KITAYSKA 2На изток от България
Внимание! След 7-ми февруари, особено около 12 и 13-ти, на изток от България, в рамките на един месец, ще стане твърде напрегнато. Най-вероятно е да започнат мащабни военни офанзиви. Ще бъдат атакувани дори и руски бази и някои руски представителства. Русия ще отвърне на удара. Има сериозна опасност от преки сблъсъци между турски и руски военни части. Кюрдите могат да вдигнат общо въстание и да дадат повод за мащабно, но прикрито военно нахлуване на територията на три държави от страна на Турция. Старите битки в Сирия и Ирак срещу Ислямска държава и между различни военизирани групировки ще навлязат в решителна фаза. Иран и Саудитска Арабия все по явно ще се намесват. Западни сили също ще вземат участие, макар че помежду им ще възникват все по-остри разногласия.

Към 23, 24, 25, 26 февруари някои усилия да бъде сключен траен мир в Близкия изток, ще дадат плод и те трябва да се подкрепят от целия свят. Иначе в първата десетдневка на март, всички тези усилия могат да пропаднат. И ще стане лошо. Всъщност точно тогава са най-големите опасности за разширяване и ожесточаване на военните сблъсъци. Тогава и бежанската вълна към Европа може да приеме гигантски размери. И стане ли това, поне няколко европейски правителства ще паднат, вследствие неадекватните си действия. Особено в източна и централна Европа.

KITAYSKA 2016

На запад от България
В цяла Европа и най-вече там, където се събират много хора, особено с цел преговори за мир, има голяма опасност от бомбени атентати на датите 7, 8 и 9 февруари. Същото се отнася и за датите 11, 12, 13 и 14 февруари 2016 година. И би било твърде добре органите за сигурност в посочените дни и на такива места да са максимално нащрек! За да бъдат предотвратени такива опити още в зародиш! Почти същото се отнася и за цял месец още и за всякакви други места, където се събират много хора. За същото време сериозна ще е опасността и от посегателства срещу живота на изтъкнати личности! И още нещо: вълна от  разпространението на нови вируси, предавани предимно по полов път, бързо ще обхване Европа и Запада изобщо.

Тъй, че през целия месец, от 8 февруари нататък, в Европа предстои голямо напрежение от различно естество. Предстоят и силни разногласия на отделните държави в Евросъюза, както и дълбока криза, касаеща неговото единство! В Европа бързо ще набират популярност нови опозиционни лидери с екстремистки, крайни цели и възгледи. За същия период ще става така, че хора, плаващи през Средиземно море или през Атлантическия океан, ще изпадат в беда..

VBALGARIA

В България
Случващото се на изток и на запад от България неизбежно ще има своето отражение и в България. Тъй, че задача номер едно на българското правителство и на всички българи, независимо от етнос и религия, е да действат адекватно. При това – бързо и решително. За да се минимизират колкото е възможно повече тези влияния. Друго: между политическите и икономически лобита на три  империи (или кандидат-империи) у нас, враждуващи помежду си, предстоят най-остри схватки и противопоставяне. И всичко това лесно може да излезе от контрол и да предизвика хаос, както и сериозни проблеми за страната ни, особено икономически. А най-вероятно точно и това да е скритата тук цел. Затова е нужно да се засилва контрола върху тези наемници, както и върху бизнеса, свързан с тях.

А сега най-важното: въпреки всичко изредено по-горе за предстоящия месец, а дори и тъкмо поради него, наближава времето, когато пред България ще се предостави уникалният шанс, най-после да постигне една относителна независимост. И това няма да е външно, а вътрешно състояние – на духа.  И най-после, от толкова много години насам, ще възникне уникалната възможност пред нас българите, от всякакъв етнос, религия и потекло, да разберем (някои отдавна вече са го разбрали, но повечето не са), че така или иначе представляваме един отбор. И в този „отбор“ за доброто на всички и на всеки поотделно, е нужно да играем заедно, отборно. А за целта е нужно най-напред да станем негови фенове. Представете си играч на Реал, да е фен на Барса?!…Или обратното? Възможно ли е? Така трябва да стане невъзможно и нещо подобно за нас. Въпреки имперските амбиции и пропаганди, въпреки тъй коварните, тайни примамки отвън. За да дойде по-скоро моментът, когато сами ще вземаме най-важните и общи решения за „отбора“ България, поел по своя уникален Път, начертан от Небето.

Коментари

6 коментара на “НА ИЗТОК, НА ЗАПАД И В БЪЛГАРИЯ”

 1. бб on февруари 6th, 2016 16:46

  Отбор,т.е.отбрани хора,тези,които имат подходящото мислене!Отбор съвсем не е група или цяла държава,както виждаме,някои си карат както си знаят,никой няма да ги влачи напред!

 2. Lilyana Kovacheva on февруари 6th, 2016 22:05

  Amin bix ce radvala ako naictina ce obedenim v edno i zaedno da ce preborim za pravata ci.I ce nadqvam vinovnictite da platqt za delata ci

 3. admin on февруари 7th, 2016 12:37

  Отбор може да има само когато има обща, обединяваща цел. А такава цел може да дойде само от съзнанието за мисията на България и българите. А съзнанието за тази мисия може да дойде по много начини, най-точният от които е установената специална връзка между Небето и земята за тази наша територия и за нейните обитатели.

 4. бб on февруари 10th, 2016 15:31

  Един човек също е отбор!Това че няма много хора с еднакви цели,съвсем не значи,че нищо не се случва или че няма да се случи!

 5. tiger on май 31st, 2016 7:18

  Не успях да публикувам този коментар под статията „България между 3 империи“ – за това пиша тук Исках да разбера как Вие виждате бъдещето на Румъния, според хороскопа на страната, а не какво е мнението Ви за цитата. Защото Румъния уж беше изостанала, но май не е съвсем така.

 6. admin on юни 1st, 2016 11:15

  Румъния има онова голямо предимство пред България, което идва от независимостта. Тя е много по-независима и последователна в развитието си, в интерес на собствените си хора. Но тя такава си беше и в соцвремената. Например, след като бившият СССР забрани на България да произвежда Булгаррено, при положение,че вече бяха постигнати значителни успехи, модерен завод и прочее, Рено отиде в Румъния и румънците започнаха да правят Дачия. Тях никой не можа да ги спре, никой нищо не можа да им забрани, защото водеха и продължават да водят национално-центрична, независима политика, в интерес на страната си. В този смисъл, Румъния не е разкъсвана между три империи, тя е в себе си и следва себе си.

Остави отговор