TAURUS 1Има пет главни начина за енергийно зареждане при нас хората. Хранене, слушане и изпълняване на музика (вид хранене на по-високо ниво), изпитване на удоволствия от всякакъв вид и характер, печелене на пари, и контакт с дивата природа. И всички тези начини взаимно си влияят, преливат един в друг и се подпомагат взаимно. Защо е така? Защото техният небесен корен, така да се каже, е общ – те се управляват от едни и същи сектори от небето – дом 2 и Телец.

Храненето е ясно, без храна няма борба, както беше казал един наш, виден спортист. Музиката до голяма степен замества храната и засилва нейните ефекти, затова тези, които искат да намалят храната, добре би било да употребяват любима музика в по-големи количества. Стига да не е чалга и други зомбиращи звуци и методи от арсенала на кръчмите за отваряне на вълчи апетит, развратни мераци и „юнашка“ жажда за пиене.

Дивата природа до някаква степен също може да замества храната, както и музиката. Най-напред – с природните си звуци, а после – и с всичко останало, което тя излъчва и с което насища както душата, тъй и тялото. Мощно енергийно зареждане получаваме и от удоволствията от всякакъв вид и характер. Например ако изпитваме удоволствие от това да се печем на слънце, същото има ефекта на енергийна „бомба“. Но каквото и да правим, ако го правим с удоволствие, дори да изисква най-големи усилия, вместо да ни изсмуква енергията, ще ни зарежда с такава.

Ето че стигаме и до парите и до тяхното печелене, според много хора – най-важното нещо на света. Днес на много българи парите не достигат и те са принудени да живеят с големи ограничения. Само че като се ограничат и откъм музика, храна, удоволствия и контакти с дивата природа, вместо парите да се увеличат, те още повече намаляват. Защо? Защото както вече казахме, те вървят заедно и в съдружие с всички тези неща. Тогава какво?

Ето какво: никога да не се хващаме с работа, която не ни харесва и не ни доставя удоволствие. И удовлетворение. Същото ще ни гарантира, че няма да закъсаме за пари, дори и в началото не всичко да е наред. И нека се опитаме повечето неща, които правим, дори и най-дребните, да ги правим с удоволствие. И когато най-много не ни достигат пари и храна, нека се потопим в океан от музика – за да нахраним душата. И така това, което ни липсва от изредените по горе пет неща, да го заместваме с останалите четири! Така ние твърде много ще си помогнем да се сдобием и с петото.

Коментари

7 коментара на “ЗАРЕЖДАНЕ НА ЖИЗНЕНИЯ РЕЗЕРВОАР”

 1. Марина on май 16th, 2016 9:13

  Благодаря за написаното! Дори само четейки го, усетих заряда , казаното е самата истина.Дано всеки има късмета и смелостта да се занимава с това, което му доставя удоволствие.

 2. Димитринка on май 16th, 2016 9:24

  Като начало да се усмихнем още в леглото.А може и да си попеем, докато стигнем до банята… Защото всяко удоволствие , дори и най-малкото започва с това.Чудесна статия! Благодаря ви!

 3. Спаска on май 16th, 2016 20:24

  Съгласна съм с всичко казано!

 4. Николина on май 21st, 2016 15:12

  Отново една полезна информация. Благодаря Ви и съм напълно съгласна с Вас!

 5. boris cherpanski on декември 17th, 2016 21:15

  tova e taka za chovek zod.-telec,no dali e taka za vechni vremena(Ainamschata02dom ,ko se promeni ot telez sled 22.03.1914god.epoha vodolei=12domi asc.=0grad.v 1 dom vmesto oven veche e Riba ,sega imame kosmichno Vliyanie 2dom=Oven(14/15+1/15Ribi)Togava se promeniyat interesitena tezi koito tradicionno se smiyata s Prirodno saznanie,sega stava Hristiyansko+muyusulmansko,a ne prirodno(Ovena=Az prav,ili poemam Otgovornost,a RIBI -Razbirane,il obarkvane i smut v zavisimost ot Umstvenoto Tiyalo v zadrave. TOGAVA Zaregdaneto na Jizneniyat Rezervoar v novite Usloviya e po razlichni tehniki i metodi-Ovena iska Sazercanie,Blagogovenie slivane-t.18=Lubov kamBoga(ot Frenologichna gl.t.)=Vrazka s 7 chakra vrazka-DUH,BOG zarezdane chrez Duh.energiya=Prana=ci Chi,t.e.zaregdane chrez DUSCHATA, a ostanalata za sega 1/15chast ot Ribi iskaRazmisal,Izuchavane,t.e. rabota chrez uma-t.e.savsem razlichno ot chist teleckoito se zaregda prez sarceto s muzika poeziya,harmoniya.

 6. boris cherpanski on декември 17th, 2016 21:24

  spored kolelo jivota Teleca se interesuva ot obrazovanie,Fiziologiya,Sex sazriyavane ,no ako se premesti 12dom 1/15=14/15-1dom v 2 dom,t.e. zaradi 22.03.1914.Epoha vodolei to 2 dov vmesto Telec ste imame Oven s interes kam Anatomiyata,i Ribi s int kam Religiyata,t.e.ste se smeni prioritetat i interesatkam jivotav zavisimost ot faktorat duscha,Duh,koito sega opoznavame.

 7. Стела on май 16th, 2017 14:59

  Както винаги – удоволствие (храна) от таланта на Алдебаран да ословестява важни истини от живота

Остави отговор