koledaВсяка година от 15 ноември до Коледа (Рождество Христово) тече големият 40 дневен коледен пост. Всъщност, това не е само пост, но и 40 дневен празничен цикъл. При това, организиран така, че хората постепенно и поетапно да се доближават до едно особено състояние, чиято кулминация е самата Коледа (Рождество). Едно 40 дневно пътуване във времето до преди 2000 години и обратно. И съпреживяване на случилото се тогава и днес. И в крайна сметка – ново духовно прераждане, даващо възможност живота да бъде продължен на чисто. А в доближаването, съпреживяването и очистването важна роля играят отделните празници и ритуали, както и всичко друго, което се случва в рамките на същия цикъл. Например, точно тогава биват организирани концерти, театрални изяви, телевизионни предавания, филми, коледни базари и прочее публичност – все със същата насоченост.

Лесно можем да пресметнем, че 3/4 от 40 дневния коледен пост протича във време, когато Слънце минава през небесния сектор, наречен Стрелец. А Стрелец се управлява от какво? От Юпитер. От планетата, която ни движи Нагоре. Но Юпитер управлява и черния дроб в тялото. А той пък е подобие на пречиствателна станция, благодарение на която кръвта става чиста. Е тогава? Какво се цели чрез коледния пост тогава? Имено това: максимално облекчаване работата на черния дроб, за да бъде кръвта най-чиста в най-важния момент. А когато кръвта е най-чиста, то и мислите, и душата стават най-чисти. Затова този орган най-пряко влияе на вярата и оптимизма и на връзката с Всевишния. Както и на късмета, който пък е вид Божия подкрепа. И когато постът се съчетае с емоционално, мисловно и духовно преживяване и приближаване, за които стана вече дума, получава се една глобална, 40 дневна медитация, както е модерно да се казва напоследък. Една медитация, в която синхронично участват всички християни по света. Така се създава едно мощно общо поле, което опасва планетата и влиза в резонанс с могъщия егрегор, създаден от самия Христос. По този начин този егрегор се проявява като непробиваем щит срещу всички възможни злини и заплахи. И като неизтощим извор на сила и жизненост. Така се прави сред християните. И когато се прави така, това дава най-добри резултати.

Има и други варианти, обаче. Такъв друг вариант, например, е: през тези 40 дни пълен отказ от християнските традиции и несъобразяване с небесните движения. Както и непрекъснати софри и наздравици, нестихващи кючеци и гьобеци, ядене и пиене до откат. И вследствие на това – тотално задръстване с токсини и метаболитни отпадъци в най-важния период от годината. И същевременно – и задръстване на ума и сетивността, прекъсване на връзките с висшите светове и с Всевишния, разрушаване на здравето, предварително пропиляване на всякакъв възможен късмет. И много бързо свличане надолу… до степен трайно оскотяване и освинчване…

А има и още няколко съвременни алтернативи на голямата 40 дневна Коледна медитация. Какви? Силно напиращи тибетски, китайски, индиански, хиндустански, шамански и прочее религиозни практики и ритуали, главно в Източна Европа – в някои страни от бившия соцлагер, прегазени от духовното цунами, при продължителната агония на соц-системата и на нейните останки. А напоследък пак там най-често се срещат и нови „научно-духовни“ технологии за „квантови“ скокове, преходи и прочее нови „чудеса“. Както – и „методи“ за възнасяне и превъплъщаване… във „висши измерения“. И дявол знае за какво още. Всички тези алтернативи, обаче, както и да звучат и да се наричат, колкото пари и усилия да поглъщат, правят и ще правят съответните участници в тях извънредно уязвими към психически, здравословни и житейски атаки. Защо? Най-напред защото, когато планетата на асоциирането и сдружаването Уран е в положение на трайна квадратура с Плутон (обсебването), създадените в този период групи, били те най-големи, средни или малки и независимо за каква групова дейност, имат изключително разрушително действие върху индивида. В тези случаи той неизбежно загубва своята индивидуалност и идентичност. Действието е много сходно с действието на силен наркотик: с времето участникът става изцяло зависим и обсебен. Но този път – от груповите енергии и от идеите и начините на водача (гуруто), които в случая се явяват като вид наркотици. Само че и сега, като мине еуфорията и дойде абстиненцията, обсебените (зависимите) започват да разбират за какво е идело реч…

И всичко това става във време, когато от година и половина насам и още две и половина напред, се води и ще се води мащабна война между егрегорите в целия свят. На всички нива. Точно толкова, колкото ще продължи и действието на квадратурата Уран-Плутон. А който се съмнява в нещо тук, нека направи малка историческа справка за времето между 1931 и 1935 година, когато за последно се е проявявала подобна квадратура! И да види какви групи са се появили и въздигнали тогава и какво са направили те с хората? А светът и днес бъка от пратеници на Рогатия, представящи се за ангели-спасители, които искат, обаче, да вземат душите на онези, които „спасяват“! Но преди това, главното което искат и се опитват да нпаравят е да им вземат парите. И то не само веднъж, а многократно, години наред – с истинска страст на вампири! И точно по последното те могат да бъдат безпогрешно разпознати!

Наближава и моментът, който винаги е бил особено важен:  когато Слънце е най-ниско над хоризонта и минава през точката на зимното слънцестоене. Само че в настоящата година този момент е предварително и умишлено натоварен с много говорене, страх и очакване. И то – в целия свят. И тъй като точно тогава става формирането на една от основните енергийни матрици за идните три месеца, това може да вкара много разрушителна енергия в тази Матрица, която после ще се проявява цели три месеца. Вярващите хора, обаче, не ги е страх, те са се оставили на Господ – Той да ги води. Сигурно защото знаят, че Неговата сила се разпростира далече отвъд планети, звезди и галактики и че Той ще намери начин да ги защити и съхрани. Каквото и да става! Та нали те са Негови чада? Тъй че, уважаеми приятели, бъдете чада на Господ и на 21.12.2012 г. в 13:11 часа! И страхуващите се дотогава ще станат безстрашни.  Точно това ще има за тях ефекта на истински скок!… Па бил той и квантов.

Отче наш, Който си на небесата!
Да се свети името Твое,
да дойде Царството Твое,
да бъде волята Твоя,
както на небето, тъй и на земята;
насъщния ни хляб дай ни днес,
и прости нам дълговете ни,
както и ние прощаваме на нашите длъжници,
и не въведи нас в изкушение,
но избави ни от лукавия;
защото Твое е царството,
и силата, и славата вовеки.
Амин.

Приятели от близо и далече! Нека Рождество Христово донесе на всички вас силен дух, весело настроение, вътрешно повдигане, добро здраве и много щастие и любов!

Коментари

3 коментара на “Голямата Коледна медитация”

  1. Маргарита Коваленко on декември 20th, 2012 16:49

    Прекрасно! На базата на християнските ценности се гради нашето утре и това на целият християнски свят. Вяра, това е разковничето. Носим Божествената частица в себе си, защото сме създадени по пожие подобие и никакви заплахи няма да ни възпрат да чакаме с надежда изгяването на Витлеемската звезда и в тази – 2012 година.

  2. Екатерина Пейчева on декември 20th, 2012 21:14

    Чудесна статия. Надявам се да стигне до повече хора. Че много се разрасна „духовния“ бизнес и мнозина се подлъгват по лъскавите обещания или пък треперят от страх.
    А „краят на света“ настъпва за всеки, който осъзнае връзката си с Небесния Отец и се пробуди за истинските духовни ценности. Тогава за него настъпва край на вярата му във всички лъжи, с които го засипва този свят и се обръща към истинските, непреходни ценности на Духа. Това се случва за всеки по различно време, тогава, когато е узрял за това,ето защо не може да се определи дата и час на „края на света“.

  3. Марийка on декември 21st, 2012 8:21

    Благодаря! Статията е прекрасна, точно това ни трябва. Аз съм дълбоко убедена, в правотата на напианото, защото споделям същите чувства и мисли.

Остави отговор