zodiac4Всяка обособена земна територия, заедно с нейните обитатели има постоянна връзка със съответна на нея небесна територия. Завинаги. Така Небето и Земята функционират съвместно и се формира мисията или Предназначението на всеки народ. Когато народът (обитателите) действа според Предназначението си, той търпи развитие и успехи. А когато не действа според Предназначението си, върви към деградация и упадък.

Кое може да отклони един народ от Предназначението му? На първо място това е амбицията на една или друга империя, да му наложи своята религия, своята идеология, своите ценности, своите закони и цели, сиреч – своето Небесно Предназначение. А на второ място – деградирали индивиди от собствения народ, поставили се в услуга на такива империи. Защото този, който налага и дава, той неизбежно прави приемащия зависим. И в една или друга степен – го превръща в роб. А когато се случи приетото да влезе в остро противоречие със завареното, настава велика Битка между Небето и Земята. И много трагични последици за съответните обитатели.

Напоследък голям брой родни демагози непрекъснато ни съветват да се откажем от българското, от заветите на дедите, като се присъединим към някоя империя, или кандидат империя. Или както е модерно да се казва днес – към нейната зона на влияние. Такава, която от доста време вече ни дебне и чака сами да й тупнем в лапите. Изцяло и безвъзвратно. Щото така щели да сме по-добре. Само, че ето какво би станало със страната и с хората ни, ако се сбъдне (не дай Боже) някой от тези, явни или тайни стремежи:

Присъединяване към Русия и към руския имперски модел:
Както винаги през вековете, Русия е под доминиращото небесно управление на Водолей. България пък е под Козирог. След като проектираме Козирог в базисната схема на Водолей, попадаме къде? В 12-ти базисен дом (12-ти знак от Водолей по реда на знаците). А той „отговаря“ за какво? За илюзии, утопии, масови заблуди, емиграция. И още: за изолация, откъсване от света, 12-та глуха.

zodiac3Така, че в този случай това ни чака: светът да забрави за България и българите да забравят за света. И когато изолацията бъде преодоляна някой ден, да емигрират още веднъж поне половината от тях. Познато ли ви звучи? И то непременно ще се случи отново под някаква форма, ако България се присъедини към съюз от държави, доминиран от Русия. А какво би станало, ако станем независими от руския имперски модел и от Русия, но поддържаме активни отношения с нея? Тогава Водолей (Русия) ще се проектира в базисната схема на България (Козирог) – в базисен дом 2 (2-ри знак след Козирог) – виж схемата най-горе! А това би съдействало за какво? За растежа на доходите (дом 2) и за развитие на родната икономика.

Присъединяване към Турция и към новоосманския имперски модел:
Както в миналото, така и днес, Турция продължава да е под доминиращото небесно управление на Рак. Така е било още по времето на Византия, както и на Османската империя по-късно. И ако ние българите, независимо от етнос и вероизповедание, за пореден път възприемем нейната небесно-земна матрица и нейните формули за живот, това би означавало отново да тръгнем обратно на естеството си – обратно на енергията на обитаемата земя и на Небето над нея. И да се върнем назад с векове. Както сме вървели и сме се връщали цели 5 века! И още век и половина преди това! Защото България е подвластна на Козирог, който е срещуположен на Рак и се намира в дом 7 в базисната схема на Рака (7-ми знак по реда на знаците).

zodiac1Но подвластните на противоположните знаци могат да са си най-полезни взаимно за усъвършенстване на отделните хора и за развитие на съответните общества и култури – виж схемата най-горе! Но само, когато не са в общи граници и не са под общи закони. Иначе същото би ги довело до взаимна анихилация. Както се е случвало с нас българите, когато сме загубвали своята държавност. Или когато са се разпадали Византийската и Османската империи! И това последното не е виц.

Присъединяване към САЩ и към американския имперски модел: Както се знае, САЩ са под доминиращото небесно управление на Близнаци. Ако ние българите възприемем тяхната небесно-териториална схема, т.е. техния либерално-корпоративен, глобализиращ модел, на наша почва той ще се изроди в нещо много опасно и ще преживеем големи драми, напрежения и трансформации. И разпад, бандитизъм, войни и разруха. И дори може да изчезнем от лицето на земята. А всичко това е така, защото в базисната схема на Близнаци (САЩ), България (Козирог) попада в базисен дом 8 (война, бандитизъм, разруха). А това да ви напомня пак за нещо?…

zodiac2Но какво би станало, ако България стане независима от САЩ и от американския имперски модел? Тогава Близнаци (САЩ) ще се проектира в базисната схема на България (Козирог) – в нейния 6-ти базисен дом (6-ти знак от Козирог по-реда на знаците) – виж схемата най-горе! А това би означавало какво? Растеж на икономиката и развитие на технологиите (дом 6). Същото би дръпнало страната ни мощно напред и би отворило много нови работни места (дом 6).

Иначе казано, за да просъществува и за да е успешна, България има жизнена нужда да е независима. На първо място – от посочените по-горе три държави (империи, кандидат-империи), да поддържа равна дистанция от тях. А после – и от всички останали, които се опитват да я поставят на колене. Но в същото време е нужно да имаме активни търговски, икономически и културни отношения с тях. И не само с тях – с всички. Как може да стане това? С воля и с кураж. И с любов към родината. Както преди време го беше направил, например, един маршал. Въпреки че той беше натрупал вече много грехове, трябва да му се признае: той излезе най-мъдър и далновиден. И най-твърд, упорит и последователен в усилията си да направи Югославия истински независима страна. Като я изтръгна от лапите на Сталин и не я хвърли в лапите на никой друг. Тогава това даде богати плодове: югославяните постигнаха стандарт на живот многократно надхвърлящ този на българите и отгоре на всичко те пътуваха свободно по целия свят. И независимо, че неговите приемници пропиляха стореното от него, то продължава да служи за поука и пример.

И ето че напоследък между представените горе три държави (империи, кандидат-империи) цари нарастващо напрежение. Същото става и в България между техните български фенове и платени клакьори. Това не е добре за страната ни, а може да стане и много зле. Защото на изток се води война, която може да стане голяма война и лесно да се пренесе и у нас. Тъй, че жизнено необходимо е най-после да станем българи! И да спрем да си търсим господари отвън. И да станем защитници на унаследеното от предците и на собствения общ интерес! За да има бъдеще!

А най-важният общ интерес за всички нас, обитващи тази наша земя, независимо от етнос и вероизповедание, е да следваме собственото си Небесно Предназначение, показано най-горе!

Коментари

27 коментара на “БЪЛГАРИЯ МЕЖДУ ТРИ ИМПЕРИИ”

 1. Георги on март 11th, 2016 12:00

  Здравейте, благодаря за анализа, бихте ли споделили нещо подобно относно Европейския Съюз? На кой знак е подвластен той и как, според вас, би трябвало България да се съотнася с ЕС?

 2. admin on март 12th, 2016 13:54

  България с всички сили трябва да брани своите интереси в Евросъюза и да търси съмишленици и съюзници в него за тази цел. Евросъюзът се управлява от Лъв, т.е. западната му част, имаща за основа Рим (Римската империя) е под Лъв. А бъдещето на България е да стане основател (съосновател) на нов тип цивилизация, която да рестартира връзката на човечеството с Природата и с природните норми. И колкото природата и природното в хората стават по-застрашени, толкова повече този момент ще се приближава.

 3. Елте Антонова on март 12th, 2016 15:31

  Аз не бих причислила Америка към империите,империите превземат чужди територии и държави,а Америка си е купила земите върху които е съставила държавата си,с малко изключение на земи от Мексико. А иначе съм съгласна,че България трябва да е самостоятелна и независима държава и мисля,че сега сме точно такава.

 4. admin on март 12th, 2016 16:08

  Америка превзема по друг начин – главно отвътре, чрез транснационални корпорации и глобализация.

 5. Николина on март 12th, 2016 20:08

  Здравейте отново и Ви Благодаря за изчерпателната прогноза! Съгласна съм с Вас, че жизнено необходимо е най-после да станем българи! И да спрем да си търсим отвън, някой който да ни казва какво да правим. И да станем защитници на унаследеното от предците и на собствения общ интерес! За да има бъдеще! В противен случай, БЪЛГАРИЯ прогнозата е ясна. Аз съм оптимист и вярвам, че Българина започна да се пробужда, макар и бавно………..
  Бих желала да ми отговорите на въпроса – Виждате ли Българин, който да обедини тези Българи които вярват в себе си и в това, че като Независима държава ще постигнем много добри икономически и социални резултати?

 6. Maрия Новакова Новакова - Иванова on март 12th, 2016 20:56

  Благодаря Ви, прекнасен анализ!

 7. Кирил on март 13th, 2016 10:12

  Много интересен анализ на ситуацията…
  Относно въпроса на Николина… дали виждаме българин, достоен да обедини българските политици, финансисти, производители, хора на културата и сие… Много добър и правилен въпрос… НО!
  БЪЛГАРИТЕ СМЕ МНОГО ВОЖД – „КОЗИ РОГ“… пък малко индианец 🙂
  А освен това навлизаме в епохата на Водолея – съдружия… и най-вече с Русия…
  От това произлиза, че няма да е един БЪЛГАРИН онзи който ще свърши работата… НО КОИ СА ТЕ И КЪДЕ ДА ГИ ТЪРСИМ?

  На помощ трябва да потърсим Учителят Бейнса Дуно… Аватар за Новата Културна Епоха – на „българо-славянството“!

  Той казва – през 1975г. ще се преродят 8 000 адепти в славянството… и когато настъпи времето… те ще се обединят и ще повдигнат земята. Но както и при Архимед ще им трябва – опорна точка и достатъчно дълъг лост – сиреч – философски камък, за опорна точка, и дълъг лост – братска верига от идейни съмишленици!
  Разбира се Учителят е закодирал истината в Словото си многопластово и на различни нива за да не позволи на черната ложа да причини вреди… и за това след много медитации и астрологични изчисления достигнах да истината, кога точно, а също и бройката за България – която е 1400 души.

  След това открих кога ще започне обединението им – в началото на 2020 ще се случи събитие, което ще предизвика сблъсък на големи фракции… и това ще е началото, но истинското обединение ще започне от април-май 2022 година.

  Разбира се междувременно е добре да се подготвяме да застанем в редиците на адептите… а за целта е нужно да се научим да ги разпознаваме.

  Благодаря на Алдебаран!

 8. admin on март 13th, 2016 13:09

  Кирил, тези ваши интерпретации нямат много общо с темата тук.

 9. admin on март 13th, 2016 13:45

  Независима държава означава свободна. А свободна, ще рече да се развива според начертаното й Отгоре. А когато Бог е с нас, кой ще е против нас? България ще стане основоположник на нова цивилизация, която ще рестартира извечните връзки на хората с природата и с природното в тях. Много скоро най-сериозни заплахи към природата и природнота равновесие ще започнат да стават факт в планетарен мащаб. Това ще предизвика всеобща загриженост и точно тогава идва времето на България. Колко народи в националните си химни възпяват родната природа, нейната красота и сила? Колко от тях имат толкова много съхранени традиции и ритуали за преклонение и единение с тези сили? Това не е случайно. И много други неща не са случайни. А обединителят ще се появи, когато дойде това време. А той ще е не човек, а вдъхновяваща, божествена идея, на която хората служат безрезервно.

 10. Николина on март 14th, 2016 20:38

  Благодаря за отговора, който получих по косвен начин. Аз вярвам, че това време е в обозримото бъдеще и затова приканвам Българите да мислим за ЕДИНЕНИЕ в ДУХ. Защото пред БОГ, всички сме РАВНИ! Харесва ми Вашата мисъл „А той ще е не човек, а вдъхновяваща, божествена идея, на която хората служат безрезервно.“

 11. Гая on март 21st, 2016 1:39

  Здравейте, напълно съм съгласна с анализа Ви за България. Любопитно ми е, какво ще се случи с арменския народ и самата държава, бихте ли коментирали ?

 12. admin on март 21st, 2016 10:42

  Армения също е между поне три империи, между две от тях – най-плътно. Но арменците имат богат опит от миналото и съм сигурен че ще намерят изход от ситуацията.

 13. Маги on март 23rd, 2016 10:42

  Какво бъдеще се очертава за отправеното от 100 професори от БАН искане за връщане на Западните покрайнини към България, тъй като не сме ги загубили във война – те са дадени на Югославия, която днес не съществува и следователно, казват професорите трябва да се върнат на България.

 14. admin on март 23rd, 2016 13:35

  Аз смятам, че пред България и българите има много по-важни дела и задачи от тези, които са предложили професорите. Ако сред тях в БАН имаше и мунданни астролози, те щяха да го разберат това нещо. Щяха да разберат, че най-важното за всеки народ и за нас българите е да следваме себе си. Т.е. да следваме своята колективна съдба, мисия и начин на живот, начертани на Небето за вечни времена, чрез базисната схема на Козирога. Когато всички индивидуални и общи задачи, ценности и стремежи у нас се придържат към тази схема и са в съдружие с нея, Господ непременно ще ни възнагради нас българите, като ни удари най-мощно рамо. И тогава по естествен начин, без напрежение и кръвопролития ще бъдат обединени всички Козирожки земи и техните обитатели на Балканите. А това означава – България, Македония Северна Гърция, Южна Сърбия, Босна и Херцеговина… и ще бъде възстановена и надмината дори териториално и чрез силата си държавата на Симеон Велики.

 15. Любен on март 23rd, 2016 14:16

  Анализа наистина е добър. От мой личен опит според мен е много трудно навлизайки в езотериката да правим анализи, СЛЕД като първо сме се освободили от определени заблуди/илюзии по темата. Обикновено самите заблуди ни карат бързо да правим анализи, в които да ги включим. Паралелите на Кирил със известни цитати на Учителя спорд мен имат място. На мен лично би ми било интересно да сподели повече за изчисленията, които е направил. От моя опит обаче винаги когато публично съм цитирал Учителя и съм се опитвал да правя добронамерена „реклама“ на Учението се случва нещо странно, всичко някак си се осуетява, прозвучава фалшиво и дори ненужно, като че ли зад доброто ни намерение стои известно изкушение. Може би и затова Учителя приживе не е обичал да говорят за Него.

 16. Рейхан on март 23rd, 2016 17:56

  Николай
  извинявай но не си прав за Турция.
  Турция е подвластна не на Рак а на Скорпион.
  Мога да ти дам точни данни, ден , място, час.
  Не съм съгласен със анализа ти за отношенията с Турция.
  Скорпион и Кози рог какво по хубаво от това.

 17. Гинка on март 24th, 2016 0:12

  Мисля,че в глобален мащаб именно мунданни астролози или някакъв подобен“Съвет на Бога“ подрежда реда на случващите се събития.Лошото е,че там изглежда че няма български колобри-родолюбци и боголюбци.А доброто е ,че все още ги има в България и дори сега да не ги слушат управниците ни,тези мъдреци ще подготвят бъдещите знаещи/с български учебници и в български школи/,за да могат можещите да действат правилно за доброто на България.

 18. Любен on март 25th, 2016 15:22

  Аз не мисля, че тук се взимат предвид данните кога е създадена конкретната държава, а географското положение. Иначе България щеше да е Риби, защото за последен път е създадена на 3ти март. Така ли е или греша? Второ дори Турция да беше в Скорпион, идеята на анализа според мен е да си взаимодейсваме със Турция, Русия и САЩ по конструктивен начин, а не да се подчиняваме на техните идеали, структури и цели. Дали това ще се случи или не обаче не променя ключовата роля на България в момента тъй като живееем във времето, когато импулса на световнота еволюция минава през Бълагрия. Факт е, че дори и да се стигне до разпадане на Българската държава, това въобще няма да попречи мисиятана българите да бъде изпълнена. Има много примери за това в историята, първия за който можем да се сетим е, че при вселяването на Христос и установаването на неговата школа, Израел е под римско робство. Въпреки това мисля, че за да сме повече в унисон със принципите на водолея имаме именно нуждата да сме свободни и да се учим на това какво е свобода в добри за това условия. Реално и за самите съвременни „империи“ е по-добре да се откажат от имперските си амбиции, защото най-големия им враг всъщност е самата епоха, т.е самите те. Ако в епохата на рибите тези амбиции все още властваха, за да може определени души да отработят саможертването, в тази епоха всички амбиции за „завладяване“ вкарват авто-гол на хората/групите от хора които не ги трансформират навреме. От първата световна война до днес е пълно с такива примери.

 19. Маги on март 25th, 2016 21:17

  Как бихте разтълкувал Плутон в Козирог – където е той сега? Прочетох в Интернет, че при тази позиция се засилва държавата.

 20. РУМЯНА БЕЛУХОВА on март 27th, 2016 20:39

  МНОГО СЪЖАЛЯВАМ, НО НЕ ХАРЕСВАМ ПИСА ОТО – НЕ ЗНАЯ КАК ДА ГО НАРЕКА, НО ТОВА НЕ СА ИЗЧИСЛЕНИЯ! ПРОСТО Е ПОСТАВЕН ЗНАКА НА СЪОТВЕТНАТА ДЪРБАВА В ПЪРВИ ДОМ И СЕ РАЗГЛЕЖДА В КОЙ ДОМ СЕ ПАДАТ ЗНСЦИТЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ДУРЖАВИ! МНОГО Е ПРОСТО – ИМА ГИ В ЕНЦИКЛОПЕДИИТЕ ПО АСТРОЛОГИЯ. НИТО ТУРЦИЯ Е ПОД ЗНАКА НА РАКА, НИТО ЕС ПОД ЗНАКА НА ЛЪВА – САМО!
  ПРОСТИ СА НЕЩАТА: БЪЛГАРИЯ ПОД ЗНАКА НА КОЗИРОГ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ САТУРН, А В МОМЕНТА ПЛУТОН – ПЛАНЕТАТА НА СКОРПИОН/ ПЛЮС МАРС /СА В КОЗИРОГ И ПОДМОЛНО АТАКУВАТ КОЗИРОГА!!! СТРАДА НАРОДА НИ И ИМА ИЗХОД САМО С ВОДОЛЕЯ- С БИЗНЕС, ФИНАНСИИ, ИНТЕЛЕКТ!

 21. Алмира on март 27th, 2016 21:58

  Трябва да водим независима политика за да сме добре. Но затова начело на държавата трябва да излъчим най-умните, най-талантливите, най-смелите, най -достойните. Но как да стане, когато информацията се манипулира, а цензура е сковала всички медии. Как да открием този българин?

 22. Алмира on март 27th, 2016 22:12

  Единението с Природата е вплетено в гените ни. Може би затова в последните години българинът е толкова мрачен. Откъснат от земята си, прокуден в градовете-инкубатори той не живее, а вегетира. Но все пак нужна е личност, която да създаде условия отново да се върнем към селата, там е истинския живот, но добре уредените села, в които има поминък и спокойствие.

 23. admin on април 2nd, 2016 12:05

  Връщането към природата и към природните модели на живот вече е в рестарт за Европа.

 24. tiger on май 28th, 2016 21:48

  Моля, коментирайте този цитат:
  „…астрологичната карта на Румъния, според която в периода 2021-2023 г. ще има условия за румънски „месианизъм“…“

 25. admin on май 29th, 2016 19:29

  Чий е, от кого е този цитат, в каква връзка е казан, коя е тази карта на Румъния? Измислена ли е, каквито са повечето карти на държави днес, или е истинска? Това са много въпроси и ако аз не знам техните отговори, нищо не мога да коментирам. Съжалявам.

 26. tiger on май 31st, 2016 7:13

  Исках да разбера как Вие виждате бъдещето на Румъния, според хороскопа на страната, а не какво е мнението Ви за горния цитат. Защото Румъния уж беше изостанала, но май не е съвсем така.

 27. admin on юни 1st, 2016 11:17

  Не съм я разглеждал картата на Румъния. Вече отговорих донякъде на този въпрос в другата статия, в която сте го задал.

Остави отговор