%d1%80%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2-3Ето че предизвестеното вече се случи – генерал Румен Радев е новият президент на България. Той идва в един от най-напрегнатите, дори критични моменти – и за България, и за Европа, и за света. И мнозина са онези, които се надяват, че като бивш военен, чиято основна работа е била да брани България, след като стане президент, той много ще помогне за нейната защита. Този път – главно от инвазията на пришълци от Близкия изток. Нещо, което ужасява българите, кара ги да изровят от историческата си памет много още нашествия. И вероятно именно това е било основната причина за да бъде той избран. Но както става в много други подобни случаи, очакванията са едни, а реалностите после стават други. Така ли ще бъде и сега? Да хвърлим един бърз поглед върху наталната карта на генерала, представена в слънчева домофикация, за да видим какво главно можем да очакваме от него.

Най-важните за всеки президент на България, са две планети. Натално Слънце, което отразява действията на президента по отношение на това с каква международна общност ще бъде обвързана България, към какви общи ценности ще се стремим и към каква цивилизационна система принадлежи (ще принадлежи) страната ни. Както и какви ще са представителните изяви на президента, срещите му с други държавни глави на най-високо ниво, какви ще са ефектите от тях. Докато Сатурн ще отразява всички механизми и структури на защита и контрол, както и политическата структура (партия), която го е издигнала и която непременно ще го постави под определен контрол, взаимозависимости и обвързаности. Наталният му Сатурн дава също информация и за сътрудничеството му с правителството и за влиянието му върху правителствените решения, особено по отношение националната сигурност – защитата (Сатурн) на страната ни на всички нива.

След Симеон Сакскобурготски и Бойко Борисов, това ще е третият най-нов висш ръководител на България със Слънце в Близнаци. А същото означава, че по отношение общата ориентация на България и съюзите, в които тя участва, ще имаме приемственост. Какво означава това, можем да разберем, като знаем, че под Близнаци териториално (базисно) са Съединените щати, а Европейският съюз е под Лъв, който се владее от Слънце… А къде тогава е наталният му Сатурн? Той е във Водолей (Русия). Ще рече: натискът, който ще получава от издигналата го партийна структура (Сатурн), както и от собствените му представи за ефективна защита (Сатурн) на България, ще го води към засилени контакти с Русия (Водолей) и към съдействие и натиск към правителството за такива контакти.

Иначе казано, неговите натални Слънце и Сатурн ще го водят както към САЩ и Европейския съюз от една страна, така и към Русия – от друга. И най-хубавото тук е, че тези две натални планети при него са в тригон. Което означава, че той ще настоява, ще пледира за сближаване и сътрудничество между Запада и Русия. А лошото е, че в момента транзитен Сатурн минава през срещуположния Стрелец. А скоро – и през неговия седми слънчев дом. А това означава противопоставяне между Запада (Слънце) и Русия (Сатурн) ЗАРАДИ БЪЛГАРИЯ на наш терен. И същото с различна интензивност ще съществува около 2 години, като най-силно ще е в края на февруари и в края на май 2017-та година. Точно тогава опозицията Сатурн – Слънце ще е най-точна, а противопоставянето русофили-еврофили у нас – най-мощно. Щом в неговия натал, обаче, те са в тригон, това няма да го сломи, няма да сломи и България. Най-много да породи у нас най-после и българофили.

Нека да пожелаем на Румен Радев да не забравя, че между Запада и Изтока, между Русия, Ориента, Европа и САЩ, се намира България и тя е най-важната! Да му пожелаем и много вътрешна сила за да устоява и защитава интересите на нашата родина в един от най-трудните и преломни за нея периоди!

Коментари

9 коментара на “НОВИЯТ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ”

 1. Йордан on ноември 15th, 2016 12:03

  От къде е взет часа на раждане?

 2. admin on ноември 16th, 2016 17:23

  Часът на раждане е ориентировъчно взет според някои важни съображения относно неговата личност. Но не е правена ректификация по събития. Твърде е възможно, обаче, този час поне приблизително да отговаря на истината. Но тъй като не бях абсолютно сигурен, все пак, предложих слънчева домофикация.

 3. boris cherpanski on ноември 16th, 2016 17:30

  v astrologiyata po Uchiteliya Dounov -Slanceto nosi Bogiyata lubov,Madrost i Istina.Ako Slanceto na gen Radev e na 16,30chasa to tova e 7 dom- Sapruga Samischlenici i IYavni vragove tova e Osnovna Misiya v horoskopa. Ako ne se znae tochen chas to 12 chasa e slance na duha.nesto koeto Human dezain praviyat.

 4. Ламби on ноември 17th, 2016 13:36

  Така е, но:

  При този Плутон в Луна има голяма възможност да се отклони сериозно в посока Русия, още по-силно това го доказва Козирогът му в 8-ми дом. Без да подценяваме Скорпионът му в Слънце и Лъвът му в Дева, които са в тетрагон, следва да отбележим, че новият президент ще усеща сериозно влечение към САЩ, което няма да се реализира поради Слънцето в трети дом.

  Венера вече транзитира през Сатурн- насочва мисълта ни към далечни хоризонти и перспективи- буквално или в преносен смисъл. От този сектор „Вестоносецът на боговете” активира теми главно- с чужбина, международни отношения, правни казуси и законови рамки, обучение, пътувания и т.н.

  Иначе европейската му ориентация е под сериозно съмнение – Уран и Меркурий са в синастрия, което създава напрежение по остта Брюксел – София. Това особено силно ще се усеща в средата на следващата година от 11 август до 14 ноември и между 25 януари 2018 до 4 април, когато ретроградното Слънце ще влезе в Нептун, което ще донесе неочаквани неприятни изненади или очаквани приятни изненади. Постигането на успехи ще създава напрежение в неговата Дева, но не трябва да се главозамайва.
  В професионален план, въпреки че мандатът няма да започне по най-добрия начин за него, за голяма негова изненада периодът няма да е толкова неприятен, колкото очаква.

  Неговата планета управител Марс (червената) се движи ретроградно и насочва вниманието му към недовършени дейности и проекти. Времето сега не е подходящо за нищо ново, затова трябва да се съсредоточи над вече утъпкани пътеки, нововъведения и силен работохолизъм няма да бъдат оценени подобаващо, ето защо трябва да си пази силите за след 22-ри септември.

  Така ще се развива мандата на Генерала!

 5. rozaliam on ноември 19th, 2016 10:08

  Много „интересен“ поглед към астроанализа. Плутон в Луна и т.н.

 6. boris cherpanski on ноември 19th, 2016 23:54

  neadekvaten analiz asc ,dsc parvo da se nulira kartata, pluton v luna po tozi horoskop li gledasch tranzit nesto ne se varzva Lambi

 7. Ламби on ноември 22nd, 2016 21:18

  Еххх, Черпански, Черпански… неадекватен е твоят коментар.:)
  Четете и се учете как се правят хороскопи!

 8. boris cherpanski on ноември 23rd, 2016 21:15

  mater sviyat se opredelia ot zavartane na zamiya okolo osta s lunata=20 ot Rumen. Zemia okolo slanceto vgodishen aspekkt e socialni otnoschenia=Duh sviyat no v horoskopa triabva da se otchita i Bogestveniyasviyat t.e. kosmichnoto saznanie.Tai kato Zvezdite vliaiat na DUH. UCHITELI ,a ne tolkova na Obiknovennite Hora to Priemame che 22.03.1914 e Nachalo Epoha na Vodoleiya.T.e. Vodolei 1Dom na Asc.Izminali sa 100 godini t.e. 1DOM e 1\20 Vodolei +RIBI Ottuk i zialata podredba na Krasta -ASC. DSC. IC. MC> e za socialnite otnoschenia a Vanschniya krag v horoskopa bi triyabvalo da se orientira taka che na 1DOM da se padne Vodolei s ribi. Ne se le promeni tazi grafika to tiya ne e merodavna za 3 te sviyata t.e. e nepalna i pogreschna ottuk i vsichki zakliucheniya i analizi .dobre e ALDEBARAN da si iya popravi. ida vnese tochnost.

 9. boris cherpanski on декември 17th, 2016 18:33

  pri slancheva domofikaciya,az bih premestil slanceto v 1 dom na Ovena da bade Kabalistichno svarzano s Cezar(Imperator= Faraon)= Prezident , ne da ostaviyam slanceto v 12 dom.

Остави отговор