигане на най-високи цели.

А в настоящата 2017 година, някъде към средата на март, Григор ще има такива изяви, които ще ни накарат отново да се гордеем с него. Но този път така, както не е бивало досега. Нека да му пожелаем успехи! И да го подкрепяме!

Коментари

5 коментара на “Времето на Григор идва”

 1. Попов on януари 10th, 2017 18:44

  Амин! 🙂

 2. boris cherpanski on януари 10th, 2017 19:57

  ot 21 do 28 prichinen plan s pluton(choveschkata voliya i realizaciya v kasti i Sport,no Skorpiona ste natravi i transformaciya (Trenier ili kriza)

 3. Аз..моят запазен бранд on януари 21st, 2017 17:06

  Не виждам за България,как е тази година?

 4. Virtual Private Server on август 16th, 2017 4:01

  Григор Димитров излиза срещу Филип Колшрайбер в търсене на първа победа на червените кортове през този сезон. Интересното е, че хасковлията и 33-годишния Колшрайбер никога не са се изправяли един срещу друг на ниво АТР.

 5. Попов on ноември 23rd, 2017 12:24

  Бравос, отлична прогноза! 🙂

Остави отговор