bg-natal-681Било е лятото на далечната 681-ва. Година дилом (змия) според тогавашния прабългарски календар. А точно в такива години – дилом – по силата на неизменен небесен закон, през всеки 12 и като по часовник, са ставали и са продължили да стават най-важните дела и събития за българите, даващи старт на едно или друго ново начало. Какво се е случило тогава? След поредица от победни сражения, хан Аспарух подписва договор за мир с пристигналия официален пратеник на Източната Римска империя (Византия). Това става в град Одесос (Варна) на 3.08.681 година, малко преди обяд и картата по-горе отразява този имено акт. Чрез него биват установени новите граници на държавата България върху част от територията на империята и така тя получила официално признание.

А сега, за да стане още по-ясно за какво иде реч, нека проследим транзитното движение на една планета – Плутон – през секторите (домовете) на същата карта. Нека направим това, като започнем от неговото последно преминаване през куспидата на дом 7 (2-ри градус на Телец), което съответства на 1854-та година. Макар че бихме могли да направим това от самото начало в 681-ва година, дори и отпреди него и да открием същите закономерности. А защо Плутон? Най-напред – защото тази планета в случая управлява дом 1 (Скорпион). И още: защото имено тя причинява най-големите и необратими промени (трансформации), които оставят най-трайни и забележими следи. А всеки, който прояви търпение, ще има възможност да разбере с каква математическа точност работи астрологията. И защо от древни времена още е наричана майка на всички науки. Да видим:

От 1854-та до 1883-та г. Плутон минава през дом 7. А този дом в нашия случай изцяло е вместен в знака Телец. В Телец пък Плутон е в заточение, там той максимално много вреди. На кого вреди? Преди всичко на явните врагове (дом7) на българите (дом 1). И наистина, точно в посочения период – 1854-1883г. – Османската империя е в най-голяма криза. Въпреки че точно тогава, но по-скоро по принуда и с голямо закъснение, в нея започват значителни реформи. Изостанала с векове от Европа, тя все по-ускорено върви към своя естествен разпад.

От средата на 1866 г. до февруари 1869 г. Плутон на няколко пъти минава – напред и назад – през Уран. А какво е Уран? Доста важни неща, но на първо място – свобода. А като се има предвид, че той управлява дом 4 (Водолей) – значи национална свобода. И ето, че тъкмо през тези няколко години в Букурещ е създаден Български таен революционен комитет, поставил си за цел Освобождението на България, появяват се все нови и нови борци за свобода. Раковски, Левски, Каравелов, както и много други призовават за борба. Любен Каравелов издава „Прокламация“ до българския народ на борба за освобождение. От Румъния влизат четите на Панайот Хитов и Филип Тотю, на Хаджи Димитър и Стефан Караджа. Първа обиколка из България прави и Васил Левски с цел подготовка за въстание през пролетта на 1869 г…

А от юли 1870 година до февруари 1873 г. Плутон многократно транзитира натален Марс в дом 7 и в Телец. А там Марс е в двойно заточение – и по знак, и по дом. И наистина тъкмо тогава борбата става най-ожесточена и кървава, а в два от пиковите моменти е заловен и впоследствие обесен (Плутон-Марс в Телец-шия) и Апостола Левски. А ето че от пролетта на 1876 до пролетта на 1879 година Плутон многократно прави точен квадрат едновременно към Юпитер в дом 4 (предания, традиции, територия, идеята за родина, вярата) и към Венера в дом 10 (властта), управляваща по диспозиция и дом 7 (враговете). И виждаме, че тъкмо тогава най-после е вдигнат и самия народ – Априлско въстание, многобройни жертви (Плутон-Юпитер квадрат), четата на Ботев. А нали имено Юпитер може да създаде нужната експанзия и да направи въпроса международен. Следва намеса на великите сили и Руско-турската освободителна война (1877-1878).

Като обобщение за целия период на преминаване на Плутон през дом 7 (1864-1883) може да се каже, че наистина е нямало как в онзи исторически момент българите сами да извовюват своята свобода, щом владетелят на дом 1 (народа и неговите водачи) преминава през срещуположния дом 7. Ще рече: реално тогава те са могли да разчитат само на други, по-силни страни и народи (дом 7). А самото присъствие на наталния Уран в този дом е достатъчно показателно относно това, че имено Русия (Водолей с владетел Уран) се е оказала пряката освободителка.

А от 1883 до 1917 година Плутон транзитира през дом 8 (драми и трансформации, войни), там се намира и наталния Плутон. А там Плутон е на трон по дом и твърде много съдейства за върховни и успешни общи усилия, насочени към всеобщо преобразяване и възраждане, макар и с цената на много жертви. Плутон в този дом означава и създаване на силна армия и вследствие на това – многобройни победни сражения. И наистина имено тогава новосъздадената българска армия влиза в поредица от бойни действия за отвоюване на териториите населени с българи, останали извън нейните предели. А така също – и за възстановяване на стара слава и сила. Най-напред е Съединението на южна със северна България (1885г.), веднага последвано от победната Сръбско-българска война, след нападението на Сърбия. Идва е победната Първа балканска война (1912г.), но последвана и от Втора балканска (междусъюзническа) война (1913). Следва и Първата световна война 1915-1918г.). В рамките на същия този период (1883-1917) България бива провъзгласена (1908 г.) за напълно независима от Османската империя. И от княжество е преименувана на царство.

А какво се случва, когато Плутон транзитира своето натално положение (Плутонов възврат)? Би трябвало този транзит да е съпроводен с нещо най-забележимо и първостепенно, щом Плутон управлява дом 1 (народа и неговите водачи) на България. Първият Плутонов възврат става на 23.08.1903 година. И ето че на 2.08.1903 г. избухва Илинденското въстание в Македония (Битолски и Солунски вилает), а на 18.08.1903 г. – Преображенското въстание в Тракия (Одрински вилает). За около три месеца (август, септември, октомври) съвпадът на транзитен с натален Плутон е почти точен, толкова продължават и най-интензивните сражения. До месец март 1906 г. Плутон преминава още на няколко пъти напред и назад през наталното си положение. Приблизително толкова продължават и сраженията, въпреки че в основата си въстанието е потушено още в 1904 г.

От всичко това може да се извади и заключението, че ако през 1877-1878г. руската армия не беше освободила част от територията на българите, то през август 1903 година най-вероятно е щяло да избухне въстание по цялата територия, населена с българи – спонтанно, мощно и отвътре – което скоро да прерастне в истинска национална революция. При това – с многобройни жертви, но и с победен завършек. Тя може би е щяла да продължи не 2-3, а 7-8 години, по подобие на Гръцката национална революция – до извоюването на пълна независимост. Тогава тя неизбежно е щяла да роди и своите големи и победни герои, които да служат за пример поколения наред. Докато освободена отвън България през 1878 година – в неподходящ момент, при неподготвен народ – по време на продължителния транзит на владетеля на дом 1 през дом 7 – това не е могло да стане. И е нямало как страната да не попадне в нова дълготрайна зависимост. Затуй и такава България, с управници селектирани от такова ново начало (1878 г.) не се е намесила пряко с войска на страната на въстаниците в Македония и Одринска Тракия (1903-1904г.), въпреки че народът е бил изцяло готов и е искал такава имено намеса. Въпреки че и Небето е било готово да помага. А такава намеса тогава би била най-неравностойна, рискова и на пръв поглед – пълна лудост, но имено тя би дала възможност на българите да проявят чудеса от храброст и да спечелят възхищението, симпатиите и подкрепата на целия свят. Тогава и съдбата на всички по-късни поколения би била коренно различна. Но всичко това са само предположения, макар и чрез ясни небесни знаци и послания.

От 1917 до 1944 година Плутон транзитира дом 9 в картата на България – зона, от която се съди преди всичко за вярата, религията, идеологията, националните идеали и стратегии. А какво беше Плутон? Всяко драматично (понякога и трагично) и необратимо преобразуване от едно състояние и качество, в друго състояние и качество. В 1917 година, както е известно, избухва победилата впоследствие болшевишка (комунистическа) революция в Русия. А чрез тази революция стартира и голям социален експеримент в човешката история, засягащ основите на живота. Експеримент оказал огромно влияние върху Европа и света. И особено много – на България. Защо особено много на България? Защото Русия е Освободителката, тя е на пиедестал в съзнанието на повечето българи. И виждаме, че в 1923 г. болшевишката революция получава отглас и в България, макар и доста ограничен чрез т.н. Септемврийско въстание (Нептун квадрат Марс). За този и последващия ход на събитията, обаче, голямо влияние оказват и големите икономически затруднения на страната след края на Първата световна война, която е принудена да плаща и големи репарации на победителите.

От ноември 1924 г. до май 1927 г. Плутон от дом 9 (вяра, религия, идеология, идеали, стратегии) многократно транзитира в опозиция, директно и ретроградно, натален Нептун (духовно уединение, храмове). И ето че на 16.04.1925 година, на велики четвъртък от страстната седмица преди Великден, в столичната църква „Света Неделя“ избухва бомба. Бомбеният атентат е организиран от вече поставената извън закона комунистическа партия. Експлозията събаря главния купол на църквата, затрупвайки множество хора. Общият брой на жертвите е 213. Ранените са 500. Загиват 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3-ма майори, 9-ма капитани, много от тях – герои от войните. Освен това и 3 депутати и множество граждани, включително деца. Атентатът в църквата „Света Неделя“ е най-големият терористичен акт в историята на България, а по онова време – и в света. Въведено е военно положение, отменено чак през ноември същата година. Като следствие от атентата започва голямо преследване на комунистически функционери и пропагандатори (Плутон от дом 9 опозиция Нептун в дом 3), сред които и някои известни интелектуалци, най-вече писатели и журналисти (дом 3 – слово). При неизяснени обстоятелства биват убити Гео Милев, Йосиф Хербст, Христо Ясенов, Сергей Румянцев, а общият брой на загиналите вследствие тези гонения през 1925-26 г. е 503.

От септември 1931 г. до април 1934 г. Плутон от дом 9 транзитира многократно в опозиция натална Луна (народа, националните чувства) в дом 3. Този период почти точно съвпада с голямата икономическа депресия в Европа и света, както и с победата на национал-социалистите в Германия. Тогава икономическото положение на обикновените българи (Луна) рязко се влошава, докато българите, останали извън пределите на България – в съседни страни (дом 3) – биват жестоко преследвани заради българското си самосъзнание. Поради всичко това, избуяват силни патриотични и националистически настроения. На 3.04.1932 г. са създадени „Българските национални легиони“ – много популярна младежка организация тогава, на патриотично-националистична основа (Луна), чиято главна цел е била да защитава българите в съседни страни (дом 3) и да противостои на комунистическата пропаганда в родината (дом 3 – дом 9). Към края на периода, в който Плутон от дом 9 транзитира натална Луна в опозиция и след преврат и военен режим, партиите биват забранени. Това става на 19.05.1934 г. Така християнските ценности, лека полека отиват в забвение и биват заменени с два други, тъмни и неясни заместители: идеите за насилствен комунизъм и за насилствен национализъм, издигнати в ранг на идеологии. А с това били необратимо променени и основни стратегии, поради което след десетилетия България бе постигната от поредица катастрофи, от които все още и днес не може да се вдигне.

От септември 1941 г. до май 1944 г. Плутон многократно транзитира натален Сатурн в дом 9. А Сатурн управлява териториално България (Козирог). Ще рече: владетелят на асцендента (Плутон) и базисният владетел (Сатурн) влизат в остро съперничество. А това не би могло да доведе до друго, освен до гражданска война. Както и до дълга поредица от бомбени атентати (Плутон-Сатурн) на основата на идеологическо (дом 9) и стратегическо (дом 9) съперничество. И наистина, тъкмо това е времето на партизанската война в България. Но тази война е предшествана от присъединяването на България към Тристранния пакт (1.03.1941) и нападението на Германия над Съветския съюз (22.06.1941). Веднага след това нападение, само два дни по-късно – на 24.06.1941 г. – комунистистическата пратия в България обявява курс на въоръжена борба. А същото ясно подсказва, че тази борба не е самородна, а е направлявана отвън – от Москва. В съзнанието на много българи същото, обаче, изглежда така: великият братски руски народ, който е освободил българите от турско, сега е нападнат, а България сега стои на страната на агресорите срещу Русия. От друга страна, много българи винаги са се отнасяли с респект към Германия и германците – повече отколкото към всички други западно-европейци взети заедно. Защо? Германия базисно (териториално) като цяло се управлява от Овен. Но няколко от най-важните нейни провинции – почти една трета от нейната територия – се управляват Козирог, а същият знак управлява и България. Така, че това създава народопсихологическа родственост и симпатии, въпреки различните езици, култури и степен на обществено развитие. Не е случайно и това, че българите някога били наричани „прусаци на Балканите“. С други думи, тази война е предизвикала едно голямо вътрешно разцепление в колективната, национална душа на българите, което е имало трагични последици. Същия период точно съвпада и с многократните разрушителни самолетни бомбандировки (Плутон-Сатурн) на българската територия и най-вече – на столицата.

От август 1944 г. до юли 1945 г. Плутон транзитира и МС (властта) – няколко пъти напред и назад. Както всички знаем от 8-9.09.1944 г., Съветската армия навлиза в България и за кратко време и без никаква съпротива я окупира. Вследствие на това, в рамките на около година, се извършват най-дълбоките и всестранни промени във властовите структури, в механизмите и принципите на управление за всички векове от съществуването на България. Ясно е, че тези големи трансформации е нямало как да станат без решаващото съдействие на Съветската армия, като най-напред е избит управленския и интелектуален елит на страната и на негово място набързо е създаден нов „елит“ – от просъветски настроените комунисти и бившите вече партизани.

От 1944 г. до 1964 г. Плутон транзитира дом 10 (властта, властовите механизми). Това е времето, когато реформите във върховете прогресивно налагат една силна, тоталитарна власт на базата на перманентни репресии (Плутон), съпроводени със засилващ се и повсеместен страх. През този период Плутон преминава и през Слънце. Ще рече: детрониране на царя (Слънце) и прогонване на царското семейство, промяна формата на държавно управление – от монархия (Слънце) в тоталитарна република (Плутон), контролирана от службите за сигурност и армията (Плутон), съпроводено с ликвидиране на всякакви надежди за демократично многопартийно управление. И избиване или прогонване от страната на националния елит и подмяната му с нов. В крайна сметка това е бил, може би, най-драматичният период в цялата следосвобожденска история на България! Тогава страната реално тръгва към една небивала социална авантюра, а след ноември 1989 г. бе отчетено, че тази авантюра е била самоубийствена.

От 1964 г. до 1976 г. Плутон транзитира дом 11 (свобода, демокрация, пазарна икономика, парламентаризъм). Това точно съвпада с времето, когато всякакви остатъци от частна собственост, свободна инициатива и пазарни отношения биват унищожени от корен. През този период биват ликвидирани ТКЗС-та, знаятчийски задруги и други форми на частна кооперативна собственост, която хората са считали за своя. Това тогава поражда големи миграционни вълни – от селата и по-малките градчета към големите градове. Този период точно съвпада и с големия срив на българското семейство, поради посочените миграции и липсата на семейна собственост и семеен бизнес, които да крепят семейното огнище отвътре. Така се отприщват разводите, вследствие на което голяма част от българските деца започват да се възпитават не у дома, а на улицата.

От 1976 г. до 1985 г. Плутон транзитира дом 12 (изолация, емиграция, духовност, морални принципи, хаос). Посоченият тук период точно съвпада с времето на големия духовен срив, когато все повече българи започнаха да споделят мнението, че общият комунистически рай е неосъществим и че е бил пълна пропагандна измислица на безскрупулни хитреци. И тогава голяма част от хората, все по-стръвно, започнаха да работят за своя собствен рай. Как? Като най-напред изключиха своите вътрешни (морални, духовни) спирачки и започнаха да прекрачват всякакви морални граници и норми. С презумпцията: ако никой ме не види, значи не е престъпление. Или: държавното е ничие, значи е мое. Тъй че това е времето, когато кражбата (присвояването) започна да се превръща в национален спорт за българите, а корупцията – в начин на живот. За да настъпи повсеместен хаос навсякъде и във всичко.

От ноември 1983 г. до септември 1985 г. Плутон транзитира Асцендента (ново начало). Този транзит се случва на няколко пъти напред и назад. Плутон преминава през основната стартова точка Асц. във 2-ри градус от Скорпиона, на която е диспозитор, т.е. владетел на знака, в който се намира. А когато стане такова нещо, неизбежно започва нещо знаменателно, чрез което става основно предефиниране и възраждане на народа (дом 1). И ето че започва т.н. възродителен процес, чрез който стартира насилствено преименуване на българските турци със славянски имена. Все пак естеството на Плутон е да трансформира. От едно качество и състояние, в друго качество и състояние. Преименуването се извършва от 24.12.1984 до 19.01.1985 г. и впоследствие създава много проблеми на всички, но тогава е пропагандирано като високо-патриотично дело, съпроводено с рязко повдигане на националното самочувствие. Основна роля в случая изиграват полицията и армията, но най-вече – тайните служби (Плутон) и пропагандата. В същото време, обаче – през април 1985 година – в Съветския съюз стартира и така наречената перестройка – система от реформи за съветското общество и управление, след 58 години твърд комунизъм. „Перестройката“ получава най-силен отглас сред българите и дава много надежди за ново начало и радикални реформи (Плутон) и в България.

От 1984 г. да 1995 г. Плутон транзитира дом 1 (народа, ново начало). Да – ново начало наистина имаше и то бе след като Плутон от дом 1 многократно направи точен квадрат към натално Слънце в д. 10 (властта). Ще рече: от февруари 1988 до октомври 1989 година. А същото означава, че повече от година и половина преди 10.11.1989 г. когато реално се осъществи превратът, вече се е работило тайно по неговото организиране (Плутон). Поради какви главни причини и от кого?… Къде е наталният Плутон? В дом 8. Значи – заради пари, заради много пари, при това – на тайно място (Плутон в дом 8). Може би извън страната и сигурно на такова място, което на малцина е известно. А мозъците при организирането на преврата са били имено от тези малцина и тяхната главна цел е била да се вкарат и задвижат тези пари в страната, за да стане тя по-силна (дом 1). Но за да се осъществи тази цел, нужно е било да се отстранят някои личности, някои системи и принципи на управление (Слънце в дом 10), които са пречели. И още в началото, както и в следващите няколко месеца повечето от онова, което е пречело, наистина е било отстранено. Все така, по таен и задкулисен (Плутоновски) начин, който малцина са подозирали. От кого е извършено всичко това ли? Разбира се от службите за сигурност (Плутон), това е напълно ясно. Или по-скоро от онези хора от службите, на които им е било известно нахождението на „скритите пари“, както и начина, по който те могат да се вземат и да се вкарат във финансовата система на страната, за да се превърнат в редовен бизнес. А всички останали в разигралият се по-късно театър, дори и най-често влизащите в кадър, включително и дисиденти, политици, бизнесмени и прочее, са били просто част от масовката. Но щом скритите пари са били вкарани в новозаразждащият се частен бизнес от задкулисни играчи, неизбежно е било тези пари да продължат да се управляват по техния начин – задкулисно. При това – съвсем безконтролно, защото още в самото начало главната тяхна грижа е била да се махне контрола и видимостта (Плутон квадрат на Слънце в дом 10) на извършваното.

От 1995 г. до 2010 г. Плутон транзитира дом 2 (финансова система, производство, музика, храна, природна хармония). Редно е да се каже най-напред тук, че в този дом Плутон е в заточение по дом, там той е и в срещуположния знак на своето натално положение, тъй че максимално много вреди. Или: през тези 15-на години (1995 – 2010) вредите, които са понесли България и българите – материални и морални – са най-големи. Например, още в самото начало на периода „гръмнаха“ финансовите пирамиди (1995 г.), а техните фараони кой знае защо бяха оставени да си вършат „работата“ при абсолютно отсъствие на всякакъв контрол. Така бяха ограбени немалко хора. После фалираха и банките в България (1996 г.), а всеки специалист днес е наясно, че тези фалити са били организирани. След фалитите на банките инфлацията достигна космични размери и същото означаваше тотално ограбване спестяванията на българите, каквото не е имало и през най-тежките времена от българската история. Много малка част от тях, обаче, спечелиха – онези, които предварително бяха изтеглили големи кредити, за да ги погасят после с „жълти стотинки“. По време на този транзит беше „убито“ всяко производство и България се превърна страната, която почти нищо не произвежда. Може би само некачествена храна и оръжие (Плутон). Това е и времето, когато корупцията (Плутон в дом 2) навлезе и завладя всички сфери в обществения живот, а мафията (Плутон в д.2) достигна небивал „разцвет“. Тъй като от дом 2 се съди и за музиката, то Плутоновия транзит през него би означавал и повсеместно унищожение на българската музика, която бе заместена от всякакви сурогати, в които сексуалният нагон (Плутон) да е главното. И наистина, като се замислим, точно посочения период съвпада с времето, когато българската музика почти изчезна, а на нейно място се наложи една чужда по дух и произход музика, с арабско-африкански ритми, наречена чалга. Всъщност в чалгата музиката, доколкото я имаше, бе само страничен елемент, основното там бяха сексуалните послания (Плутон) на изпълнителките, чрез текст, кючеци, стриптиз и порно-шоу (Плутон). Това е и времето, когато развратът, проституцията и всеобщото затъпяване достигнаха върховете си.

И ето че от 2010 година Плутон навлезе в дом 3 (улици, пътни магистрали, транспорт, моторни средства, комуникации, съседни страни, образование, информатика, словесност, език, телевизии, медии, мисленето на българите). И Плутон ще продължи своя ход през дом 3 до 2028 година. Тъй че всичко изредено по-горе и отношението към него предстои да бъде изцяло преобразено – от едно състояние и качество, в друго състояние и качество. Улиците, пътните магистрали и транспортните средства ще станат съвършенно различни. Образованието и отношението към езика ще претърпят коренна промяна. Публичното слово ще стане много по-провокативно. Голям и основен „ремонт“ предстои и в отношението към съседни и „братски“ страни. И всичко това и много още от същия порядък ще се предхожда от радикална промяна в мисленето на българите (дом 3), то ще стане доста по-задълбочено и проникновено (Плутон). В същото време вестници, списания, телевизия – медиите – ще бъдат изцяло завладени от олигархията. А после ще бъдат изцяло забранени и преобразени по нови правила.

И вече се видя, че по някое време транспортът и пътните магистрали бяха станали приоритет. Не е случайно и това, че в Ловеч, след дълго прекъсване, най-после започнаха да се сглобяват и автомобили (дом 3-пътни моторни средства). Остава и останалите сектори от изредените по-горе – улици, пътни магистрали, транспорт, моторни средства, комуникации, съседни страни, образование, информатика, словесност, език, телевизии, медии, мисленето на българите – да се задвижат и нещата биха се наредили съвсем като по План отгоре.

От средата на 2014 и особено през 2015 година, транзитен Плутон ще мине многократно – напред и назад – през натален Нептун. А Нептун (религия) + Плутон (страст) = религиозен фанатизъм. Оттук: през съседни страни (дом 3) масово ще преминават объркани хора, много от тях религиозни фанатици. Някои от тях ще проникнат и в България. А в тези страни ще настъпи голяма бъркотия и ще има опасност от война.

Ако проследим многократните преминавания на Плутон през дом 3, от самото начало още, неизменно ще констатираме нещо съществено. Точно тогава от съседни страни и територии (дом 3) неизменно са нахлували едни или други грабителски орди, най-често под някакво прикритие. Най-напред, между 780 и 801 година, това са аварите от северозапад, които впоследствие Крум унищожава напълно. При следващото транзитно преминаване на Плутон през дом 3 (1025-1047 г.), когато българите вече са под византийска администрация, нахлуващите от съседни територии са печенегите. И при следващото преминаване на Плутон през дом 3 (1271-1292 г.) това са татарите. Тогава се появява и Ивайло, за да защити българите от татарите. И още едно преминаване на Плутон през дом 3 (1517-1538 г.), когато сме под османско владичество. Точно тогава се осъществява и най-масираното нахлуване на исляма по нашите земи. Тогава е обесен от фанатизираната мюсюлманска тълпа и Георги Новейши, поради отказа си да приеме исляма. И така, между 1762 и 1783 година е следващото преминаване на Плутон през дом 3. Какво става тогава ли? Нахлуват ордите на кърджалиите, знаем какво са вършили те. Но точно тогава се появява и Индже и други подобни на него за да им противодействат. Точно тогава се появява и Историята на Паисий (дом 3 – слово), събудила националната памет и задвижила българското национално Възраждане.

Няма как да не предположим, че транзитът на Плутон през дом 3 и сега, по време на настоящия транзит на Плутон през дом 3 (2010-2029 г.) задвижва и ще задвижва подобни сили. Тъй, че да се надяваме, че и „най-бавно загряващите реотани“ скоро ще започнат да разбират това! Нека взаимно да си пожелаем будност относно нахлуващите орди и контрабандни стоки и пари отвън, най-вече тайно, постоянно наблюдение и контрол. И да укрепваме границите… и митниците си. Нужно е да обновим и укрепим и националната си сигурност, да я преориентираме най-после към България. Нужно е противодействие и на собствените вилнеещи орди отвътре, обслужващи и вътрешни, и външни грабителски интереси.

Много силен момент от настоящия транзит на Плутон е, когато ще направи тригон към натален Меркурий в Дева, където последния е на трон. Най-вече защото Меркурий владее и мунданен дом 3 (Близнаци), той е и диспозитор на наталния Плутон. За ефектите на този тригон ще има загатване още през април 2012 г., но голямата промяна ще започне от януари 2013-та и ще продължи с най-голяма интензивност до септември 2014-та година. И за същото време може да се очакват най-драматични и противоречиви, но и положителни промени, не само в главите на хората. Тъй че голямо е основанието имено това да се окаже периодът, когато най-после ще спре голямото българско пропадане и ще започнат да се ценят у нас и умните, знаещите и можещите. За да спрат панически да бягат те от родината си. И да се разбере от всички един път завинаги, че най-големия капитал на една страна са имено те.

Коментари

6 коментара на “ЛЕТО ГОСПОДНЕ 681-ВО… И СЛЕД НЕГО”

 1. Попов on март 3rd, 2014 19:37

  Маесто, много добър анализ. 🙂
  В този дух ще кажа – прави впечатление, че у нас вече има огромно количество телевизии, български или дублирани на български. Просто съм шашнат от броя им, качеството им и се чудя какво да гледам. Дано със същия успех да помислим и за сигурността си, защото определено имаме нужда от самозащита.

 2. МИНЧЕВА on април 10th, 2014 6:38

  ГОСПОДИН РАДЕВ, ВПЕЧАТЛЕНА СЪМ ОТ ВАШИТЕ СТАТИИ. НАДЯВАМ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ НАШЕТО МИСЛЕНЕ, А СЛЕД ТОВА И ДЕЙСТВИЯТА НИ, ТА ПРЕКРАСНАТА НИ РОДИНА ДА РАЗЦЪФНЕ.ДЪЛБОКО ВЯРВАМ, ЧЕ ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ.ПРЕДИ 20-ТИНА ГОДИНИ ВЛЯЗОХ В ЕДНА КНИЖАРНИЧКА И ЕДНА МАЛКА КНИЖКА МЕ ПОВИКА.681 … НЕ СИ СПОМНЯМ ТОЧНОТО ЗАГЛАВИЕ… КУПИХ Я И Я ПРОЧЕТОХ НА ЕДИН ДЪХ.МНОГО МИ ДОПАДНА.ПОДКРЕПИ С ФАКТИ И ПРОГНОЗИ, ТОВА КОЕТО АЗ ВЪТРЕШНО УСЕЩАХ, НО НЯМАХ ОБЯСНЕНИЕ. НАСРЕД ХАОСА ТЯ УКРЕПИ ВЯРАТА МИ, ЧЕ НЕЩАТА ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ КЪМ ДОБРО.БЛАГОДАРЯ ВИ! И ЗА ТОГАВА И ЗА СЕГА. ДАВАТЕ НАДЕЖДА НА ХОРАТА.БЛАГОДАРЯ!

 3. Маруся Тодорова on юни 16th, 2014 11:13

  Господин Радев, впеяатлена съм от пълния, аргументиран и точен анализ на събитията в България. Малцина са астролозите, които подкрепят прогнозите си с астрологични факти и обяснения. Това е от голяма полза за хора като мен, които също се занимават с астрология без да имам претенции да се нарека астролог. Надяжам се настоящият транзит на Плутон върху натален Нептун най-после да доведе до раздяла с всички заблуди и самозаблуди и българите да си върнем здравия разум и преоткрием истинската си духовност, която векове наред хи е съхранила като народ, да се върнем към рода си и духовните устои, на които се крепи нашата уникалност. Мисля, че този процес веяе е в ход. Доказателство за това е и факта, че децата вече не искат да слушат чалга и все по-често се обръщат към истински стойностната българска музика във всички жанрове. Благодаря още веднъж и дано се вслушаме във вътрешния си глас и вместо хаос, да постигнем РЕАЛИЗЪМ И ПРОСВЕТЛЕНИЕ!

 4. Рашков on октомври 7th, 2014 11:35

  Няма как да е вярно (според мен), защото изповядвате историите на Константин Иречек и поръчката за „славянското братство“ на Екатерина – императрица на Русия:-) Ние сме траки и нямаме джан-джун кой знае колко общо със славяните нито с никой друг. Тва за монголския произход са бабини деветини – образовайте се повече кои сте, гледам, че и колелото горе е на руски … хм 😉

 5. Иван on февруари 7th, 2015 12:53

  Забелязва се преориентиране на чалга певиците, към българска народна музика. Промяната е започнала.

 6. Драгомир on юни 19th, 2020 16:53

  Сега е 19 юни 2020!
  Промяната е голяма.
  Благодаря на Николай Радев – Алдебаран за всички книги, статии, постове!

Остави отговор