BOG I IZGREVЕто че наближава и новото Пролетно равноденствие – на 20 март (неделя), сутринта в 6:30 часа българско време, Слънце ще „прекрачи“ през 0° на Овен. С този небесен акт, който е подобие на годишен изгрев, ще приключи старата и ще започне Новата астрономическа година. А този „изгрев“ формира какво? Главната небесна матрица (програма) за действие – за случващото се сред хора и природа в рамките на една година. Само че за всяка земна територия и за нейните обитатели „програмата“ е различна, поради различното положение на отделните земни територии спрямо звездното небе.

А ето че през настоящата година и през утрешния ден (неделя) Господ е избрал нещо най-специално за България и българите, както и за другите страни и народи, намиращи се на север и на юг, по същия меридиан, със същата дължина. Какво е избраното? Посоченият по-горе „годишен изгрев“ ще съвпадне по време с денонощния изгрев. Точно в 6:30 часа сутринта слънцето ще се покаже на източния хоризонт, като най-точно това ще стане в Пазарджик, Копривщица, Тетевен и така нататък по същата вертикала.

BOG I IZGREV 1Никъде другаде по цялата Земя това няма да се случи! ДВА ИЗГРЕВА ЕДНОВРЕМЕННО! Годишен и денонощен! Като се има предвид, че цялата настояща 2016 година вече е и ще е натоварена с изключителен драматизъм, с големи превратности, рискове и опасности от различно естество за целия свят, за цялото човечество, същото може да се счита за Знак от Небето, че имаме Божия Подкрепа за нас българите!  Тъй че сега му е времето, уважаеми сънародници да усетим Присъствието и Той да ни чуе! Като мислено Му обещаем, че поисканото ще послужи и за опазването, повдигането и възхода на нашата родина България.

„…Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори!…“  Тъй че: без алкохолни и други изстъпления вечерта в събота, става се рано и към посрещане на изгрева! Още веднъж: в неделя (20 март) – от 6:10 до 6:40 часа! Хора и Природа, Творец и Творение в синхрон и единство! Както са го правели нашите предци от най-дълбока древност!

Коментари

11 коментара на “БОЖИ ЗНАК – ДВА ИЗГРЕВА ЕДНОВРЕМЕННО”

 1. Кана on март 19th, 2016 10:21

  Благодаря,че винаги ни информираш за неща,които не са ни много известни!Който умее да чете движението на звездите,ще научи плана на Бога!Бъди Благословен!Светлина и любов!

 2. бб on март 19th, 2016 10:29

  Прекрасно!Енергиите настъпват към Земята и никой не може ги спре!

 3. Николина on март 19th, 2016 10:48

  Благодаря за прекрасната новина.Бог ни благославя и се моля повече Българи да осъзнаят това и да се обединим за доброто. БЪЛГАРИЯ да възкръсне за да разпространи БОЖИЕТО СЛОВО и ДА ВЪЗСТОВИ ИКОНОМИКАТА СИ ПО НОВ НАЧИН – НА БАЗА ДЕЙСТВИЕТО НА ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ!
  „…Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори!…“

 4. бб on март 19th, 2016 10:55

  Не ми стана ясно,за какви два изгрева става дума?

 5. Попов on март 19th, 2016 13:40

  Бог да пази България и Европа!

 6. admin on март 19th, 2016 15:24

  Имаме годишен изгрев (пролетното равноденствие) и денонощен изгрев. И двата са едновременно в 6:30 ч. българско време, на 20 март сутринта. Ама то е обяснено това нещо, само че трябва да се прочете публикацията.

 7. Димитринка on март 19th, 2016 22:21

  Споделям този Божествен момент с вас и майка България , нищо че се намирам в далечна Сицилия!

 8. Aнелия on март 20th, 2016 8:08

  Бог е всесилен,тои ни е саздал,но ние трябва да мислим позитивно и да бадем добри преди вси4ко ,за да ни се даде вазможност да постигнем ме4тите си !!!Да искаме ! Да по4итаме Бог и ближния ! Да бадем оптимисти !!! (както е дадено вав филма“ таината на успеха“) Не само двоиниат изгрев ,а вси4ко в атмосферата и земното калбо се променя.В хората сащо ! Тези които не искат да приемат“ новото“и не вярват в Бог ,ще бадат подложени на големи изпитания.В книгата „Измененията на Земята и бадещето на 4ове4еството“ от Сал Ракели,е написано подробно.

 9. марушка on март 20th, 2016 9:20

  ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!
  БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!

  ДНЕС 20.03.2016 Г.
  20-ТО ЧИСЛО БЯХ ПИСАЛА ПО-РАНО , ЧЕ Е ПРОБУЖДАНЕТО – СПОРЕД ЛИНДА ГУДМАН ОТ ЗВЕЗДНИ ЗНАЦИ – И ТОВА ЧЕ 20-ТО ЧИСЛО Е БЛИЗКО ДО 2016 Г. – А ТЕЗИ ЧИСЛА ОТ ГОДИНАТА СА БЛИЗКИ ДО ЧИСЛАТА НА ИЗРАЗА „ДА БЪДЕ СВЕТЛИНА“ ПРИ СЪТВОРЯВАНЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО – СПОРЕД ТАЙНАТА ДОКТРИНА ОТ ЕЛЕНА БЛАВАТСКА , КОИТО СА 20612 КЪМ 6561 –
  А 20-ТО ЧИСЛО СПОРЕД НАШИЯ УЧИТЕЛ НА БЯЛОТО БРАТСТВО ПЕТЪР ДЪНОВ – Е ЧИСЛО НА ЛЮБОВТА
  А ЧИСЛАТА 3,6,9 И 19-ТО ЧИСЛО – ЗА ВЧЕРА – СПОРЕД НАШИЯ УЧИТЕЛ ПЕТЪР ДЪНОВ ПАК – РАБОТЕЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ , ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ТОВА ГО ПИСАХ ВЧЕРА. ДАНО ДА Е НАИСТИНА БОЖИЯ ЗНАК ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ.

  В 20-ТА ГЛАВА ОТ БИБЛИЯТА , ОТ БИТИЕ , ОТ СТАРИЯ ЗАВЕТ –
  ГЕРАРСКИЯ ЦАР АВИМЕЛЕХ ПРАТИЛ ДА ПОИСКАТ САРА ЗА НЕГОВА ЖЕНА, ПОНЕЖЕ АВРАМ КАЗВАЛ , ЧЕ МУ БИЛА СЕСТРА . НО КОГАТО РАЗБРАЛ, ЧЕ БИЛА НЕГОВА ЖЕНА, МУ Я ВЪРНАЛ БЕЗ ДА Я ДОКОСНЕ ДОКАТО БИЛА ПРИ НЕГО.

  В 20-ТА ТОЧКА ОТ СТАНСА V – ОТ ТАЙНАТА ДОКТРИНА НА ЕЛЕНА БЛАВАТСКА – ТЕХНИТЕ БАЩИ БИЛИ САМОРОДЕНИ. САМОРОДЕНИ ЧХАЯ ОТ БЛЕСТЯЩИТЕ ТЕЛА НА ВЛАСТЕЛИНИТЕ,ОТЦИТЕ,СИНОВЕ НА ЗДРАЧА. 19.ВТОРАТА РАСА ПРОИЗЛЯЗЛА ЧРЕЗ ПЪПКУВАНЕ И ОТДЕЛЯНЕ. А – ПОЛОВА ОТ БЕЗПОЛОВА. ТАКА О , ЛАНУ, БИЛА СЪЗДАДЕНА ВТОРАТА РАСА. 18. ПЪРВИТЕ БИЛИ СИНОВЕ НА ЙОГА.
  ТЕХНИТЕ СИНОВЕ СТАНАЛИ ПОТОМСТВО НА ЖЪЛТИТЕ БАЩИ И
  БЯЛАТА МАЙКА.

 10. Ани on март 20th, 2016 23:17

  Аз съм родена на 20 март

 11. admin on март 21st, 2016 10:34

  20 март е на границата, може да сте Овен, а може – и Риби. Проверете това, като въведетe данните си в astro.com и видите къде попада Слънце.

Остави отговор