ZIMA 2014Както всички забелязваме напоследък, хвана голям студ, почти арктически. Така ще бъде и през повечето време до пролетта. Особено в най-източната част на България. Но и не само там. И податливостта на българите към всевъзможни вируси ще стане най-голяма. А отгоре на всичко, не малко от тях ще бъдат измъчвани от упорити депресии. Защо? Защото в последната сезонна астро-карта на Зимното слънцестоене, когато Слънце мина през 0-ия градус на Козирог, Плутон попадна на IC (долна кулминация). А Плутон на IC през зимата означава вируси и всякаква друга скрита агресия. Щото отгоре на всичко IC попадна в Козирог – базисният владетел на България (виж астро-картата най-горе). И върховият момент на така сформираната многостранна заплаха от Природата и от човешките реакции към нея, ще е към краят на януари 2015 година.

И поради изреденото по-горе, остро възниква (и ще възниква) въпросът: как да се справим, как да преборим тези, вкупом задаващи се заплахи? Има тук едно просто, универсално и много ефикасно средство, употребявано от памтивека от нашите предци през студените зимни дни – червеното вино. Тъмно червеното. Сигурно защото то стопля и задвижва кръвта, повдига настроението, прогонва студа, премахва депресията, засилва енергията. През цялата зима нашите предци редовно употребявали червено вино и така се справяли със студа – и отвън, и отвътре. И били весели и жизнени. Всеки ден на обяд и на вечеря – вино. Но без да прекаляват и да се напиват, разбира се. А всички други питиета просто се спирали. И когато пукнела пролетта и студовете отминели безвъзвратно, бъчвите ставали празни, червеното вино – изпито, но имало и много събрана сила за нов труд и за нов живот. Та така живеели те – много просто, но и най-резултатно в същото време.

И ето, че е време, уважаеми сънародници, в тези студове отново да се поучим от изпитаната мъдрост на миналото ни. Какво ще ни бъде нужно сега срещу задаващите се грипове, епидемии и депресии в масов мащаб? Отново вино, тъмночервено разбира се. Поне по чаша всеки ден на вечеря. Докато свърши и зимата и всичко друго, което я придружава. Нека се отнасяме към това вино като към еликсир, който поддържа живота! А за онези, които искат да повдигнат още повече своята енергия, нека комбинират виното с още едно природно средство – проверена комбинация от естествени етерични масла, сред които борово и евкалиптово. Защото тези две природни средства влизат в много мощен синергизъм и това се забелязва веднага. А отгоре на всичко, могат да се употребяват и дълго време. Или: чаша или две хубаво червено вино по време на хранене и по 2 капсулки „Бронхокапс“ след хранене, като последният осезаемо подобрява и храносмилането. Това е – отново много просто, но и твърде ефикасно. И сигурен щит срещу невидимата агресия. Ха наздраве тогава!

Коментари

2 коментара на “СРЕЩУ ДЕПРЕСИЯ И СТУД”

  1. Даниела on януари 8th, 2015 12:10

    “ Така живеели те – много просто, но и най-резултатно в същото време.“ Просто и ясно..Ей-от това имаме нужда!Благодаря Ви за това което сте!

  2. Алмира Георгиева on януари 8th, 2015 16:04

    Съгласна съм, но за истинското домашно вино, а не това, което се продава.

Остави отговор