MARS+VENUS 1Всяко съединение на две планети ражда нов цикъл, имащ пряко отношение към астрологичното естество на планетите – поотделно и заедно – и засягащо както обществения, така и частния живот на хората. В нашият случай планетите са Марс и Венера, които на 3.11.2015г. в 03:10ч. българско време след полунощ, ще се съединят за пореден път, този път в знака Дева. И с това ще приключи настоящият Марс-Венерин цикъл и ще започне нов такъв. Комбинацията Марс-Венера, както знаем, засяга най-пряко взаимното влечение между мъжа и жената, или иначе казано – любовта и секса. Тя има отношение и към брака, към зачеването на деца и към печеленето на пари.

А най-уникалното в новия цикъл е положението, че в момента на точното съединение – 3.11.2015г. в 03:10ч. – и гледано от българската столица София, двете планети едновременно ще изгряват от изток. Иначе казано, тогава те ще са точно на Асцендент (виж най-горе).  А това неминуемо ще повлече грамадни последствия за период от около 2 години – докато трае цикълът (до 5.10.2017 г.). Най-вероятно, София ще е мястото, в което ще се развихри невиждана и продължителна сексуална фиеста – и в пряк, и в преносен смисъл. И това е така, защото диспозиторът  Меркурий е в Скорпион. Т.е. сексът ще доминира над любовта и това ще се забелязва най-осезаемо именно в българската столица. Или: за около две години, тя ще се превърне в нещо като световна столица на секса. Можем да се досещаме следователно, какво би означавало същото и когато се прояви в преносен смисъл: КОЙ КОГО… И КАК?!

А големият въпрос сега е: какво ще бъде заченато като резултат на тази „фиеста“? Засега може да се каже накратко – в допълнение и за успокоение – че това няма да навреди на софиянци финансово. Дори може да доведе до необикновен инвеститорски бум в столицата.

Коментари

11 коментара на “София – новата световна столица на секса”

  1. Попов on октомври 29th, 2015 8:48

    Секс има, деца няма.

  2. читател on октомври 31st, 2015 14:11

    На АSC, но откъм 12-ти дом, така че няма да е явен секс с публични фиести, от рода на паради, по-скоро столицата да се превърне в световен бардак.

  3. мими on октомври 31st, 2015 17:23

    Искам да попитам нещо?
    При мен съвпадът е в 3ти дом и ще направи точен тригон с луна и марс.
    Какво може да очаквам?

    Венера управлява 4ти и 11 дом,а марс 5ти и 10ти.
    Луна 12ти.

  4. Алмира on ноември 1st, 2015 14:00

    На по-високо ниво съвпадът Венера/Марс символизира и танца. В случая Марс и Меркурий са в рецепция, а Юпитер е в същия знак. Според мен става дума за танца носещ своето духовно послание. Ще се възкреси от пепелта една традиция (Скорпион). От една-две годинив София всяка Неделя се играе хоро в градинката пред Народния Театър. А сега предстои подобен спектакъл с кукери и тъпани, който ще бъде на 24.11 в НДК, но ще получи малко внимание от българските медии, вероятно за да се угоди на партньорите от една съседна нам страна ( Сатурн в 3 дом в квдратура с управителя на 7 дом- Нептун.

  5. Алмира on ноември 1st, 2015 14:08

    Очаквам също да се излезе от печат роман, посветен на българските корени.

  6. Алмира on ноември 1st, 2015 15:16

    Също учителите по танци ще имат много работа и добри приходи.

  7. аз on ноември 4th, 2015 14:46

    Възкреси се Белият Цар!

  8. СН on ноември 10th, 2015 13:59

    Не подценявайте Венера,тя се свързва с любовта,но и с отстояване на права – каквото се случи скоро в София!

  9. Алмира on ноември 12th, 2015 16:21

    В подкрепа на СН ще добавя, че Венера и Юпитер символизират правото, а Марс заедно с тях, показва че правосъдието действа с заедно с престъпниците, а те със краля-Слънце( Марс Управлява слънцето, а втория управител на Скорпион Плутон в квадратура с Уран, т.е. краля_Слънце е под натиска на външни сили-банкерите. Парите се символизират пак от същия съвпад между двата благодетеля, а Марс-загуба, разхищение на много пари чрез един необмислен подпис на договор на представителната власт.Всичко това ще стане под пълния контрол и манипулация на медиите, които са под диктовката на чужди сили, представители на корпорациите-в 3 дом Скорпион, а Плутон в квадрарура с Уран.

  10. Алмира on ноември 12th, 2015 16:25

    Е и каква стана тя, започнахме със секса, а стигнахме до власт, манипулации и големите пари. 🙂 Все плутонови прояви.

  11. Алмира on ноември 12th, 2015 16:34

    Вероятно админа е имал предвид секса, при който целия български народ е отдолу, а отгоре е мафиотското правителство.

Остави отговор