MARS+VENUSВсяко съединение на две планети ражда нов цикъл, имащ пряко отношение към астрологичното естество на планетите – поотделно и заедно – и засягащо както обществения, така и частния живот на хората. В нашият случай планетите са Марс и Венера, които днес – 22.02.2015 година, в 7:12 часа – на Сирни Заговезни и за пореден път се съединиха, та с това приключи старият Марс-Венерин цикъл и започна нов такъв. Комбинацията Марс-Венера, както знаем, засяга най-пряко взаимното влечение между мъжа и жената, или иначе казано – любовта и секса. Но тя има отношение и към брака, както и към зачеването на деца и към печеленето на пари.

А старият цикъл, който вече приключи, беше започнал преди две години и няколко месеца в момент, когато слънцето изгряваше на източния хоризонт в град Милано (Италия). Сега пък новият цикъл започна в друг момент, когато слънцето изгря на източния хоризонт в град Пловдив (България) – виж показаната по-горе астро-карта. Ще рече: новата световна столица на любовта, избрана и упълномощена от самото Небе, вече е град Пловдив (България). С подгласници няколко още града по същия или в близост до същия меридиан – Плевен, Ловеч, Асеновград. Съединението Марс-Венера сега е попаднало във втория градус от Овен (1-ва декада, управлявана от Марс), което означава, че през следващите две години и няколко месеца връзките между мъжа и жената ще възникват светкавично, под действието на мощни импулси. Тъй, че на когото не му достига импулс – да идва тук, в България, най-вече в град Пловдив. Тук е новата обетована земя за всички на които не им достига по нещо в любовта, както и за онези, които не могат да заченат. За онези, на които поради някаква причина не им е потръгнало – и в личния живот, и в бизнеса, и в усещането за щастие – да идват, за да им се отпуши късметът. Тъй че време е, като че ли, да започва фиестата. Какво ще кажете по въпроса?

Коментари

5 коментара на “НОВАТА СВЕТОВНА СТОЛИЦА НА ЛЮБОВТА”

 1. Estella_k on февруари 22nd, 2015 12:21

  Виж ти! Това се казва добра новина. Няма какво да се казва. Трябва да се действа. Веднага ще пратя брат ми в Пловдив та дано някоя хубава филибелийка му донесе късмет! А и той на нея, разбира се.

 2. Jmihmirka on февруари 22nd, 2015 14:06

  Много обнадеждаваща статия! Хубаво ти става, когато хубавите неща се случват близо до теб, не Пловдив, но в Пловдивска област, и на лично ниво, това транзитно съединиение в осми натален дом 🙂 Дано е на добро! И обновяващо! 🙂

 3. Нуша on февруари 22nd, 2015 20:04

  В съвпада на Марс и Венера се намира звездата Дифда, която има качества на Сатурн и се свързва с препятствия и ограничения във всичко. В съвпад с Венера звездата носи сдържаност, страст и много тайни любовни връзки, а в съвпад с Марс дава страст, склонност към насилие, нещастия, травми на главата, немилост, разорение поради грешни.

  Хубаво ще е да са столици на любовта изброените градове, но фактите сочат друго засега- тази сутрин край Плевен е станала тежка катастрофа, на магистрала Хемус в пловдивския участък пък късно снощи, като са починали млади мъже и в двата пътни инцидента, може би Луната в тандем с Уран в овен да е довела и подпомогнала за трагедиите…

 4. Евгени on февруари 23rd, 2015 13:37

  От развихрилия се тук малък диалог, за кой ли път стигам до един и същ извод:
  „Една мравка гледала, гледала, гледала звездите и накрая казала:
  – Ей сега, Господи те „утепах”. Вече знам какво ще направиш утре, вдругиден, догодина. Сега ще разкажа на другите мравки да знаят и те.
  Веднага усетила, че земята под краката й започнала да се тресе, но дочула плътен глас, който идвал буквално отвсякъде:
  – Ха, ха, ха… Успя да ме разсмееш!…”

 5. Попов on февруари 25th, 2015 8:40

  Пу-пу, да не чуят циганите от Столипиново!

Остави отговор