siria-mirОт днес 26.09. 2016 година и през следващите месеци най-после ще стартира един дългоочакван и мащабен процес: продължителни преговори за мир в Сирия, с участието на всички замесени. Както винаги, и този процес ще е в резултат на съответни небесни движения, с които хората и народите, страните и териториите са завинаги свързани. Дори и когато те не знаят и не разбират това, и не искат да знаят и да разбират. В случая небесното движение е съединението Юпитер-Слънце в знака Везни, което вече се случи днес – 26 септември 2016 година, в 9:59 часа българско време. А специалното тук е, че това съединение „кацна“ точно върху АСЦ на цикловата матрица Плутон-Сатурн, с координатите на сирийския град Алепо (Халеб). Една матрица, с която е свързана всяка мащабна разруха и трансформация. Виж и картата, където във вътрешния кръг е цикловата матрица Плутон-Сатурн, а във външния – картата от съединението Юпитер-Слънце.

А за обикновените хора всичко горепосочено ще започне да става видимо и да дава плодове не веднага, а поне след няколко месеца. Ала в крайна сметка, преговорите все пак ще доведат до постигането на този така желан от толкова много хора и така силно измъчен мир. Въпреки, че успоредно с всичко това и в по-краткосрочен план, вече е на ход и предстои – на 3, 4, 5, 6 и 7, както и на 18, 19 и 20 октомври 2016-та, и към края на октомври и началото на ноември 2016-та – и голяма ескалация на напрежението и на бомбардировките и битките по въздух и по земя. Като имаме и предвид, че точно тогава ще се отприщят и големи бежански вълни, които ще засегнат пряко и България.

Тъй, че дотогава – до посочените по-горе дати – България трябва да е готова. Нужно е денонощно да се тръби, да се търси подкрепа и адекватни и трайни решения и от съюзниците, много от които ще са унесени в сладка полудрямка. Но други наистина ще се притекат на помощ. И точно с последните България тепърва ще установи най-тесни отношения, с другите няма да има толкова много обща работа! Няма да е лесно, но с дружни усилия ще се справим!

Коментари

Остави отговор