sat-sl-2015-bgГодината клони към своя край и месец и половина преди края правителството на Бойко Борисов взе, че падна. Чрез самосъбаряне. Поне такова е впечатлението,  включително и за собствените му привърженици. Щото всеки, който залага на куц кон, няма как да не падне. А падне ли веднъж по такъв безславен начин, бъдещето му става обвито в непрогледна мъгла. Ала най-лошото тук е, че заедно с него, цяла България, като че ли, навлезе в подобна мъгла.

Нека се опитаме сега да разсеем „мъглата“ посредством най-информативната за такива случаи в рамките на една година (30.11.2015 – 10.12.2016) карта на последния и все още действащ цикъл Слънце-Сатурн (виж по-горе), с координатите на София. Защото посредством тази карта стават видими и ясни и най-заплетените ситуации. Какво виждаме там? В дом 10 е правителството, а в дом 4 – опозицията. Върхът на дом 10 е в Рак, там е и неговият владетел Луна. Рак е базисен дом 7 на България – нейните врагове (или партньори). Или: тактиката на правителството от началото на цикъла на 30 ноември 2015 година е била непрекъснато да лавира, да се приспособява (Луна). Веднъж – към враговете на България. Втори път –  към опозицията, чрез тригона на Луна към Сатурн, владетел на дом 4 – опозиция. Трети път – към други силни партии (Слънце, владетел на дом 11 – партии) чрез тригона Луна-Слънце. Само така правителството е можело да оцелява. С времето цената на оцеляването, обаче, непрекъснато се е покачвала.

Опозицията пък, както вече беше казано, е в дом 4, в случая – в Козирог (базисен дом 1 на България). А в дом 4 е и Плутон (големи тайни пари, енергийни ресурси), той е владетел на дом 2 (финанси на България). Или: към опозиционни лидери нахлуват големи тайни пари (Плутон), контролиращи финансовата система на България (дом 2 в Скорпион, Плутон владетел на Скорпион). А кой тогава контролира тези големи тайни пари (Плутон), опозиционните лидери и финансовата система на България? Диспозитор на Плутон е Сатурн, а той е в дом 3 (съседни или „братски“ страни). Или: контролира ги крупният бизнес у нас с такива страни. Самият факт съединението Слънце-Сатурн да попадне в дом 3 означава, че в рамките на годината България е била и продължава да е (до 10.12.2016) имено под такъв контрол – съседни или „братски“ страни. И най-напред – чрез установяване на тотален контрол (Сатурн в дом 3) върху информационните средства и медиите (дом 3) у нас. И още: същите тези три съседни или братски страни, олицетворявани от трите планети в дом 3 – Сатурн, Слънце, Меркурий – предизвикват и контролират и бежанската криза в България – диспозиторът на трите планети Юпитер и владетел на дом 3, е в дом 12 (бежанци). Тъй, че и тук за умните и прозорливи хора има доста материал за размисъл.

И още: когато Луна в лунарна прогресия на същата карта е минавала през Скорпион (от 21 юни до 27 август 2016), управляван от Плутон, правителството е получило предупреждения за скорошното си падане. А когато неотдавна същата Луна навлезе в Козирог (на 31 октомври 2016), нещата са започнали да стават съвсем видими и ясни. Докато фактическото падане на правителството на Бойко Борисов се случи точно когато Луна от прогресията на лунара мина през долна кулминация – през IC. Или: правителството само е паднало, това е било неизбежно, защото са се изчерпали възможностите му за лавиране. То е било поставено под мощен и непреодолим, външен и вътрешен натиск. Могло е да избира само начина и формата си на падане. Донякъде.

Всичко това е така, но то остава вече в миналото и не подлежи на промяна. Нека да благодарим на Всевишния, че досега не се случиха много лоши неща, които биха могли да се случат! И да внимаваме много през идните няколко месеца – да не се случат. За същото време всички резки обрати и прибързани решения ще са извънредно опасни. А наближава стартът на новия цикъл Слънце-Сатурн. Точно тогава ще започне да действа една нова, всеобхватна и съдбоносна енергийна матрица – както за България, тъй и за Европа и за света. И този път – по съвършено нов начин.

sl-saturn-2016Новият цикъл ще стартира на 10.12.2016 година (събота), в 13:50 часа българско време и този път съединението Слънце-Сатурн, с координатите на София, ще попадне в дом 9 – оптимизъм, дух, стратегия. Макар че същото опозиционно задкулисие, в което сега се наливат много тайни пари, вероятно продукт на нов политически проект (таен) и олицетворявано от Плутон в дом 4 в първата карта, предстои да дойде на власт (Плутон в дом 10, владетел на дом 8 – виж втората карта). Но то ще е така притиснато от нова конституция, нови закони и нов морал (Слънце-Сатурн в дом 9), че няма да има друг избор, освен да влезе в правия път. Или пък – направо в затвора. Докато Уран на самия Асцендент и в Овен, в тригон със съединението Слънце-Сатурн в дом 9, предполага наистина необикновено големи обществени обновления през идната една година.

А  тъй като предстоящият старт на новия цикъл ще е в почивен ден (събота), може да се направи голяма обща медитация за всички осъзнати хора. И не само у нас. Тъй, че нека да се подготвим отрано за една голяма обща медитация на 10 декември, която да обхване България, а защо не – и планетата и да остави траен отпечатък в небесния софтуер! И колко добре би било, ако талантливи, добронамерени и одухотворени българи сътворят съответен клип или нещо подобно за този небесен старт, който образно да представи една голяма обща мечта. За родината! За света!… Още веднъж – на 10.12.2016 година (събота), в 13:50 часа българско време!

Коментари

5 коментара на “ПАДАНЕ И СТАВАНЕ В МЪГЛАТА”

 1. Елте on ноември 16th, 2016 15:47

  Ами то си беше съвсем ясно,че опозицията,знаем коя е, е финансирана от братски страни нямащи интерес България да открива и разработва енергийните си ресурси.Добре,че картата съвсем ясно го показва за тези които не искат да повярват в очевидното.Поне за тези които малко от малко разбират от астрология.

 2. boris cherpanski on ноември 16th, 2016 17:23

  edinstvo i obedinenie v Bulgariya ste doide togava kogato izlacheno ot Okultnite Obstestva Sinarhicheski model na Upravlenie na 4-niya Socialen Organizam se nauchi ot filosovska koncepciya,premine prez obucheniye i samorazvitie togava da se zanimavat politici no prez doktrinata na BG Nac. Doktrina v tozi smisal nezriyaloto ni obstestvo triyabva da se nasochi kam novoto nauchno saznaniye za da vodi pravilna politika na baza: Saedinenieto v imeto na liubovta e Silata da tvorim dobro“ Vigdame che partiite ne sana edinno mnenie, oste povech te ne sa naimenovani tochno- militaristichna, Kapitalisticheska Socialisticheska i Teokraticheska-liyavo i diyasno Samite politici nesa na iysno ne sa Obrazovani i niyamat iyasna predstava kakvo predstavliyvat v Parlamenta.

 3. Николина on ноември 16th, 2016 17:36

  Благодаря за полезната информация. Има оптимизъм. Аз вярвам на астрологията като наука, въпреки, че не се занимавам с астрология, но с нетърпение чакам Ващите прогнози. Зависи от нас дали ще се сбъднат. На 10.12. 2016 година да медитираме и помогнем на нашата мила Родина и на планетатта ЗЕМЯ.

 4. мими on ноември 16th, 2016 21:10

  При мен новия цикъл се случва в 5 ти дом. Какво може да ми донесе?

 5. boris cherpanski on ноември 20th, 2016 0:04

  za Mimi -5 dom ste ti donesenradost i stastie s deca ili tvorchestvo v niyakakvo Hobi oste Otagdestviyavane saedinenie slivane s Chovek ili situaciya.
  Sto se otnasiya za otrabotvane na Zriyala KARMA to togava tova spored Uchiteliya DOUNOV ne moge da se vidi po Zodiaca na Horoskopo a se vigda chrez Sazercanie na Knigata na Jivota ot Chovek svarzan s 24- te Starci.Zreliyat plod Triybva da Padne.

Остави отговор