От доста време вече възприетият у нас модел за управление – парламентарна демокрация – не подлежи на обсъждане. Както преди това не подлежеше на обсъждане и „социалистическия избор“. Казва се: този модел вече е дал най-добри плодове в други страни и като го следваме, и ние ще се издигнем на същото високо ниво като тяхното. Само, че се пропуска една важна подробност: онова, което за една страна е добро и дава отлични плодове, за друга то не е толкова добро, а за трета дори е вредно и носи разруха. И поради същата причина „издигането“ на България и българите не се получава някак си и няма изгледи да се получи. Ако нещо съществено не се промени, разбира се.

И това е така, защото всяка обособена земна територия, заедно с нейните обитатели, се подчинява на специфични енергийни взаимовръзки и закони, в зависимост от нейното предназначение в организма на планетата ни. Оттук: за всяка страна, по точно – за всяка група от страни, е отреден специфичен модел на управление. От самия Създател. И колкото повече този модел бива доближаван и следван, толкова повече съответната страна върви напред и нагоре. И обратното. А какъв е този модел за България и българите? Щом тяхната територия и всичко, което се ражда на нея, най-силно, най-трайно и най-осезаемо е свързано с онази част от Небето, наречена Козирог? И щом знаците на небето и всичко под него е наредено и свързано в един удивителен Божи Порядък!

zodiac8При парламентарната демокрация, както знаем, на всеки 4 или 5 години курсът на управление се променя и една обществена група (партия) започва да доминира над цялото общество. Така през годините на управленския пулт на страната се изреждат различни обществени групи и тя поема ту в една, ту в друга, ту в трета посока. Да видим сега как е ставало това в България, с водещ базисен знак (базисен дом 1) Козирог, при което знакът, който попада в 11-ти базисен дом (партии, обществени групи) е Скорпион (11-тия знак от Козирог – виж на картата!). Какво означава това? Че най-характерното за българските партии са големите задкулисни игри (Скорпион) за още по-големи тайни пари (Скорпион). Както и големи и яростни битки за тях. А в кой дом на същата базисна схема се намира фундаменталният 11-ти мунданен дом Водолей? В базисен дом 2 (2-ри знак от Козирог). А в дом 2 пак са парите, там е финансовата система на страната.

Схващате ли сега, уважаеми сънародници, какво се случва с всяка партия у нас, когато тя дойде на власт? И защо? Случва се това, че хората най-тясно свързани с нея, тайно, но неудържимо (Скорпион) започват да се облагодетелстват  от своето положение. Как? Финансово и за сметка на всички останали. После като дойде на власт друга партия, и тя прави същото, само че за друг кръг от хора. После трета – за трети кръг от хора!… И грабежът не спира. Така партията неизбежно и трайно се превръща в политическа мафия. Иначе няма как да се задържи на политическата сцена. Просто такава е формулата.

Отгоре на всичко, големите имперски сили отвън – и от изток, и от запад – ловко използват това положение и тайно управляват страната ни чрез подставени лица и чрез крупни тайни суми за тях. А кои са тези лица? Партийните босове, разбира се, заедно със своите свити. Същите, които неизбежно формират няколко „пети колони“ в страната ни. Та това са реалностите относно нашите партии и „парламентарната ни демокрация“. Щом сляпо копираме и налагаме един управленски модел, чужд за природата ни. Модел, който, макар и много необходим и полезен за други страни, за България е излишен и вреден. Полезен е само за паразитите в нея.

Редно е да се каже тук, че този парламентарен модел все пак би проработил у нас, донякъде, ако в срещуположния на дом 11 (партии, организации)  – дом 5 (национален елит, единство, обединяване)  – съществуваше истински национален елит . Но когато този елит (дом 5, обединяване) е измислен, центробежните сили (дом 11) получават голямо надмощие, няма кой да противостои на своеволията на партиите (дом 11), активират се процеси на мощен сепаратизъм (дом 11) и започва разпад на държавата.

А какво е полезното и отреденото за България, за нейното управление? За да няма грабежи, задкулисие, подкупи, национални предателства и национален разпад? И за да има развитие? Така нареченият дом 10 е зоната, „отговаряща“ за изпълнителната власт. На нашата небесна схема в този дом е Везни (10 знак от Козирог) – виж на картата. Следователно: тези, които управляват у нас, за да има страната ни успехи, най-напред е нужно да са отлични балансьори – както във вътрешните, така и във външните отношения. Без никакво накланяне везните към едни, за сметка на други и обратното. Много е нужно да притежават и качеството справедливост, за да внушават доверие и на всекиго да отдават според заслугите. Трябва и да са умни и уравновесени, с дар слово. Да изглеждат добре и да не са конфликтни. Да имат афинитет към изкуствата, да внушават респект. И да контактуват директно с хората.

И сега внимание: къде в горната небесна схема е фундаменталният, мунданен дом 10 Козирог? В базисен дом 1 (водачи, сила, начала, успехи и победи). Следователно: у нас е нужно управникът да е силна, авторитетна личност. Да е водач, който хората са готови да следват. Само така те са в състояние да бъдат подчинени на една обща идея и могат да постигат отборни успехи. А за да е така, този водач трябва да е избиран от други водачи. От най-силно доказалите се (на дело) българи, с богата биография, познати на много хора, постигнали реални, законни и най-обществено значими успехи в своите области. Та от тях да се формира нещо като национален съвет, който да излъчи от своя състав най-достойния, водачът на нацията – министър-председател или президент.

А кой трябва да излъчи този „съвет от национални водачи“ (дом 1)? Да видим: къде в небесната схема (по-горе) е фундаменталният, мунданен дом 1 Овен? В базисен дом 4 (народ, корени, славно минало, традиции, природа). Значи: народът, избирателите трябва да излъчат чрез избори най-достойните българи, националните водачи. Но тъй като в тази зона също така са и традиции, история, природна среда, то и самите избиратели трябва да полагат изпит за да бъдат допускани до избори чрез въпроси от историята и географията на България. Може би чрез нещо подобно на листовките за шофьори. Та при определен процент верни отговори, минаваш изборната бариера, а под този процент – не си достоен да избираш. И ако не минеш тази бариера сега, ще ти остане все пак възможността да го направиш следващия път, когато да се подготвиш по-добре. Щото от същата небесна схема на България може да се разбере още, че за да е нейният организъм здрав и читав, то право да избират, да вземат отношение към нейното настояще и бъдеще могат да има само онези, които умствено, емоционално и духовно са свързани с нея. Които мислят за нея и знаят за нея най-важното.

Разбира се, показаното по-горе е само схема, идейно начало. Но тя може да се изпълни и с реално съдържание. И да оживее. Особено ако започне да се прилага от най-ниското си стъпало – от изпитите за избиратели. Защото ще е съответствие на природен закон – на една Небесна Схема, на която всичко на Земята е подчинено.

Коментари

9 коментара на “Небесният План за България”

 1. Розалия Миланова on октомври 10th, 2016 21:07

  Г-н Радев, както винаги ме изненадвате с особения поглед в хороскопите, които правите. Голям респект към Ващия профисионализъм!!!

 2. temenujka on октомври 10th, 2016 21:09

  Овен в дома на народа, ами овце сме си!

 3. Ивета on октомври 11th, 2016 13:57

  Г-н Радев много добре и точно представихте България и то само по знаците на домове без работещите планети, които също са важни. А това, че Овен на 4 дом, не означава, че сме овце, а че сме много напористи и дори нямаме време и желание да мислим, а направо действаме след което виждаме кофти резултати и разбираме, че сме постъпили като тъпи овце… Сори но понеже сме силни и може да се подкрепяме, ако желаем разбира се и това може да ни направи непобедими. Дано на всеки проработи съвета, а не завистта.

 4. boris cherpanski on ноември 10th, 2016 20:28

  ako priemem za merodavno tezata na Uchiteliya dounov,che ot 22.03.1914 slanzeto e v vodolei to 1 dom i asc e v vodolei, a bulgariya e v 12 dom ottuk izvodite za politika i upravlenie za bulgariya sledva da s a drugi.

 5. boris cherpanski on декември 17th, 2016 21:45

  kak da se saobrazim sas 4 taini bulgariya kato duh duscha,Um,sarce,ili Bogestven sviyat,duhoven sviyat,Fezicheski(materialen0,ipod fezichen.tova opredeliya kade ste postavim Bulgariya-1,4,7,10 bazisen domDobre e Analiza da e v 4 Principa Kosmicheski,zodiakalno, Zamiya okolo Slanceto,Zemiya okolo osta si + Lunata.T.e. Bulgariya kato Obosoben Obekt v 4 Varianta-Ego=Nisch Az,(Vliyanye Luna, Visch Az= Individualnost(Vliyanie Slanceto,Individualnost nad neiya e po vischeto Iskrata na Saschnostta vliyanie kozirog i Bezsmartnoto Kosmichno tiyalo t.e.osven12 zodiaci e i Patiyat kam istinata i givota tuk vliyanie v epoha vodolei na zvezdata Sirius i patiyat kam centlalnoto slance Alfiola. Eto zasto osven Kozirog v 1 Bazisen dom kakva e 11dom i vliyanie v kosmichen aspekt za period Vodolei ot koito veche minaha 100 godini (22.03.1914)Ako se zavarti Astrologichnata karta i BG se postavi 1/15-12dom 14/15 v 11Dom kkakav analiz v tozi sluchai i ot kakav Aspekt ste mi e interesno.

 6. boris cherpanski on декември 17th, 2016 21:54

  gornoto napisah zastoto me smustava kogato se pische za nebesen plan=Duha= domove nad osta Asc.-Dsc.,a zemen plan e pod tazi os.kogato se postaviya Bulgariya ne v 11 dom,kakavto za sega e Nebesniyat plan, a se postaviya v 1 dom tova e zemen plan,t.e. samo bg. bez Vanschno vliiyanie,Kogato e okolo Slanceto e Vliyanie v Evropa,A zodiakalno e za sveta.Mundalnata(Astrocociologiya) e Nauka koiyato ste se Razviva ot Uchenicite na novata epoha na vodoleiya(sinove na Madrostta0no 1 period ot 2160god=720god.e mistichen period,2 ot 720god. ste e Nauchniyat period za sega samo dogadki na malki daca.

 7. Rositsa Ivanova on февруари 16th, 2017 15:02

  Това за дори и елементарни изпити за избирателите е добра идея.Така ниско образованите и необоснованите няма да решават съдбата на тези които вместо да се ловят са положили някакво усилие да научат нещо.Сам8 с по възрастното население ще е проблем,но и върху това може да се помисли

 8. Даниела on февруари 16th, 2017 17:31

  Благодаря и споделям, че с огромно удоволствие чета прогнозите Ви, г-х Радев, съгласна съм с вас, че е добре да се пробва друг мод

 9. Даниела on февруари 16th, 2017 17:40

  Благодаря и споделям, че с огромно удоволствие чета прогнозите Ви, г-х Радев, съгласна съм с вас, че е добре да се пробва друг модел за избор на управници, тъй като пряката демокрация явно не работи, мисля, че е добре да се използва модела за избор чрез непряка демокрация – вие именно това предлагате, това е американската избирателна система, но за да достигнем до нея, ще трябва да изберем пряко тези, които да обявят сегашната за неработеща и да въведат различната.

Остави отговор