uran-pluton-cherno-moreСлед няколко години България ще изнася газ и тогава мога да гарантирам, дано сме живи да го видим – и евтино електричество, евтино топло, и парно, евтина вода и огромен ръст на икономиката. Повярвайте ми, тогава ще дойде индустрията на Европа да стои тук, защото ще е близко до тази газ

Това каза министър-председателят Бойко Борисов вчера. Но наистина ли България има собствени находища с огромни залежи от нефт и газ (конвенционални, не шистови) или това е само блъф? Или пък  – кухи надежди, неподплатени с реални факти? Смея да кажа, че казаното до голяма степен отговаря на истината, защото се потвърждава и от Небето. От показаната по-горе астро-карта на стартиралия през 1965 година цикъл Плутон-Уран, действащ и сега. Цикъл, който ще продължи да действа точно 90 години още – до 2104-та. Същият, който от 3-4 години насам, поради епизодичните дълготрайни транзитни квадрати на двете съставни планети Плутон и Уран, създава небивали обществени, цивилизационни и икономически напрежения по целия свят, включително и в България. У нас специално, в дъното на всичко стоят сериозните ни енергийни ресурси, макар за тях да не е ставал публичен дебат досега. Защо? Защото се бъркат много предварителни сметки и планове на големите или на опитващите се да бъдат големи. Поради сходни причини, например – големи залежи на нефт и газ в Средиземно море, в Сирия се води най-ожесточена гражданска война от три и половина години насам. Заради зона, за която претендират и Турция, и Израел, и Западът, и Русия.

А показаната по-горе карта е с координати в самото Черно море – на 80-150 километра на изток и навътре от българския бряг в зависимост от изходната точка. Защо и какво се вижда на нея? Вижда се, че съединението Плутон-Уран е „кацнало“ точно на IC (долна кулминация). А какво означава това? Че точно по този меридиан в Черно море има огромни находища от газ (Плутон-Уран). Както и от нефт (Плутон). Тъй щото в близките години, от най-бедна, България бързо може да се превърне в богата. Както това вече се случи с Норвегия, например, поради подобни причини. Но кога все пак ще започне да се случва и у нас? Когато транзитен Плутон започне да прави тригон към наталните Плутон и Уран и към IC едновременно. А това ще рече – от март 2016-та и през следващите 3-4 години. Тогава.

Всичко това за повечето българи сигурно ще прозвучи толкова невероятно, че те едва ли биха реагирали с нещо друго, освен с пренебрежително махване на ръка. След време, обаче, ще разберат за какво е ставало дума. А сега нека се съсредоточим в днешния ден, защото в най-близко време предстоят огромни изпитания за България, провокирани отвън. През настоящият декември 2014 година, определени хора у нас, купени или заблудени и мощно подкрепяни от външни сили и интереси, ще се опитат да превърнат страната ни в ад. Не че тя сега е рай, но онова, което ни замислят е страшно. Декември ще е съсредоточие на много напрежения, идващи от 5 посоки и от 5 планетарни цикъла едноверемнно. Специално внимание ще е нужно относно ислямските фанатици, нахлули вече в България. Страната ни ще се нуждае от много зорки очи на много родолюбиви българи от всякакви етноси и вероизповедания и тя ще ги намери. Особено от 10 декември та до Новата 2015 година. Би било оправдано дори, за някое време правителството да въведе извънредно положение. Защото залогът наистина е голям.

Коментари

12 коментара на “БЪЛГАРИЯ БОГАТА СТРАНА?”

  1. Драгомир on декември 4th, 2014 12:33

    „…определени хора у нас, купени или заблудени и мощно подкрепяни от външни сили и интереси, ще се опитат да превърнат страната ни в ад.“ – и всичко е пак заради богатствата на България! Трябва да се пазим сами, както сме направили Съединението, Априлското въстание и т.н. И най-после да именуваме централния ни катедрален храм Св. Иван Рилски.

  2. Алмира Георгиева on декември 4th, 2014 14:26

    Въпреки, че цитата в началото, с който започва прекрасната ви статия, е на човек на който нямам капка доверие, ще се радвам, ако това се случи.

  3. Ники on декември 4th, 2014 15:20

    Много хубаво написано! Само да се случи! И за да се случи трябва да си повярваме!

  4. Евгени on декември 4th, 2014 16:44

    „Ах, колко хубаво! Само да се случи!”
    А НИЕ КЪДЕ СМЕ? КАКВО ПРАВИМ?
    Ние стоим със скръстени ръце и чакаме нещата да се случват.
    Продължаваме да си мислим, че живеем в държава и тази държава се грижи за интересите на всички, докато повече от 20 години управляващите се грижат само за себе си.
    Докато продължаваме да се държим като НИКОЙ в тази държава, каквито и богатства да бъдат изровени, ние няма да видим нищо от тях, защото на НИКОЙ се полага НИЩО.
    В други страни, в които хората са НЯКОЙ и си стопанисват държавата, нещата стоят по съвсем различен начин. Ние искаме и тук да е като при тях, НО НЕ СЕ ДЪРЖИМ КАТО ОНЕЗИ ХОРА.
    Затова някой е казал: „Надей се Лиляно…”

  5. Алмира Георгиева on декември 4th, 2014 18:51

    А шопа е казал: Надай се коньо на зелена трева.

  6. Алмира Георгиева on декември 4th, 2014 18:59

    Докато голямата част от българите се вълнуват единствено и само от собствения си интерес и не мислят за държавата, никога няма да сме богати. Арабите като имат нефт радват ли на щастлив живот?

  7. Климент on декември 5th, 2014 0:28

    Никога не съм смятал, че въпроса е да станем богати. Това има смисъл единствено ако сме дорасли за това. Ако знаем какво да правим с богатството. Никога не съм завиждал на хората, спечелили от тотото, в огромния процент от случаите те просто пропиляват падналото им от небето богатство. Не искайте да сте богати, искайте да имате кауза и мисия, искайте да знаете за какво да живеете. Парите сами ще дойдат тогава.

  8. Estella_K on декември 5th, 2014 7:07

    Много интересно. Времето ще покаже. Само цитатът на Бойко Борисов ме смущава, защото той няма глава в която да държи такава информация, ама като сме го сложили начело… нали нищо не е чело. Подкрепям мнението на Драгомир, но бих стигнала по-далеч. Ние трябва да си построим наш храм на името на Свети Иван Рилски, както правят сърбите в Белград храм на Свети Сава. „Александър Невски“ са го строили руснаците и нека да си носи името, което те са му дали. Ние трябва да си направим наш храм, само наш от началото до края. Някакви идеи от къде да почнем?

  9. Алмира Георгиева on декември 5th, 2014 9:06

    Трябва първо да се организираме хора, които независимо от всичко спазват традиционните ценности завещани ни от дедите. Трябва да бъдем непримирими срещу беззаконието, корупцията, унижаването на националното ни достойство, да подкрепяме истината, независимо от цената, която ще платим! У нас трябва да се дава път на способния, а не на удобния! Този негативен подбор, наречен сега „калинки“ вече е на 75 години, не разбирате ли, пагубен е за нацията. След това трябва да изчистим сганта, която е окупирала властта. Но дали първото е възможно преди второто? От нас зависи. Трябва да проявим мъдрост. И не трябва да се бавим, защото чашата на търпението отдавна преля. Не направим ли това, тези бездарници алчни нищожества, които са на възлови позиции без знания и умения, сдобили се с поста си поради чупката в кръста, каквито и богатства да се разкрие няшата земя, народа ще живее със всяка година по-лошо.

  10. соня on декември 5th, 2014 9:49

    Живеем лошо.защото сами си го правим.Докато търпим тези 240 депутати.които се чудят,как да си напълнят гушите и да ядат евтини депутатски кюфтета а народа да гладува. Да направим референдум,да се намали броят на депутатите на 100 и парите от техните заплати да влязат в бюджета на държавата,Тогава ще има и за малките заплати и за пенсионерите,които мрат като мухи,защото мизерстват . Българи събудете се! До кога ще ги търпим да ни тъпчат?Пари няма за народа,а за тях, да се развяват по света ,“за създаване на приятелства“има.Увеличават пенсионната възраст,но кой ще дочака пенсия, като няма работа и заплатите са смешни?Млади хора ,вземете в своите ръце съдбата на България,тук е вашето място!

  11. пламен on декември 7th, 2014 20:09

    България и СЕГА Е БОГАТА стана, но българите не са и няма да бъдат докато системата която смуче богатствата на цял свят управлява иу нас. Колкото и по-богата да става, ще се облагодетелстват чужденци и шепа предатели-политици!

  12. Николина on декември 9th, 2014 21:45

    Гордея се, че съм българка. Бългалия е богата и вярвам, че младото поколение в много близко време ще вземе в ръце съдбата на Родината си. Защото ние е добре да се обединим и само тогава ще имаме просперитет. И тогава предсказанията на великите български пророчици ще се сбъднат. Амин

Остави отговор