mars-pluto-2016-1Твърде добре би било министрите от правителството ни в оставка бързо да схванат, че нямат време за губене. България не може да чака идването на ново правителство, а трябва спешно да действа! Само така могат да бъдат респектирани бежанците – и тези, които са вече у нас, и тези, които вкупом са се запътили към границите ни. Нужно е в най-скоро време да бъдат задвижени голям брой защитни механизми и охранителни ресурси на страната ни, с висока степен на мобилизация! Иначе ще бъдем изложени на риск! Заедно и поединично!

Следователно, нужно е да се действа незабавно, умно и решително, най-вече относно бежанците и каналджиите у нас. Точно това показва и Небето – виж картата по-горе при старта на цикъла Марс-Плутон, с координатите на София. Там много ясно се вижда, че съединението Марс-Плутон е на няколко градуса от Асцендента, в дом 12 (бежанци, емигранти). А имено през дните до Нова година рисковете ще са най-големи: транзитен Юпитер квадрат към Марс и Плутон, транзитен Нептун съвпад с транзитен Южен възел (Кету) в Риби (базисен дом 3 – съседни страни, бежанци). Още: дирекционен Уран минава през Марс в дом 4, владетел на дом 3 (съседни страни, бежанци) в картата на цикъла Плутон-Сатурн, виж по-долу:

sat-plu-direc-2016От същата карта (вляво) е видно, че светът отново е на нокти! Особено по линията на разлома – меридиана, който минава през сирийския град Алепо, на север – през източна Украйна и Москва, а на юг – през Саудитска Арабия и покрай Мека. Ала добре е да се знае още, че напрежение за нас ще идва не само от изток, но и от запад. От нашите западни съседи – Македония и Сърбия. По някое време там ще стане  извънредно напечено. Не само заради бежанците. Тъй, че нужно е да се държи сметка и за това.

И един съвет към младите жени и момичета: ако те не искат да им се случат лоши неща, нека не ходят по нощите на съмнителни места, особено ако са сами! Това се отнася главно за оставащото време до Нова година! Нека бъдат най-много нащрек на 24 и 25 ноември! Както и от 18 до 26 декември!

И друго: в България е пълно с комплексирани млади хора, които лекуват своето ниско самочувствие и комплексите си, като карат коли и мотори с луда, несъобразена скорост по улици и магистрали. Вероятно така те се чувстват по-значими. Тъй, че максимално много внимавайте, за да не налетите на някои от тях! Или пък – за да не направите точно като тях в оставащите дни до Нова година! И никакъв алкохол преди шофиране!

И още: всички горещи глави, трудно подаващи се на контрол, нека бъдат много внимателни с алкохола! За същото време мнозина ще открият, че той ги лови по-лесно от всеки друг път. Иначе казано: мили хора, запазете своя здрав разум, живота и здравето си, не полудявайте! Излизането от контрол сега може да ви струва извънредно скъпо! До Нова година имате  да изтърпите около 40 дни още! Късмет и умната!

Коментари

5 коментара на “За времето до Нова година!”

 1. Попов on ноември 23rd, 2016 10:41

  Хубаво би било това да бъде прочетено от Бойко Борисов или някой от кабинета в оставка.

 2. Пенкова on ноември 26th, 2016 16:54

  Ще го публикувам на страницата на Бойко Борисов като коментар.Дано да го прочете.

 3. И on ноември 26th, 2016 22:57

  Да призоваваме Името Божие! Само с помощта на Господа Исуса Христа можем да преминем през това изпитание. Прогнозата е изключително точна. Да бъдем будни и непрестанно свързани с любовта на Нашите невидими Пазители в тези дни!

 4. boris cherpanski on декември 18th, 2016 23:40

  mars,pluton v 12 dom na koziroga,a dali e taka pri tochna korekciyyyya s ainamschata(22.03.1914 nachalo Vodolei)ottuk Kragat na zodiaca e oste po izvartiyan,interesno ako se analizira ot tazi ksmichna tochka.,kogato kozirog izciyalo v 1 dom(31-32 grad.obratno na chas.strelka)togava v analiza drugo-retrograden neptun-iluzii ,retrograden Iugen Vazel(Saturnov-politika)1dom=glava,vlast,politika=iliuzii=Ostavka Boiko i pravitelstvo ,ot tazi gl.t. po tochno s ainamschata.

 5. Попов on декември 21st, 2016 11:13

  24 ноември – бунтът в Харманли
  19 декември – атентат в Берлин и Анкара

  Браво, много точна прогноза! 🙂

Остави отговор