NOVOLUNIE 5.06.2016Внимание! Утре – 5 юни 2016 година, почти едновременно ще изгреят Слънце, Луна и Венера – от 5:29 до 5:55, което отговаря съответно за териториите от най източната до най-западната част на България! В почти същото време, особено за най-западната част, включително в София – в 5:59 часа, лятно българско време – ще стартира и новият лунен месец, при което Луна ще се съедини със Слънце. И ще се присъедини към заформения вече голям космически кръст: Слънце,Луна,Венера – Юпитер – Сатурн – Нептун.

И в същото това време диспозиторът на съединението (Слънце,Луна,Венера в Близнаци) Меркурий от знака Телец ще очертае голям космически тригон с Юпитер и Северен възел в Дева и с Плутон в Козирог, всички те разположени в трите знака на елемента Земя. А всичко това е извънредно рядко явление и подсказва, че предстоят решителни промени и събития. Както в света, така и в отделните хора. Тъй, че от всеки отделен човек зависи накъде ще се наклонят везните. Във всички случаи обаче предстоят кардинални промени. А към края на юни, когато Марс стане директен, ще стане ясно какво е започнало.

А какво полезно – за себе и за страната си – могат да направят обикновенните хора, които осъзнават, че Всичко е Едно и всяко нещо, всяка отделна мисъл дори и всяко отделно действие влияе на Всичко? Както и обратното. И тъй като небесното съединение е в знака Близнаци и от този знак ще стартира новият лунен месец, то най-силно влияние върху небесната матрица ще окажат мислите ни, изказани гласно. А така също и жестове и движения с ръце. Тъй, че нека се подготвим за посрещане на изгрева, а думите и движенията – ще ги измислим в момента!

Коментари

3 коментара на “ГОЛЯМ КОСМИЧЕСКИ КРЪСТ + ТРИГОН”

  1. Димитринка on юни 4th, 2016 21:15

    В началото бе словото…
    Да се смирим, да помълчим и после да го изречем на глас.Да събудим силата, която спи във всеки българин. Да бъде.

  2. Попов on юни 6th, 2016 8:58

    А може ли прогноза за Брекзит (референдума в края на месеца за излизане на Великобритания от ЕС)? 🙂

  3. boris cherpanski on декември 17th, 2016 19:57

    Uchiteliyat peter Dounov ni uchi che 3 sa vagnite Izgrevi na Slanceto,Venera iSirius,zasto nikoga ne se pokazva toi sled kato ot kabalistichna gl.t. Zvezdata Sirius = osnovno vliyanie epoha Vodolei moge li astrologichna programa da go pokazva i da vliza v vaschite po natataschni komentari.

Остави отговор