IILINDEN 1903Случва се понякога спонтанно да възникне следното хипотетично питане: ако България, част от нея, не беше освободена през 1878 година, какво щеше да се случи в годините по-късно? Особено през август 1903 година, когато в Македония и Одринско избухва Илинденско-Преображенското въстание?

Астрологията дава възможност да се отговори доста убедително и на този любопитен въпрос. Ето го и отговорът: при такова стечение на обстоятелствата, точно през август 1903 година по цялата територия на българите щеше да избухне най-масово въстание. И след много битки, поражения и победи в течение на години, българите сами щяха да извоюват своята СВОБОДА. А чрез това продължително, върховно и общо усилие, те щяха да се променят до неузнаваемост, превръщайки се в свободни хора по дух и съдба. 

Точно това показва и възвратът на планетата Плутон (преобразяване) в дом 8 (трансформация), който става през август 1903 година – веднъж на 250 години – виж картата! И всичко това е така и защото Плутон управлява натален дом 1 (народът и неговите водачи), както и слънчев дом 4 (територия, нация, племе).

Коментари

Остави отговор