POLET 1Когато от безкрайния космос в посока към земята прониква лъч светлина, той последователно минава през орбитите (и зоните на влияние) на всички планети в слънчевата ни система. И ето, че в един момент минава и през орбитата на Уран, който „отговаряше“ за какво? За доста неща, но главното е свободата. А свободата съдейства за откриване и изявата на заложбите, за реализиране дарбите на човека. Е – и за други важни неща, но това е основното. Защото без свобода тези дарби завинаги остават заключени и неизползвани, а той – неудовлетворен и нещастен. И вследствие на това – бързо оглупял и оскотял.

Само че преди орбитата (зоната) на Уран, „лъчът минава“ през орбитата (зоната) на Нептун. Нали? А Нептун „отговаряше“ за какво? За вдъхновението. Или: преди свободата е вдъхновението, сиреч – връзката ни с Бог. Такъв е естественият Порядък. Но какво се получава, ако свободата бива постигната, но преди нея са подминати вдъхновението и Бог? Настава СЛОБОДИЯ! И безспирни грабежи и хаос – това. А после? После започват да се появяват и хора, които не искат свобода, а искат отново да бъдат впрегнати в някакъв по-здрав хомот, без всякакъв шанс за каквото и да е свободно движение. Познато ли ви звучи? Така, че който не иска да е роб, а иска да е дете на Бог, нека спазва естествения Порядък:

Бог и Вдъхновение  – Свобода и Идея  – Изчисляване и Разбиране – Страст и Зачатие – Вяра и Устрем – Старт и Действие – Енергия, Любов и Творчество – Сътрудничество и Дизайн – Довършване и Разгласа – Жизнена среда – Поява, Творение.

Коментари

3 коментара на “ЗА СВОБОДАТА И ПРЕДИ НЕЯ”

  1. Розалия Миланова on април 30th, 2016 14:05

    Точно върху това разсъждавах и аз преди известно време. Благодаря Ви!!!

  2. admin on май 2nd, 2016 7:55

    Приятно е да откриваш и други хора, които мислят по сходен начин.

  3. Георги on май 9th, 2016 18:12

    Може ли да споделите как съотнасяте предложения от вас порядък към всяка една от планетите?

Остави отговор